Luis Elizondon haastattelu UFOista ja avaruusolennoista

Luis Elizondo pyöritti Pentagonin salamyhkäistä UFO-ohjelmaa vuosikymmenen ajan. Meillä oli hieman kysyttävää.

Amerikkalaisviranomaiset ovat virallisesti tunnustaneet, että laivaston pilotit ovat kuin ovatkin kuvanneet videoita “tunnistamattomista ilmailmiöistä”. Oliko se näyttöä avaruusolennoista? Tässä entinen Pentagonin tiedustelu-upseeri, joka on ollut näiden ilmiöiden tutkimisesta vastuussa, paljastaa (melkein) kaiken tietämänsä…

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Yksi vastaus artikkeliin ”Luis Elizondon haastattelu UFOista ja avaruusolennoista”

  1. Videolla puhutaan näistä ”tunnistamattomista ilmailmiöistä” ja niiden ominaisuuksista.
    ”Luis Elizondon mukaan ilmiö ei ole satunnainen ilmäkehän poikkeavuus. Ne ovat varmasti älyykkäästi ohjattavia. Ne ovat älykkäästi hallittuja. Kysymys on siitä kuka ja mikä niitä hallitsee? Ja juuri tämän yritämme selvittää. Tämä ei välttämättä ole ulkoavaruudesta. Tässä voisi olla myös kyse ilmiöstä, että se on suoraan omalta planeetaltamme.”

    Tässä (UAP) eli tunnistamaton ilmakehän ilmiössä on kyse paradigmasta, joka tarkoittaa tyypillisesti ajattelutapaa, jonka mukaan ilmiöitä vasta jäsennetään.

    Hyvä että asiaa tarkennetaan ja selvitetään kunnolla, mutta taitaa kyllä jäädä tuntemattomaksi tuo (UAP) ilmiö ja ehkä jopa tarkoituksella? Oleellista on, että eivät rinnasta niitä UFOiksi, koska eivät tunnusta niiden olemassaoloa. Kaikki kunnioitus kuitenkin Luis Elizondon hyvää tutkimustyötä kohtaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.