NSA: avaruusolennot saattavat ottaa ihmisiin yhteyttä korkeataajuisilla signaaleilla

Kansallinen turvallisuusvirasto NSA on varoittanut, että avaruusolennot voivat ottaa yhteyttä ihmisiin korkeataajuisilla signaaleilla asiantuntijoiden väittäessä, että ”me emme ole yksin universumissa”.

Julkiseksi tehty dokumentti otsikolla ”Viestintä Maan ulkopuolisen älyn kanssa” (Communication with Extraterrestrial Intelligence) kuvaa eri menetelmiä, joita avaruusolennot saattaisivat käyttää viestimään kanssamme.

Vetykaasu ”läpäisee avaruuden suurissa pilvissä” ja sillä on oma säteilyn taajuutensa, mikä voi läpäistä Maapallon ilmakehän.

Kehittyneet sivilisaatiot, jotka tietävät jotain radiotaajuuksista, voisivat ymmärtää tällaista viestintää.

Uusi NSA-dokumentti väittää, että 'me emme ole yksin universumissa' (kuva: Getty)
Uusi NSA-dokumentti väittää, että ’me emme ole yksin universumissa’ (kuva: Getty)

Eräs tapa jolla Maan ulkopuoliset sivilisaatiot voisivat tavoitella ihmiskuntaa on signaalien avulla, joiden taajuus on 1420.405752  megahertsiä ja aallonpituus 20.98cm, sanoo NSA.

”Me emme ole yksin universumissa”, NSA:n dokumentissa lukee. ”Muutama vuosi sitten tämä idea tuntui kaukaa haetulta, Maan ulkopuoleisen älyn olemassaoloa ei pidetty tieteentekijöiden keskuudessa uskottavana.”

NSA lainaa Kansallista Tiedeakatemiaa sanoessaan, että kontakti avaruusolentojen kanssa ”ei enää ole jotain mikä on unelmiemme tuolla puolen, vaan luonnollinen tapahtuma ihmiskunnan historiassa, joka mahdollisesti tapahtuu meidän monien elinaikana.”

Dokumentti mainitsee myös tunnetun astronomin sir Bernard Lovellin laskelmat, että ainakin 100 miljoonaa tähteä galaksissamme voisi tukea orgaanista elämää.

NASAn tohtori Su-Shu Huangin mukaan meidän läheisimmällä tähtijärjestelmällä, Alpha Centaurilla, on planeettoja jotka ovat liian nuoria elämälle.

Kuitenkin aurinkokunnat, jotka ovat meistä noin 111 valovuoden päässä, kuten Epsilon Eridani ja Tau Ceti ovat potentiaalisia kandidaatteja elämälle.

”Kaikesta huolimatta, jos meitä kehittyneempiä sivilisaatioita on runsaasti, lähin olisi mahdollisesti ainakin 100 valovuoden päässä; siksi kestäisi 200 vuotta että saataisiin vastaus, seitsemän sukupolvea”, NSA-dokumentti lisää.

Pentagon ilmoitti jokin aika sitten, että se perustaisi uuden viraston tutkimaan UFOja.

Yksikön nimi on Anomaly Surveillance and Resolution Office (ARSO) ja se on tarkoitettu etsimään ja identifioimaan UFOja, joista jotkut voivat olla uhka kansalliselle turvallisuudelle.

Aiemmin tässä kuussa tieteentekijät väittivät havainneensa planeetan jolla saattaa olla elämää.

He uskovat, että planeetta sijaitsee niinkutsutulla ”asuttavalla alueella” sen omasta auringosta, eli että siellä ei ole liian kylmä tai kuuma jotta elämä voisi siellä selvitä.

 

Artikkelin julkaissut The Sun

 

Muita vuodettuja NSA-dokumentteja:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.