Meksikolainen rakensi pyramidin: ”avaruusolennot käskivät”

Raymundo Corona rakensi pyramidin Coahilaan lähelle Meksikon ja USA:n välistä rajaa.

Hän väittää avaruusolentojen vierailleen hänen luonaan. Corona oli 33-vuotias kun avaruusolennot kävivät hänen luonaan vuonna 1984. Corona sanoo: ”hän käski minun rakentaa temppelin pyramidin muotoon”.

”Kun kysyin häneltä miksi sen täytyi olla pyramidinmuotoinen, hän sanoi että sen täytyy olla niinkuin uskoni, jotain joka ei järky myrskyjen tai tuulien vaikutuksesta ja jotain joka osoittaa aina ylöspäin.”

Corona kysyi vierailijan nimeä. Hän oli kertonut meksikolaiselle La Vanguardia -sanomalehdelle, että olento nimeltään Herulaika oli varoittanut häntä: ”monet nauravat sinulle, haukkuvat sinua ja kutsuvat hulluksi tai huumeiden käyttäjäksi”.

”Hän sanoi minulle tulleensa Orionin tähdistöstä, paikasta nimeltä Nefilim, joka on 20 kertaa suurempi kuin maapallo ja jossa on ihmisenkaltaisia olentoja.”

”Hän oli pitkä mies jolla oli hunajanväriset silmät ja valkoiset hiukset maahan asti. Hän oli paljain jaloin ja hänellä oli päällään narulla sidottu tunika”.

Corona, jonka vaimo oli päivän matkan päässä synnyttämässä heidän tytärtään tuolloin, sanoo että hänen miehensä oli nähnyt avaruusolennon unissaan ennen tapaamistaan henkilökohtaisesti.

Hän sanoi että avaruusolento väitti ihmisten tuhoavan oman planeettansa ja heidät tulisi herättää huolehtimaan tästä kuin omasta lapsestaan, koska ihmiset tarvitsevat omaa planeettaansa selvitäkseen.

Meksikon sanotaan olevan aktiivisimpia maita UFO- ja avaruusolentohavainnoissa.

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.