Obama aikoo julkaista tuhansia UFO-tiedostoja presidentinajoiltaan

FOIA-tietopyynnön avulla saati kirje maaliskuun 10. päivänä 2022 vahvisti, että UFO-tietoja tullaan tekemään julkiseksi 26 tuhannen tiedoston verran. Näin sanoo Barack Obama Presidential Library ja se tulee aiheuttamaan aikamoista mekkalaa UFO-totuutta etsivien keskuudessa. Tiedostojen sanotaan sisältävän UFO-tietoja, joita ei ole koskaan aiemmin paljastettu.

Tammikuun 23. päivä 2022 The Black Vaultin John Greenewald jätti FOIA-tietopyynnön. Tietopyynnön seurauksena tullaan mahdollisesti julkaisemaan tuhansia dokumentteja UFOista, jotka on säilötty Barack Obama Presidential Libraryyn.

Barack Obama Presidential Library kirjoittaa kirjeessään: “Me olemme käyneet läpi presidentillisiä arkistoja pyyntöänne koskien ja olemme identifioineet arviolta 3,440 sivua ja 26,271 sähköistä tiedostoa, jotka pitää prosessoida pyyntöönne vastaamiseksi.”

Ei-soveltuvien tiedostojen ja dokumenttien julkaisu evätään.

“Pitäkää mielessä, että nämä ovat kokonaisestimaatteja, ja että materiaali ei välttämättä sovellu pyyntönne aiheeseen”, Barack Obama Presidential Library jatkoi.

Black Vault on lähettänyt yli 10,000 tietopyyntöä ja saanut haltuunsa 3 miljoonaa dokumenttia. Yli 3000 sivua julkiseksi tehtyjä CIA-papereita on nyt jaossa sivuilla, kiitos Greenewaldin. Voit lukea lisää helmikuun 28. päivän postauksesta.

Jackpot.

The Obama Presidential Library just informed me they have approximately 3,440 pages and 26,271 electronic files that pertain to my request for #AATIP / #UFO / #UAP and #AAWSAP information.

If true, I am absolutely floored the Obama Presidential library has that. pic.twitter.com/Iybgq69L2y

— The Black Vault (@blackvaultcom) March 10, 2022

UFOt eivät ole luokiteltu salaiseksi Yhdysvalloissa. UFOja pidetään ei-sotilaallisina, ja niitä tutkii myös SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence).

Paras tapa kuvata UFOja on tunnistamaton lentävä esine. Kuitenkaan UFOlle ei ole kunnollista kaikenkattavaa määritelmää. UFOt voivat olla mitä vain avaruusolentojen aluksista salaiseen sotilasteknologiaan.

Monet uskovat, että UFOt liittyvät Maan ulkopuoliseen elämään, ja että hallitukset piilottelevat tietojaan niistä.

Skeptisismiä hallinnossa

Yhdysvaltain hallinnossa esiintyy silti laajalle levinnyttä UFO-skeptisismiä.

Pentagonin UFO-ohjelma, joka muistutti DIA:n ja CIA:n salaisia tutkimuksia 1970- ja 1980-luvuilla, joissa tutkittiin voisivatko meediot käyttää mieltään Neuvostoliiton vakoiluun menetelmällä nimeltään kaukokatselu.

Aiemmat show’t kestivät 25 vuotta ja niitä on käsitelty faktapohjaisessa kirjassa “The Men Who Stare at Goats”, josta tehtiin filmikin vuonna 2009.

Federation of American Scientistsin mukaan, aloitteet lopetettiin vuonna 1995, koska niitä pidettiin tehottomina tiedusteluoperaatioissa.

Lacatski työskenteli läheisesti Colm Kelleherin kanssa, alihankkijan joka valvoi UFO-ohjelman päivittäistä toimintaa.

Kelleher oli koulutukseltaan biokemisti ja syöpätutkija Irlannissa, ja hän puhuu hienoisella aksentilla. Robert Bigelow, varakas lasvegasilainen kiinteistömiljardööri ja UFOista kiinnostunut ilmailuyhtiön omistaja palkkasi hänet vuosiksi.

Kelleher ja Bigelow olivat aiemminkin tutkineet UFOja ja paranormaaleja ilmiöitä, ja Bigelow Aerospace Advanced Space Studies oli pääalihankkija DIA:n ohjelmassa nimeltään Advanced Aerospace Weapon System Applications Program, eli AAWSAP.

Lacatski ja Kelleher puhuivat Military.comille työstään, ja he ovat aiemmin kirjoittaneet mm. kirjan “Skinwalkers at the Pentagon”, joka paljasti ohjelman.

