Maailman hallitukset ovat tietoisia yli 80 lajista avaruusolentoja

Monet teoreetikot väittävät, että hallitukset ympäri maailman ovat jo saaneet yhteyden ainakin yhteen avaruusolentolajiin. Yleensä väitteet sanovat, että nämä avaruusolennot ovat hyväntahtoisia ja haluavat auttaa meitä tai työskennellä meidän kanssamme jollain tavoin. On ollut myös taroinoita hallituksen viranomaisista, jotka ovat tulleet julki ja sanoneet, että käynnissä on paljon enemmän kuin mitä kansalle kerrotaan. Kuitenkin, eräs tietty tarina on uniikki sen väitteissä, jotka ovat paljon hurjempia kuin normaalisti.

Korkea-arvoinen kanadalainen viranomainen vahvisti, että me olemme saaneet yhteyden useisiin avaruusolentolajeihin ja työskennelleet niiden kanssa useita vuosia. Teoreetikko väittää, että me tiedämme, että on olemassa ainakin 80 eri älykästä avaruusolentojen lajia.

Suurin osa näistä näyttää hyvin ihmismäisiltä, ja kuvaukset vaikuttavat enemmänkin jonkin videopelin rotujen kuvauksilta kuin oikeilta avaruusolennoilta. Uniikimman näköiset ovat väitetysti kykeneviä muuttamaan muotoaan ja liikkumaan eri ulottuvuuksien läpi. Teoreetikko painottaa useita kertoja sitä, että hän ”ei keksi tätä omasta päästään”.

 

Artikkelin julkaissut Listverse

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.