Mies ampui pastorin, epäili olevan sammakkomies Marsista

Kyle Odom pidätettiin sen jälkeen kun hän oli heitellyt esineitä Valkoisen Talon aitaukseen maaliskuun 8. päivänä. Häntä epäillään Idaholaisen pastorin ampumisesta kahta päivää aiemmin, ja hän julkaisi manifestin jossa hän varoitti ”marsilaisista” kongressissa ennen pidätystään.

Odom uskoi että hän oli avaruusolentojen ”ympäröimä” ja hän syyttää ei ainoastaan oman mielensä tuotoksina olleita ääniä ja näkyjä vaan myös telepaattisten avaruusolentojen kommunikaatioita. Hänen mielestään maapalloa hallitsee muinainen sivilisaatio, älykäs sammakkoeläin-humanoidilaji Marsista.

Viime vuoden elokuun aikoihin Odom ja pastori olivat keskustelemassa kun pastori paljasti itsensä Odomille niinnkuin hänen ihmiskasvonsa olisivat muuttuneet muiksi kasvoiksi. Hänen silmänsä olivat suuret ja pullottavat, silmäluomet olivat tummanvihreät ja iirikset olivat keltaisenruskeat. Odom tajusi että hän oli eräs niistä.

Siksi hän sanoo ampuneensa pastoria 12 kertaa. ”Ei ole mahdollista yhdenkään ihmise selvitä tapahtuneesta mutta pastori Remington selvisi lähietäisyydeltä ampumisesta.”

Manifesti sisälsi myös listan ”tunnetuista marsilaisista”. Listalla oli 50 kongressin jäsenen nimet — molempien puolueiden jäseniä — kuten oli myös kolmisenkymmentä ”Israelin johtohahmoa”, joihin kuului myös ”jokainen pääministeri sitten vuoden 1948”.

Voidaan vain spekuloida oliko Odom täysin paranoidi, vai olivatko äänet ja näyt joita hän oli aistinut hallusinaatioita vaiko tosia, ja älykkään sammakko-humanoidirodun aikaansaannosta.

Lue Washington Postin artikkeli klikkaamalla tästä.

 

 

Artikkelin julkaissut  UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.