Maailma 2020: Onko se Luovaa Vapautta vai Mekaanista Tyranniaa?

Dark Journalist haastattelee entistä rahoitusasiantuntijaa Catherine Austin Fittsiä kuudetta kertaa ohjelman historiassa. Eräässä uskomattomimmista ja ristiriitaisimmista episodeista koskaan, Catherine paljastaa hänen tutkimuksensa, joka kertoo siitä kuinka Amerikka on nyt suuren valinnan edessä vuoteen 2020 mennessä: Luova Vapaus vai Mekanisoitu Tyrannia. Kolmatta vaihtoehtoa ei ole.

Catherine paljastaa globaalit voimat jotka toimivat piilossa yhteiskunnassamme korporaatioiden, hallitusten ja instituutioiden roolissa. Hän kutsuu tätä nimellä ”Mr. Global” ja hänellä on ollut mahdollisuus omin silmin seurata näiden salaisia toimia kun hän työskenteli USA:n hallituksen leipiin Bushin hallinnon alla ja Wall Streetilla.

Maailma vuonna 2020

Tämän suuren kokemuksen aikana hän on oppinut tulkitsemaan geopoliittisia, yhteiskunnallisia ja taloudellisia trendejä jotka näyttävät Mr. Globalin suunnitelman ja se on hermostuttava: mekanisaatio, tekoäly, robotit, keskitetty kontrolli, kotimaan militarisaatio ja valvonta, geenimanipuloitu maatalous, mustan budjetin resurssi-imu, ja keskiluokan kuolema omaan velkaorjuuteensa. Hän kuvailee Common Coren vaarat tapana kääntää amerikkalaislapset nöyriksi roboteiksi jotka eivät osaa vastata sosiaaliseen interaktioon, mutta jotka ovat älypuhelimiensa viihdeteknologian ohjelmoimia, joka voi tuhota heidän luovuutensa ja kykynsä älylliseen kasvuun ja itseohjautuvuuteen.

UFO-talous

Catherine ja Dark Journalist penkovat syvältä koskematonta kehittyneen UFO-teknologian aihetta ja otaksuu, että kuka teknologiaa käyttääkin, on suuressa roolissa valtarakenteen kontrolloinnissa maapallolla tällä hetkellä. Kehittämällä salaisen avaruusohjelman nämä salaiset ryhmittymät ovat siirtäneet triljoonia dollareita Amerikan taloudesta luodakseen UFO-talouden mustien budjettien avulla, ja luodakseen massiivisen breakaway-infrastruktuurin avaruuteen. Mutta miksi? Mitä todella tapahtuu aurinkokunnassamme ja miksi tämä paranoidi salailu on muuttunut tavaksi elää kansallisen turvallisuuden piilovaltiolle?

Fitts näkee viimeisen mahdollisuuden Amerikan keskiluokalla nousta ylös ja paljastaa voimat, jotka heitä ja heidän lapsiaan vastaan on asetettu. Hän selittää mitkä vaaralliset panokset ovat pelissä, jos Amerikka epäonnistuu, ja antaa meille maistiaisia dystooppisesta tulevaisuudesta jossa houdumme elämään, ellei peli ja näkymättömät pelaajat matrixissa tule paljastetuiksi. Hän selittää tavoitteen, asenteen joka meillä tulee olla ja mihin toimiin meidän tulee ryhtyä, jotta voimme saada vallan takaisin korporaation ja median johtajilta jotka ovat linkittyneet salaisiin tiedustelupalveluihin, jotka haluavat konsolidoida vallan nopeasti ennenkuin Amerikan nukkuva jättiläinen, eli sen kansa, herää ja tuhoaa heidän maailmanvalloitussuunnitelmansa!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.