Nainen Maapallolta väittää käyneensä Proxima Centaurissa

Tieteen ja astronomian maailmat ovat keskittyneet Proxima Centauri B:hen, tuoreeltaan löydettyyn eksoplaneettaan, joka kiertää Alpha Centaurin tähtijärjestelmää vain 4.22 valovuoden päässä aurinkokunnastamme, ja joka näyttää olevan hyvä ehdokas asuinkelpoiseksi tähtijärjestelmäksi. 1970-luvulla julkaistu kirja Hands: A True Case Study Of A Phenomenal Hypnotic Subject väittää, että avaruusolennot tuolta planeetalta ovat jo vierailleet Maapallolla. Nyt toinen kirja 1980-luvulta on noussut pinnalle — erään naisen omaelämänkerta, jossa hän väittää että avaruusolennot sieltä ovat vieneet hänet sinne, hän eli siellä kuukausia, harrasti seksiä, synnytti siellä pojan jonka hän jätti sinne planeetalle. Kuulostaako tämä siltä, että uudet uutiset Proximasta ovat vähemmän kiinnostavia kuin vanhat?

Beyond the Light Barrier: The Autobiography of Elizabeth Klarer kuvaa Elizabeth Klarerin elämää, eteläafrikkalaisen naisen, joka syntyi vuonna 1910 ja joka sanoi nähneensä ensimmäisen UFOnsa seitsemän ikäisenä KwaZulu-Natalin alueella — hopeinen levy, joka torjui meteorin. Sen jälkeen hän uskoi saaneensa telepaattisia viestejä avaruusolennolta nimeltään Akon, joka vieraili Maapallolla, mutta joka ei koskaan laskeutunut aluksellaan. Vuonna 1955 Klarer väitti, että hän oli kyennyt valokuvaamaan aluksen, ja huhtikuun 7. päivänä 1956 hän sanoo Akonin laskeutuneen aluksellaan (jonka hän sanoo olleen tiedustelualus) Maapallolle ja tavanneen hänet.

Klarer's photo of Aton's scout ship

Elizabeth Klarerin valokuva Akonin aluksesta

Tässä kohtaa omaelämänkerta muuttuu ensimmäiseksi Maan ulkopuoliseksi harlekiiniromanssiksi, kun Klarer kuvaa yksityiskohtia Akoniin rakastumisestaan, matkaamisesta emoalukselle ja sitten planeetalle — jota hän kutsuu nimellä Meton — joka kiersi Alpha Centauria. Hän väitti eläneensä Metonilla neljän kuukauden ajan ja synnyttäneen Akonille lapsen ennen palaamistaan vastahakoisesti Maapallolle, johtuen Metonin magneettikenttien aiheuttamista sydänongelmista. Vaikka ei vaikuta siltä, että Akon koskaan olisi vieraillut Maapallolla toiseen kertaan hänen poikansa kanssa, Klarer sanoo molempien ilmestyneen hänelle holografisesti ennen hänen kuolemaansa vuonna 1994.

Klarer's drawing of Akon

Klarerin piirros Akonista — varsin komea avaruusolento

Kirja sisältää Akonin kuvauksen voimanlähdeteknologiasta, joka mahdollisti hänen liikkua edestakaisin Metonin ja Maapallon välillä. Klarer aloitti kirjoittamaan jatko-osaa, mitä hän ei koskaan saanut valmiiksi, nimeltään The Gravity File, jonka oletettavasti piti selittää hänen aluksensa “elektro-gravitaatiovoimanlähde”.

house

Elizabeth Klarer tunnettiin avoimesti ufologi George Adamskin fanina, joka kuuli hänen väitetyistä kokemuksistaan ja tapasi Klarerin 1950-luvun lopulla, tunnusti hänet yhdeksi varhaisista ‘ihmis-avaruusolentohybridien äideistä’. Klarer ilmeisesti puhui hänen kohtaamisistaan usein ja oli kunniavieras 11. kansainvälisessä UFO-tutkimusryhmien kongressissa Weisbadenissa vuonna 1975.

Beyond the Light Barrier: The Autobiography of Elizabeth Klarer on kiinnostava tarina, jolle ei ole mitään todellista näyttöä muuten kuin valokuva, jonka hän sanoo olevan Akonin partioalus. Onkin hieman sääli ettei hän paljastanut meille tapaa saada yhteyttä Akoniin haastattelua varten.

 

Artikkelin julkaissut Mysterious Universe

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.