Mitä täydellinen tai osittainen UFO-paljastus pitää sisällään?

Salaisen avaruusohjelman sisäpiiriläinen Corey Goode on paljastanut yksityiskohtaisesti salaisten avaruusohjelmien sisällön koskien ulkoavaruuden elämää ja teknologiaa. Goode kertoo tavoitteen olevan ”täydellinen UFO-paljastus”, joka sisältää massiivisen dokumenttipaljastuksen jonka mittakaava tulee hämmentämään kaupallisen median kykyä rajoittaa paljastustoimia suojellakseen eliittiyksilöitä, joiden rikokset ihmiskuntaa vastaan tuodaan päivänvaloon. Goode vetoaa muihin sisäpiiriläisiin jotta hekin astuisivat esiin ja kertoisivat tietonsa kuten hän on tehnyt.

Kesäkuun 5.-9. päivinä Goode otti osaa kolmeen kokoukseen eri liittoutumien välillä keskustellakseen siitä kuinka paljon tulisi totuuden verhoa raottaa avaruusolennoista ja salaisista avaruusohjelmista joissa käytetään edistynyttä teknologiaa. Kesäkuun 9. päivän tapaamisessa eliittijoukon kanssa jota hän kutsuu nimellä ”200:n komitea” tehtiin tarjous ”kontrolloidun paljastuksen” suorittamisesta.

He sanoivat että heidät on sukupolvien ajan alistettu mielenhallinnalle ja uhkauksille tehdä ne asiat joita he ovat tehneet. He sanoivat lisäksi, että he haluaisivat työskennellä liittoutumien kanssa jotta he voisivat järjestää uudenlaisen rahoitusjärjestelmän joka olisi reilu koko ihmiskunnalle ja aloittaa hallittu paljastus joka ei toisi esiin tiettyjä rikoksia ja tapauksia jotka voisivat tehdä heistä itsestään rikollisia heidän omana elinaikanaan. Kaiken tämän huomioonottaen he esittivät suunnitelman joka hyväksyttäisiin ja se sallisi tietyn informaation ja teknologioiden vapauttamisen samalla kun suurin osa tiedoista pidettäisiin salaisina 50 vuoden ajan.

Tämä ”hallittu paljastus” on johtanut huoliin ja kysymyksiin siitä minkälaista paljastusta suunnittelee ”Salainen Avaruusohjelmaliittouma” jonka kanssa Goode on työskennellyt. Hänen kesäkuun 15. päivän vastauksensa erääseen näistä kysymyksistä selvitti hieman tavoitteita:

Täydellinen paljastustapahtuma pitäisi sisällään suuren datadumpin Internetiin missä olisi satoja tuhansia dokumentteja, ääni- ja videotiedostoja ja se olisi jaossa useilla Internet-saiteilla minne kaikilla olisi pääsy. Tämä olisi kaupallisen median romahdus ja 24/7 jatkuvasti päällä oleva televisio- ja radiokampanja aloitettaisiin. Kaikki kanavat eivät olisi mukana tässä ja ne voisivat pysyä erossa tästä johtuen kampanjan aiheuttamasta stressistä.

Sen jälkeen hän selittää  mitä ”osittainen” tai ”kontrolloitu paljastus” pitäisi sisällään, kuten 200:n komitean marraskuun 2015 tarjous olisi:

Jos henkilö tai ryhmittymä menisi julkisuuteen ja paljastaisi avaruusolentojen vierailun maapallolla sekä jotain kehittyneitä teknologioita, mutta ei kaikkia teknologioita, se romauttaisi ”uuden rahoitusjärjestelmän” tai paljastaisi kaikki rikokset ihmiskuntaa vastaan joita ”ihmiseliitti” ja ”maapallon ulkopuolinen eliitti” on saanut aikaan ja silloin koko totuutta ei olisi kerrottu.

Se olisi osittainen paljastus jossa tietyn ryhmän pyrkimykset pysyä vallassa ja vältellä rikosten paljastumista hillitsee tapahtumaa. Suurin osa maailmasta olisi shokissa pelkästään näistä tiedoista ja se hallitsisi kansalaisten mielikuvitusta jonkin aikaa. Kovin harvat meistä tällä hetkellä voivatkaan käsittää että tämä on vain yksi sumutus lisää.

Goode sen jälkeen vetosi muihin sisäpiiriläisiin jotta he astuisivat esiin:

Tämän takia jotkut meistä ovat paljastamassa mitä me tiedämme jotta toiset sisäpiiriläiset voivat astua esiin kun he kokevat sen turvalliseksi tehdä.

Jos sinulla on sisäpiirin tietoa salaisesta avaruusohjelmasta, Corey Goode esittää seuraavan pyynnön:

Jos aiot paljastaa tietoja anonyymisti tai avoimesti, ota yhteyttä minuun, David Wilcockiin tai Michael Sallaan jotta voitaisiin varmistaa että sinua ja tietojasi käsitellään EETTISESTI ja turvallisesti.

Michael E. Salla, Ph.D.

 

Artikkelin julkaissut exopolitics.org

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.