Mies sanoo salakuljettaneen videomateriaalia Area51:stä

Juuri kun luulimme nähneemme kaiken ilmestyy jostain mies joka kutsuu itseään nimellä ”Viktor” videokuvan kanssa, jonka hän on ”salakuljettanut” Area 51:stä.

Jotenkin hän on onnistunut salakuljettamaan äärimmäisen salaiseksi luokitellun videon ja näyttämään sen maailmalle. Videokuva kestää kokonaisuudessaan kaksi minuuttia ja 55 sekuntia ja siinä kuvataan harmaata avaruusolentoa jota kuulustellaan hallituksen laitoksessa.

 

Videokuvan teki ensimmäisenä tunnetuksi  Art Bell radio-ohjelmassaan maaliskuun 13. päivänä 1997 kun ufologi Sean David Morton oli ohjelmassa haastateltavana. Mortonin mukaan ”avaruusolentojen kuulustelu” oli tapahtunut vuonna 1966.

”Jotkin asiat tässä videomateriaalissa ovat äärimmäisen silmiinpistäviä. Jotkut silminnäkijöiden raportoimat piirteet on nähtävissä selvästi. Jos tämä video ei ole aito, sen täytyy silloin olla jonkun sisäpiiriläisen tuottama.”

Katsottuaan mystisen avaruusolentokuulustelun Area 51:ssa, Morton kuvasi viiltävästi ja yksityiskohtaisesti sitä omin sanoin:

”Filmi on kuvattu suuren lasilevyn läpi. Ääntä ei ole kuvan mukana.

Haastattelu tapahtui pimennetyssä huoneessa, joka oli vihreän valon valaisema, kykenin havaitsemaan kahden ihmisen silhuetit, toinen oli pukeutunut armeijan univormuun ja hänellä näytti olevan tähtimerkit takissaan, ja toinen oli tavanomaisemmin pukeutunut mies joka välillä hieroi otsaansa.

He istuivat selät kameraan päin ja pitkän pöydän toisessa päässä joka oli solkenaan piuhoja, letkuja ja mikrofoneja. Siellä oli jotain mikä näytti lääkintälaitteistolta. Eräs niistä vilkkui niinkuin se olisi monitoroinut sairasta sydäntä.”

Ja siellä pöydän päässä oli pieni, beigenvärinen, mustasilmäinen ja jättipäinen olento, sellainen kuin tuhansia abduktiouhreja piinaa heidän painajaisissaan.”

”Sen iho oli pinkki beige, mutta loppuosa päästä näytti sinipunaiselta ja mustelmilla olevalta, kuin se olisi saanut useita iskuja kalloonsa.”

UFO-asiantuntija Robert Deanin mukaan videomateriaali on ”vahvaa” ja ”aitoa”.

Saksalainen UFO-tutkija Michael Hesemann sanoo, että Viktorin tarjoamat faktat avaruusolennosta joka ”lähetettiin Area 51:lle” vuonna 1989 sopivat Etelä-Afrikan ilmavoimien raporttiin joka sanoo ampuneensa alas UFOn Kalaharin autiomaahan 1989.

Hesemannin mukaan yksi olennoista selvisi alastulosta ja se lähetettiin Area 51:n kuulusteltavaksi.

Ihmisillä on erilaisia reaktioita kun he katsovat videota. Vaikka monet skeptikot sanovatkin tämän olevan taas yksi feikkivideo joka on vuodettu nettiin, on kuitenkin olemassa ihmisiä jotka uskovat tämän olevan niin aito kun vain mahdollista.

Videon lopussa harmaa avaruusolento näyttää saavan kohtauksen, sen suu näkyy avautuvan ja sulkeutuvan ja sieltä tullee vaahtoa. Pari lääkintämiestä saapuu paikalle antamaan hoitoa, hoitovaiheessa video loppuu.

 

 

Artikkelin julkaissut UFO Mania.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.