Manhattan-projektin päänimet vehkeilivät UFO-salailun

UFO-tietovuotaja David Grusch on paljastanut hätkähdyttävän yhteyden Manhattan-projektin salaisuuden verhon ja meneillään olevan UFO-salailun välillä. Hänen intiimiin tietoonsa ja laajoihin tutkimuksiinsa perustuvat paljastuksensa viittaavat syvään juurtuneeseen salaliittoon, jossa on mukana valtion ja yritysten yksiköitä ja joka on kietoutunut tiiviisti Amerikan historiaan.

 

David Grusch sanoo samojen henkilöiden ja korporaatioiden salanneen UFOt, jotka olivat mukana Manhattan-projektissa

 

Atomipommin synnyttäneelle salaiselle Manhattan-projektille oli ominaista ennennäkemätön salailu. Grusch väittää, että juuri tätä salailun kehystä mukautettiin myöhemmin peittämään totuus tunnistamattomista lentävistä esineistä (UFO). Hän huomauttaa, että sekä liittovaltion rahoittamat tutkimuskeskukset että yksityiset yritykset, jotka ovat läheisessä yhteydessä Yhdysvaltain hallitukseen, osallistuivat tähän monimutkaiseen salailuun.

Gruschin näkemykset ovat erityisen tärkeitä Schumerin lakiehdotuksen yhteydessä, joka on ehdotus, jolla pyritään valottamaan valtion salaisuuksia. Tämä lakiehdotus, jossa viitataan vuoden 1954 atomienergialakiin, viittaa ydinsalaisuuksien ja UFO-tietojen väliseen monimutkaiseen suhteeseen. Grusch ehdottaa, että lakiehdotuksen viittaus ”turvaluokiteltuihin” ydintietoihin (TFNI) ei ole sattumaa. Tämä prosessi, jossa ulkomainen ydinsalaisuus otetaan haltuun ja luokitellaan uudelleen Yhdysvaltojen omaisuudeksi, heijastaa väitettyä taktiikkaa, jota käytetään UFO-tietojen salaamiseen.

Gruschin todistus ei myöskään ole yksittäinen. Hän on toimittanut yksityiskohtaista todistusaineistoa kongressin valiokunnille ja tarkastusvirastolle, mm. tietyt tilat ja osoitteet. Näitä tietoja tukevat myös sellaisten henkilöiden kertomukset, joilla on omakohtaista kokemusta näistä salaisista ohjelmista.

Kun syvennymme Gruschin paljastuksiin, kohtaamme hämmentävän narratiivin, jossa kansallisen turvallisuuden ja kansalaisten tiedonsaantioikeuden rajat hämärtyvät. Gruschin narratiivi herättää kysymyksiä valtion salailun laajuudesta ja korostaa myös yksityisten yritysten roolia UFOja koskevan narratiivin muokkaamisessa.

Pohjimmiltaan David Gruschin paljastus avaa ikkunan hämärään maailmaan, jossa Manhattan-projektin perintö ulottuu kauas ydinaseiden ulkopuolelle ja heittää pitkän varjon yhden aikamme arvoituksellisimman ja kiistellyimmän aiheen – UFOjen – ylle.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.