NY Post: Jeremy Corbellin UFO-video debunkattu

Tunnettu UFO-tutkija väittää debunkanneensa USA:n laivaston kuvamateriaalin pyramidin muotoisista kappaleista lentämässä Kalifornian rannikolla — sanoen että “se kaikilla tavoin sopii lentokoneeseen.”

Mick West, kirjan “Escaping the Rabbit Hole” kirjoittaja, sanoo että kolmelle välkkyvälle UFOlle on järkevä selitys, jotka lensivät USS Russellin yllä heinäkuussa 2019.

“Meillä on tässä yksinkertaisin selitys ja todella yksinkertaisin, että kyseessä on pelkkä lentokone. Se liikkuu kuin lentokone, se käyttäytyy kuin lentokone”, West sanoi The Postille.

Hän sanoi, että vilkkuvat valot, joiden nähtiin tulevan kappaleen suunnalta, ovat samanlaisia kuin FAA-kompliantit valot kaikissa normaaleissa lentokoneissa.

“Jos katsot videota, näet että se tavallaan vilkkuu ja se ei vilku tasaiseen tahtiin”, West sanoo.

“Se on tavallaan epätasaista, mutta se muistuttaa minua lentokoneiden vilkkuvaloista, ja rupesin tutkimaan asiaa ja sain selville, että itse asiassa jotkut koneet vilkuttavat valojaan sellaisessa tahdissa, jossa on pitkä sekvenssi lyhyen sekvenssin kanssa päällekkäin.”


Elokuvantekijä Jeremy Corbell toi julki kuvamateriaalia, jossa näkyy pyramidinmuotoinen UFO lentämässä Kalifornian rannikolla, jota hän kutsuu parhaaksi “jota maailma on koskaan nähnyt.”

 

Oletetut UFOt liikkuivat myös samalla nopeudella kuin lentokoneet alueella, West sanoi.

“Jos oletat, että se on lentokone 10 kilometrissä, voit laskea sen kulmanopeuden informaatiosta joka on saatavilla tähtien asemista”, West sanoi.

New York Postin toimittaja Steven Greenstreet (oikealla) puhui UFO-asiantuntijan ja kirjailijan Mick West kanssa (vasemmalla), joka sanoi että kolmioille on uskottava selitys.

 

“Voit nähdä että se on hieman alle 1 aste sekunnissa, mikä olisi noin 400-500 solmua, mikä on sama nopeus millä lentokoneet tuolla alueella lentävät. Tuohon aikaan se on nopeus millä ne alueen yli lentävät kohti Los Angelesia. Joten se kaikin tavoin sopii lentokoneeksi.”

Mitä tulee kappaleen pyramidimuotoon, West sanoi että tämäkin voidaan selittää.

“Välittömästi minulle tuli ajatus siitä, että videolla on muita juttuja jotka ovat myös kolmionmuotoisia, loppua kohden mentäessä”, hän sanoi.

“Siinä on kaksi valoa, jotka ovat myös kolmionmuotoisia. Joten ajattelin, tiedäthän, että tällaista näkee silloin kun video on poissa fokuksesta, näkee taustavalojen muuttuvan joiksikin kameran apertuurin muodoiksi, esim. iiris, ja joissain kameroissa on kolmionmuotoinen iiris. Ja jos niin käy, että on kamera jonka kohdistus on epätarkka, ja siinä on kolmion muotoinen iiris, silloin näkee tällaisia muotoja.”

Pentagon oli aiemmin varmistanut, että 18-sekunnin videon oli ottanut laivaston kantahenkilökunnan edustaja.


UFO näkyy kaukaa
(kuva: Jeremy Corbell)

 

Vihertävä video on Pentagonin UAP-toimikunnan (UAPTF) nappaama, ja se on alunperin vuodettu elokuvantekijä Jeremy Corbellille, joka tuotti dokumentin “Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers.”

“Tämä on järisyttävää informaatiota”, Corbell kertoi Fox Newsille. “Tämä on mahdollisesti parasta armeijan kuvaamaa UFO-kuvaa, jota itse olen koskaan nähnyt, mutta jota mielestäni koko maailma on koskaan nähnyt.”

 

Artikkelin julkaissut The New York Post

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.