Loppuuko salailu UFOista? Richard Dolanin mielestä kyllä

 

Tämän kirjan on kirjoittanut Richard Dolan, eräs maailman johtavista UFO-tutkijoista ja -kirjailijoista. Hän on myös kirjoittanut kirjan UFOs and the National Security State ja molemmat kirjat ovat uraauurtavia teoksia jotka tarjoavat faktisesti täydellisimmän ja helpoimman narratiivin UFO-aihepiiriin mitä on saatavilla. Dolan on yhteistyössä Bruce Zabelin kanssa kirjoittanut kirjan A.D. After Disclosure, joka on ensimmäinen analyysi siitä miten UFO-paljastus vaikuttaa yhteiskuntaamme. Kirja kysyy UFO-paljastuksen jälkeisen kysymyksen: mitä sitten tapahtuu?

Dolan uskoo UFOjen olevan aikamme suurin mysteeri.

UFOs for the 21st Century Mind on saanut hyvät arvostelut. Apollo 14:n astronautti Edgar Mitchell on kutsunut kirjaa monumentaaliseksi, ja Hal Puthoff, eräs USA:n hallituksen tähtiporttiohjelman päätiedemiehistä on sanonut että se on pakkolukemista kaikille alan vakaville tutkijoille.

Richard Dolan

Ennen kiinnostuttuaan UFOista, Richard sai opintonsa loppuun Univesity of Rochesterissa, jossa hän tutki USA:n kylmän sodan strategiaa, eurooppalaista historiaa ja kansainvälistä diplomatiaa. Ennen sitä hän opiskeli Alfred Univeristyssä ja Oxfordissa.

Aloitteleville tutkijoille sekä varttuneemmille tieteenharjoittajille Dolan kertoo kirjassaan koko sarjan uskomattoman monimutkaisia UFO-aiheita. Hän tarjoaa huomioita kaikkeen joka liittyy UFOihin: ancient aliens, nykypäivän kohtaamiset, abduktiot, kanavoinnit, politiikka ja salailu, mustan budjetin projektit, omituisen tieteen sosiaaliset dimensiot, tulevaisuus ja paljon muuta.

Lisäksi UFOlogian pioneerina hänen syväluotaava analyysinsa kertoo siitä kuinka kaikki toimii ja miksi salailu tulee päätökseensä. Hän myös kirjoittaa kontaktin luonteesta ja spekuloi sillä mitä nämä ”Toiset” voivat olla.

Tunnistamattomien lentävien esineiden aihepiiri on saavuttanut suuren suosion viime vuosina, erityisesti sen jälkeen kun niiden olemassaolon on varmentanut useat hallituksen dokumentit jotka ovat julkaistu Freedom of Information Actin (FOIA) nimissä, ja korkean tason armeijan henkilökunnan, akateemikkojen sekä poliittisten vaikuttajien tullessa ulos kaapista keskustelemaan aiheesta. Pidäthän mielessä, että UFO ei välttämättä tarkoita ulkoavaruudesta tullutta esinettä, se voi olla esine joka on myös ihan maapallolta kotoisin.

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.