Muinaiset avaruusolennot 200 tuhatta vuotta sitten

Ihmiskunnan historian vanhimmat löydettävissä olevat tiedot uskotaan olevan primitiivisen luolamiehen tekosia luolamaalauksien muodossa.

Mutta mitä jos me löytäisimmekin niistä luolamaalauksista sofistikoituneeen avaruusolentojen seuranta- ja navigointijärjestelmän avaruusmatkailua varten?

Lisätutkimukset viittaavat siihen, että esihistoriallinen kiveen tallennettu historia sisältää myös pelkoa ja epätoivoa joka kertoo meille kuinka maailma loppuu. Uusi todistusaineisto paljastaa toisenlaisen tarinan esihistoriallisen ajan korkeasta teknologiasta ja yhteydestämme avaruusolentoihin muinaisessa menneisyydessämme. Usko tai älä, se kertoo meille kuinka pelastaa itsemme uhkaavalta tuholta.

Käy ilmi, että Perun Nazcan viivat ovat tietoa tähtiportista joka on avain tähtienväliseen matkailuun joka saattaa olla ulottuvillamme.

2 vastausta artikkeliin ”Muinaiset avaruusolennot 200 tuhatta vuotta sitten”

    1. Minun elämäni on kaikkeuden etsimistä. Kaikkeus löysi minut ohjasi tähän mitä nyt olen. Olen kaikki ympäriltän ihmiset loitontanut.Pelko itsetuho en puhu. Ufon nähnytKaunis naiseni on 20 v ollut kanssani. Ehken tai voin aivojani kunnioittaa. Tämän mailman synnyn voi epäilijät laskea. Tiedän liikaa tai väärään aikaan. j.k EMTTi on tyhjyys eli me!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.