Mitä vaaditaan täydelliseltä UFO-paljastukselta?

Paljastus on varmasti jossain vaiheessa tulossa, mutta eräs kriittinen osio täytyy käsitellä ennen kuin paljastuksesta voidaan keskustella. Päällimmäisenä on kysymys tiedon vuotajien koskemattomuudesta. Olipa koskemattomuusvaatimus mielestämme kuinka vastenmielinen tahansa, täydellinen koskemattomuus on ainoa tapa jolla tämä tieto voidaan saattaa julkisuuteen. Viimeisen 50 vuoden aikana on tehty uskomattoman paljon ja käsittämättömän suuria rikoksia, joissa triljoonia dollareita on siirretty hyväksymättömiin mustiin projekteihin. Varkaudet, väärennökset, identiteettihuijaukset ja jopa murhat ovat salaisuuksienvartijoiden syntejä, jotka tulee antaa anteeksi.

Lisäksi suurin osa ihmisistä uskoo, että jos/kun paljastus tapahtuu, meille kerrotaan kaikki salaisuudet jotka on pantattu ihmiskunnalta viimeisen kuuden vuosikymmenen aikana. Tällainen on erittäin epätodennäköistä, paras jota voimme toivoa on osittainen tai rajattu paljastus joka vahvistaa maan ulkopuolisten olentojen olemassaolon universumissa.

Ihmiskunta kehittyy nopeasti nykyisen tiedon ja teknologian aikakaudella. Jos tarkastellaan vaikka kännyköitä, näemme kuinka pitkälle ollaan tultu niinkin lyhyessä ajassa kuin vuosikymmenessä. Voit tehdä mitä tahansa kännykällä ja teknologia tulee kehittymään yhä pidemmälle tulevaisuudessa. Tarkasteltaessa informaatiota, me olemme kytköksissä toisiimme enemmän kuin koskaan. Niin monella meistä on saatavilla tietoa mistä tahansa asiasta silmänräpäyksessä.

Me kehitymme elämän kaikilla osa-alueilla nopeasti kun teknologia ja tieto on saatavilla. Voit helposti havaita yhä useamman ihmisen pääsevän käsiksi tietoon joka on vuosia ollut ”salattu” tai pidetty poissa suurelta yleisöltä. Mutta tulee ymmärtää, että tietoa on kokoajan ollut olemassa vaikkei sitä olekaan ollut jaossa silloin kun internetiä ei ollut olemassa. Me yksilöinä ja yhteisönä tulemme yhä enemmän tietoiseksi, ja tämä heijastuu maailman kehityksen nopeudessa. Evoluutiota tapahtuu joka päivä, joka tuntu, joka minuutti ja joka sekunti.

Mitä se tarkoittaa, kun tietoa tulee julkiseksi uskomattomalla tahdilla? Voit nähdä mitä maailmassa tapahtuu, yhä enemmän ja enemmän ihmiset heräävät ja tulevat tietoisiksi. Totuus on yksilön ja lukijan korvien välissä meidän havainnoidessamme maailmaa eri tavoin ja teknologian/informaation kehittyessä me kehitymme eri tahdilla riippuen havainnoistamme maailmasta.

Totuuden kynnyksellä

Olemme saapumassa TOTUUDEN aikakaudelle. Tänään elämme kännyköiden, kameroiden, videokameroiden ja muiden värkkien maailmassa, jossa kuka tahansa voi välittää viestejä sosiaalisissa medioissa napin painalluksella. Me olemme tavallaan pääsemässä pois ”pimeästä keskiajasta” henkilökohtaisen vastuun aikaan.

Viime vuosina on ollut lukemattomia marsseja Monsantoa ja muita suuria korporaatioita vastaan, ja monet valtiot ovat syrjäyttäneet hallituksensa. Vaikuttaa siltä, että kun valtion asukkaat todella tajuavat mitä on käynnissä hallinnossa, kansa ei enää siedä tukahduttamista missään muodossa. Monet faktat ja totuudet tulevat julki kaikilla elämän osa-alueilla, hallinnosta ja uskonnosta elämään ulkoavaruudessa, siihen keitä me todella olemme ja mitä historiassa on oikeasti tapahtunut.

Täydellinen UFO-paljastus tulee koska teknologiaa ja informaatiota ei voida enää pantata. Tilanne täytyy ottaa haltuun ja tutkia itse mitä maailmassa tapahtuu.

Mitä täydellinen UFO-paljastus pitää sisällään?

Täydellinen paljastus tulee olemaan aika jolloin kaikki on avointa, ja kansalle ei voida enää valehdella. Täydellinen paljastus on erittäin tervetullut aikakausi, se on aika jolloin voimme todella ymmärtää keitä me olemme yksilöinä ja populaationa. Täydellinen paljastus tuo julkiseksi monia totuuksia joista ihmiset ovat jo tietoisia, vaikka massat siltikin tulevat saamaan suuren annoksen ”todellisuutta”. Todellisuus tulee muuttumaan ikuisesti ja se tulee olemaan äärimmäisen innostavaa aikaa olla elossa ja todistaa kaikkia ympärillämme tapahtuvia muutoksia.

Salaliittoteoriat, korruptio, petokset ja kontrollintarve tulevat pian olemaan menneen talven lumia. Kun totuus lyödään pöytään, sitä ei voida tulkita väärin eikä sitä voida vääristellä itseään toteuttavaksi profetiaksi. Täydellinen paljastus tulee tapahtumaan muutaman vuoden sisällä, sillä informaatiota tulee julki niin nopeasti että sitä ei voida peitellä ja kansaa ei voida johtaa harhaan.

Täytyy nähdä kaikkien petosten ja illuusioiden läpi joita tänä päivänä meille syötetään ja jotka pitävät ihmiset pelon illuusiossa. Kun ihminen suostuu katsomaan maailmaa Rakkauden linssin läpi, on silloin mahdollista ymmärtää mistä tässä oikein puhutaan. Monia totuuksia tullaan julkistamaan jotka tulevat keikuttamaan monien ihmisten veneitä. Monet eivät tiedä mihin uskoa enää, kaikkien niiden menneisyyden valheiden ja harhaanjohtavan tiedon takia. Kuitenkin evoluution nykyvauhdilla me olemme jonkin massiivisen tapahtuman äärellä, joka vie meidät kohti Täydellistä Paljastusta!

Totuutta ei voida enää tukahduttaa meidän kokemamme evoluution aikakaudella. Se on ollut osa jumalallista suunnitelmaa koko ajan, joten istu alas ja nauti kyydistä!

Artikkelin julkaissut Collective Evolution.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.