Miksi UAP-narratiivi on kääntymässä?

Seuraan syvästi kiinnostuneena, miten kongressin kuulemistilaisuudet UAP:ista ja UFOista heijastavat historiallista virallisen kertomuksen kääntymistä sen suhteen, miten tämä salaperäinen ilmiö vaikuttaa sivilisaatioomme. Olen myös huomannut tämän muutoksen kirjoissa, mielipideartikkeleissa ja muissa vaikutusvaltaisissa kulttuurielementeissä.

Seuraan syvästi kiinnostuneena, miten kongressin kuulemistilaisuudet UAP:ista ja UFOista heijastavat historiallista virallisen kertomuksen kääntymistä sen suhteen, miten tämä salaperäinen ilmiö vaikuttaa sivilisaatioomme. Olen myös huomannut tämän muutoksen kirjoissa, mielipideartikkeleissa ja muissa vaikutusvaltaisissa kulttuurielementeissä.

Elokuvat ovat jo muuttuneet hyväntahtoisista vierailijoista ilkeiksi ja pelottaviksi hyökkääjiksi. Sotilastiedustelu on kehittymässä siitä, että niitä pidetään merkityksettöminä, siihen, että niitä pidetään mahdollisena uhkana kansalliselle turvallisuudellemme, ja näin ollen se merkitsee tarvetta rahoittaa massiivisesti uutta avaruusasevarustelukilpailua.

Vuonna 1976 tapasin Perussa tohtori Maria Reichen, saksalaisen arkeologin, joka tutki Nazcan autiomaassa olevia salaperäisiä geoglyfejä, jotka voi havaita vain lentämällä korkealla niiden yllä. Hän näytti minulle alueelta löydetyn vuosisatoja vanhan keramiikkapurkin, jossa oli kuvattu alkuasukkaita vuorovaikutuksessa kypäräpukuisten olentojen kanssa ja heidän laskeutuneita aluksiaan näytettiin kaukaa — https://brewminate.com/the-nazca-lines-of-ancient-peru-dr-maria-reiche-and-a-lifes-work/

Vuonna 1979 vierailin tohtori J. Allen Hynekin luona Evanstonissa, IL:ssä, ja kerroin hänelle Caracasissa sijaitsevasta koulusta, jonka olivat luoneet Maan ulkopuoliset vierailijat, jotka opettivat teknologiaansa venezuelalaisille vapaaehtoisille opiskelijoille. Kerroin tohtori Hynekin kanssa edistynyttä kvanttifysiikkaa käsittelevistä vihkosista, jotka yksi ihmisopettajista antoi minulle. Minä ja silloinen tyttöystäväni Cristina Poblete tapasimme tämän opettajan hänen kämppäkaverinsa Vïctor Dascolin kautta, joka oli Cristinan kanssa valmistunut insinöörikollega. Victor kuvaili meille rennosti, kuinka vierailijat pysäköivät aluksensa hänen rakennuksen katolle kohtaamistensa aikana, ikään kuin nuo toimet olisivat rutiininomaisia ja normaaleja. Opettaja kertoi myös, että ET:t osallistuivat oppitunneille naamioituneina ja loivat samalla henkisen ilmapiirin, jonka avulla oppilaat pystyivät omaksumaan etukäteistietoa ennätysnopeasti. Ymmärtääkseni tohtori Hynek matkusti Caracasiin pian kohtaamisemme jälkeen, mutta en koskaan kuullut hänen havainnoistaan.

Löysin 90-luvulla Firenzessä Italiassa sijaitsevan 600 vuotta vanhan Madonna Saint Giovanninon maalauksen, jossa näkyy jotain korkealla ilmassa, joka näyttää lentävältä lautaselta.

Hiljattain tulin tietoiseksi vuonna 1866 tehdystä maalauksesta, joka esittää George Washingtonia vapaamuurarien symbolisissa asuissa ja UAP oikean olkapäänsä yläpuolella. Olen nähnyt UFOja myös kirkkomaalauksissa, jotka on maalattu jo kauan ennen kuin me osasimme lentää, niitä kuvataan vuosituhansia vanhoissa savitauluissa, ja niitä esiintyy vielä paljon vanhemmissa luolamaalauksissa.

Myös sotilaallinen vuorovaikutus UFOjen kanssa on kirjattu historiallisesti:

Aleksanteri Suuren aikakirjat kuvaavat ”lentäviä kilpiä”, jotka liitävät hänen taisteluidensa yli — https://www.academia.edu/14398636/Did_Alexander_the_Great_really_see_UFOs_

Liittoutuneiden lentäjien toisen maailmansodan aikaiset raportit kuvaavat lentäviä palloja, joita he luulivat vihollisen teknologiaksi — https://en.wikipedia.org/wiki/Foo_fighter

Edesmennyt appeni, elektroniikkateknikko Don Frisk, kertoi minulle 90-luvulla, että Kalifornian rannikon edustalla tehdyn ohjuskokeen aikana hän havaitsi, kuinka esine pysäytti kiitävän ohjuksemme keskellä ilmaa, lensi sen ympäri ja tuhosi sen säteen avulla.

