NASAn silminnäkijän todistus rakennuksista kuussa

Me kaikki tiedämme että NASA peittelee todistusaineistoa avaruusolentojen olemassaolosta, UFOista ja kuun ja Marsin rakennuksista.

NASA panttaa kaikkea tätä tietoa kansalta, mutta mihin asti? Yhä useampi amatööriastronomi on saanut tilaisuuden ostaa tehokkaan teleskoopin ja yhdistää se HD-kameraan jotta voi saada kuvia esim. kuun pinnalta tai muista avaruuskohteista ja tuntemattomista anomalioista.

Kaikki eivät ole samaa mieltä NASAn (USAn hallituksen) politiikasta piilottaa kaikki todistusaineisto UFOista, ja se on ihan selkeästi havaittavissa.

Kuitenkin jopa NASAssa on järjestön sisällä ihmisiä jotka ovat eri mieltä NASAn politiikasta. Tämä vuoden 2009 video kersantti Karl Wolfista ja Donna Haresta, kahdesta entisestä NASAn työntekijästä, jotka todistavat siitä mitä he näkivät NASAn valokuvissa, kuten massiivisia avaruusolentojen rakennuksia kuun pimeällä puolella sekä valokuvia UFOista leijumassa kuun pinnan yllä, jotka Apollon miehistö oli kuvannut kuukävelyillään.

Seuraava on NASAn videokuvaa vuoden 1971 Apollo 15 -missiosta ja siinä näyttää olevan mahdollisesti UFO leijumassa/parkissa kuun pinnalle, ilmeisesti tarkkaillen Apollo 15 -kuulaskeutumista.

Videokuva on sarja nopeasti kulkevia time-lapse -videoita Apollo 15 -kuulaskeutumisesta NASAn arkistoista, astronautti Jim Irwinin filmaamana.

Alkuperäinen NASAn videotiedosto: Jim Irwinin laskeutuminen kuun pinnalle:

120:06:18 2 minuuttia 47 sekuntia (Oikea Videoleike: 0.7 Mb tai MPG Videoleike: 25 Mb) löytyy seuraavan linkin takaa: https://www.hq.nasa.gov/alsj/a15/video15.html#landing

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.