NASA paniikissa: taivaalla jatkuvasti tulipalloja

Artikkelissa joka on julkaistu vuonna 2015, NASAn maapallon läheisten kappaleiden havainto-ohjelma sanoo että maapallon läheltä ei ole havaittu yhtään kappaletta joka osuisi maapalloon lähitulevaisuudessa.

Kaikki potentiaalisesti vahingolliset asteroidit osuvat maapalloon todennäköisyydellä joka on vähemmän kuin  0.01% seuraavan 100 vuoden aikana.

Tämä väite on ristiriidassa itsensä kanssa kun NASA käynnisti heidän uuden projektinsa nimeltä Planetary Defense Coordination Office, josta NASA ilmoitti tammikuussa 2016.

Planeetan puolustus on termi jota käytetään kuvaamaan kaikkia kykyjä joita tarvitaan havaitsemaan ja varoittamaan mahdollisuudesta potentiaalisen asteroidin tai komeetan osumaan maapallolle, ja sen jälkeen joko ehkäisemään se tai minimoimaan sen aiheuttamat vaikutukset.

Jopa viimeaikoina läpimennyt budjetti vuodelle 2016 pitää sisällään 50 miljoonan dollarin rahoituksen NEO-observatoriota ja planeetan puolustusta varten, joka on yli kymmenkertainen kasvu nykyhallinnon valtaantulohetkeen verrattuna.

Miksi tämä uusi virasto on pystytetty ja miksi budjettia on kasvatettu jos ihmiskunnalle ei asteroideista ole uhkaa seuraavaan sataan vuoteen?

NASA on suunnitellut planeetan puolustusta jo jonkin aikaa, mutta voimme silti ihmetellä miksi tämä kaikki tapahtuu nyt.

Se mikä myös on hätkähdyttävää, on että uusi Planetary Defense Coordination Office on jäänyt pimentoon massamediassa.

Myös yllättävää on, että virasto on saamassa johtajaroolin kansallisessa ja kansainvälisessä näiden luonnonilmiöiden havaitsemisessa, ja se ottaa tilanteen haltuun mikäli planeetan puolustukselle itse asiassa on tarvetta.

Virasto jatkaa myös USA:n hallituksen kanssa koordinointia aidon törmäystilanneuhan varalta, ja tekee yhteistyötä FEMAn, puolustusministeriön ja muitten virastojen kanssa.

Niburu.co:n mukaan vastaus kaikkeen tähän kehitykseen on uuden aurinkokunnan lähestyminen meidän omaamme. Uuden NASAn viraston lisäksi on hyödyllistä pitää mielessä Nibirun lähestyminen, joka tuo mukanaan asteroideja ja meteoreja.

Se että NASAn virasto mainittiin samassa lauseessa FEMAn kanssa tarkoittaa että meneillään on jotain joka ei ole vain teoreettinen mahdollisuus asteroidin osumaan planeetallemme.

Samaan aikaan tulipalloja saapuu jatkuvasti. Viimeisin tulipallo filmattiin Wisonsinissa, Madisonin yliopistolla helmikuun 1. päivänä 2016.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.