Noin kaksi vuosikymmentä sitten tapasin eläkkeellä olevan USAF-kapteeni Robert L. Salasin, joka kertoi minulle, että hänen vahtivuoronsa aikana vuonna 1967 ufo deaktivoi mannertenväliset ohjuksemme niiden siiloissa Montanassa — http://www.cufon.org/cufon/malmstrom/malm1.htm

Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen ilmestyi aiemmin salaisia raportteja, jotka osoittivat, että venäläisillä oli vielä pelottavampi kohtaaminen 1980-luvulla, kun leijuva ufo aktivoi lähtölaskennan ohjustensa laukaisemiseksi Yhdysvaltojen kaupunkeihin, pelottavin tapahtuma, joka pysähtyi yhtäkkiä vain sekunteja ennen Harmageddonin alkamista — https://www.heraldscotland.com/news/12318039.alien-encounter-sparked-soviet-missile-crisis/

Ymmärrettävästi nämä aseinterventiot voitaisiin tulkita sotilaallisesti ”turvalliseen” ilmatilaamme tunkeutujien ylimieliseksi ylivoiman osoittamiseksi. Vuosituhansien aikana tuntemattomat vierailijamme näyttävät kuitenkin olevan ei-uhkaavia ja jopa hyödyllisiä vaikuttajia uskontojemme ja poliittisen kehityksemme kannalta.

On selvää, että suurin osa tiedossa olevista ufojen toimista menneisyydessä näyttää olleen rauhanomaisia ja avuliaita, ajatelkaapa esimerkiksi Zecharia Sitchinin käännöksiä sumerilaisista tauluista, joissa taivaalliset vierailijat kiittävät meitä siitä, että he opettivat meitä viljelemään ohraa ja valmistamaan olutta.

Minulle kaikki edellä mainitut todisteet merkitsevät sitä, että jos laajennamme näkemyksiämme näkemällä uudet UAP-paljastukset niiden historiallisessa kontekstissa, ne näyttävät käyttäytyvän johdonmukaisen ystävällisesti, ja siksi niiden aseinterventiot näyttävät todennäköisemmiltä varoituksilta, joilla pyritään pysäyttämään nykyinen umpikujaan ajautunut asevarustelukilpailumme ja estämään lopullisen sodan syttyminen.

Kaikkien näiden yksityiskohtien ja monen muunkin yksityiskohdan on oltava jo hyvin tiedossa älykkäille tiedemiehillemme, joten miksi havaitsemme ”entisten” tiedustelu-upseerien vauhdittaman uuden kiireen tunnustaa UAP:den olemassaolo ja epäillä sitä yhä enemmän mahdollisesta vihamielisyydestä?

Emme tiedä syytä tähän mielenmuutokseen, mutta vanhaa juridista työkalua ”Kuka hyötyy?” soveltaen voimme kohtuudella päätellä, että pelottelu lisää kysyntää kalliimmille aseille, jotka rikastuttavat entisestään muutamia ihmisiä ja lisäävät samalla koko väestömme taakkaa käynnistämällä kilpavarustelun avaruudessa, mikä vaarantaa entisestään jo ennestään epävarman olemassaolomme ja tuomitsee jälkeläisemme jatkuvaan vahingolliseen ahdistukseen.

Tämä Maan ulkopuolisten interventioita koskevan historiallisen kertomuksen kääntäminen päinvastaiseksi muistuttaa minua Wernher von Braunin varoituksista vähän ennen hänen kuolemaansa vuonna 1977. Hän oli nerokas saksalainen tiedemies, joka johti niiden tehokkaiden rakettien kehittämistä, jotka veivät meidät kuuhun. Ystäväni Carol Rosin oli hänen avustajansa, ja vuosikymmeniä sitten hän paljasti, että von Braun kertoi hänelle, että sotateollinen kompleksimme tarvitsi sotia pysyäkseen toiminnassa, joten hän ennusti kylmän sodan syntymistä aiempia venäläisiä liittolaisiamme vastaan, jota seurasi katastrofaalinen terrorismin vastainen sota ja lopulta avaruusolentojen uhka, joka luultavasti käynnistyy syyttämällä avaruusolentoja avaruudesta tulevista tuhoisista sädeaseista (kuten Nikola Teslan yli sata vuotta sitten keksimät), jota seuraa valheellinen hyökkäysyritys, joka oikeuttaa massiivisen totalitaarisen hätätilalain säätämisen, demokraattisten hallitusten, kuten meidän, lopun ja  globaalin uuden järjestyksen nousun.

Toivottavasti von Braun oli väärässä viimeisimmässä ennustuksessaan, mutta suuria epäilyttäviä valmisteluja on kuitenkin havaittavissa, ja jotkut nuoristamme pitävät jo nyt muuttoa uudelle planeetalle houkuttelevana vaihtoehtona tulevaisuudelleen, jos he selviytyvät.

Artikkelin julkaissut medium.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.