Marsin vastarintaliike

Jos Elena Danaan ei olisi kirjoittanut hämmentäviä kirjojaan, en todellakaan olisi tajunnut verrata ihmistä, jonka kanssa työskentelen, Marsin vastarintaliikkeeseen! Mutta nyt tuo mielikuva tulee aina mieleeni, jonka Elena loi vuoden 2021 kirjassaan (1), joka kerta kun näen kirjassa olleen kuvan. En usko, että hän pitäisi vertauksesta, vaikka minä vertasinkin häntä reptiloidivarianttiin, enkä niihin hyönteismäisiin olentoihin, jotka elävät Marsissa.

Reptiloidimarsilainen paikallisesta vastarintaliikkeestä (1, p.222)

Kirjassa on myös hienoja kuvia tuosta hyönteismäisestä lajista Elenan piirtämänä. Paljon voitaisiin sanoa siitä mitä Marsissa on tapahtunut vuonna 2021. Voit katsoa Michael Sallan artikkelia toukokuun 1. päivältä 2021 (2) jossa hän kertoo yksityiskohdista.

Maailmojen Galaktisen Liiton tulokulma on ollut aseistaa Marsin paikallista vastarintaliikettä, joka on mahdollistanut heille taistella hyökkääjiä vastaan, lähinnä Ciakarria sekä Mustan Laivaston jengiä vastaan (2). Videolla (3) muutama kuukausi myöhemmin Thor Han sanoi:

Se johtuu siitä, että paikalliset, eli marsilaiset, Marsin vastarintaliike, reptiliaanit ja hyönteisolennot jotka ovat paikallisia, ne todelliset marsilaiset — he itse ovat vapauttaneet planeettansa reptiliaanien käsistä [Ciakahrr]. He menivät maan alle piiloon, Liitto on kouluttanut ja aseistanut heitä, samalla tavalla kun on tehty Maapallolla.”

Elena selittää: “He antoivat meille teknologiaa, he antoivat meille aseita, he taistelevat kanssamme. Liiton politiikka on voimaannuttaa paikallispopulaatioita planeetalla pitämään omia puoliaan. He tekevät sitä myös Maapallolla. He ovat tehneet sitä 1940-luvulta lähtien. He tekevät sitä Marsissa, he ovat tehneet sitä Marsissa yhtä kauan” (3).

Törmäsin vahingossa toiseen videoon syyskuulta 2021 (4). Siinä videossa Elena kertoo ihanan vision Marsista 200 vuotta tulevaisuuteen. Hän sai vision ollessaan Meton-emoaluksella, joka kiertää Venusta. Uskomaton taina, jota suosittelen kaikille katsomaan. En voi sanoa muuta kuin että heidän tulevaisuutensa näyttää valoisalta. Lisää Metonista löydät lähteestä (5).

LINKIT
(1) Danaan, E. (2021) We Will Never Let You Down. Amazon Press.
(2) Is Mars in the Midst of a Planetary Liberation War? (May 1, 2021)
(3) The Boötes System – July 6, 2021 (youtube). Viittasin videoon aiemmin Korendista puhuttaessa, jotka ovat kotoisin Boötesin järjestelmästä, kts. Korendi from the Boötes Constellation
(4) Visiting a Meton Mothership (video, September 11, 2021)
(5) Having a Lifespan of 2000 years – The Meton of Proxima Centauri

 

Artikkelin julkaissut Galactic Anthropology

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.