Nämä kaksi miestä ihannoivat kaukokatseluohjelmaa, ja kirjassaan he käyttivät pseudonyymejä, jotka viittasivat erääseen ryhmän meedioon.

Kelleher haastatteli ohjelmajohtajaksi hakeneita Las Vegasin toimistolla vuonna 2008, juuri kun AAWSAP oltiin laitettu pystyyn. Työtä hakenut F/A-18 -rannikkojääkäripilotti muistelee huikeaa tarinaa.

“Haastattelun lopuksi hän tiputti pommin, että hän oli ollut mukana Nimitzin lentotukialusryhmässä”, Kelleher sanoi, “Ja tottakai, välittömästi kavahdin, koska se oli varsin mielenkiintoista.”

Pilotin tarina on tunnettu. Vuonna 2004 pilotit ja miehistö olivat harjoittelemassa Kalifornian rannikolla, kun he raportoivat nähneensä kappaleita tutkassa. Yksi niistä näytti kiitävän kovaa pois näkyvistä.

Komentaja Dave Fravor, laivaston pilotti, kuvaili tapahtumat julkisesti vuonna 20187. Hän sanoi, että hänet lähetettiin tutkimaan ja että hän kohtasi kasvotusten pitkulaisen valkoisen kappaleen, joka lensi ilman minkäänlaista näkyvää voimanlähdettä tai siipiä.

Se lensi samaa matkaa ennen katoamistaan hänen silmiensä edessä. Komentajakapteeni Alex Dietrich, tuolloin junioripilotti, tukee hänen sanomisiaan ja sanoo, että hän näki kappaleet noin 10 sekunnin ajan.

Fravor sanoi haastattelussa, että hän uskoo kappaleen olleen “jostain muualta kuin tästä maailmasta”, mikä herätti epäilyksiä.

“Jotkut mukana olleet pilotit olivat briiffaamassa senaatin asevoimakomitean jäseniä sekä senaatin tiedustelukomitean jäseniä”, Kelleher sanoi.

“Joten sitä pidettiin eräänlaisena merkkipaalutapauksena, jossa UFO-ilmiön uskottavuus tuotiin ilmi erittäin korkealla tasolla Valkoisessa talossa.”

Vuonna 2009, Lacatski ja Kelleher lähettivät merimiehen, jota he kuvasivat korkea-arvoiseksi laivaston tiedusteluinsinööriksi, nelikuukautiselle tutkimusmatkalle haastattelemaan Nimitzin tapauksen silminnäkijöitä ja tutkimaan todisteita. Se pidettiin salassa monta vuotta.

Nimitz-tutkimusten jälkeen merimies ja kaksi rannikkojääkäriä vietiin Skinwalker-ranchille Utahiin, jossa Bigelow, ranchin omistaja, piti omaa UFO-ilmiöiden ja paranormaalin toiminnan tutkimusprojektiaan.

Skinwalker sijaitsee Ballardin kunnan lähellä Koillis-Utahissa. On pitkään huhuttu, että paikan omituiset tapahtumat ulottuvat aina Ute- ja Navajo-heimojen legendoihin asti, jossa skinwalker-nimiset noidat kykenivät muuttumaan miksi tahansa eläinhahmoksi.

Ranchin fokus oli keskittyä paranormaaleihin ilmiöihin suuntautuneen realitysarjan tekoon.

A gate to Skinwalker Ranch in 2009 during the Pentagon’s UFO program.

Palvelusmiehet, joiden identiteetti salattiin, kuulemma näkivät mustan tyhjiön maassa, joka pelotti heitä.

Poistuttuaan ranchilta ja palattuaan koteihinsa Washington DC:n alueelle,  Lacatski ja Kelleher väittävät nähneensä orbeja ja varjohahmoja sänkyjensä vieressä ja kuulleensa omituisia ääniä.

Kahtena erillisenä kertana Nimitziä tutkineen merimiehen vaimo ja kaksi teini-ikäistä lasta väittivät nähneensä suden kaltaisen hirviön kävelevän kahdella jalalla ja tarkkailevan heidän Virginian kotiaan.

Military.com kyseli paranormaalien ilmiöiden tutkimuksesta ja sai vastauksen Pentagonilta. Sue Gough, UFO-asioiden vastaava ministeriöllä, vastasi yksinkertaisesti “ei”. Hän painotti, että Lacatskin ja Kelleherin kirjan lauselmassa sanottiin, että ministeriön lupa julkaista jotain ei tarkoita, että julkaistu asia on totta.

UFOt ovat olleet intensiivisen tieteellisen tutkimuksen ja kansan kiinnostuksen kohteena vuosikymmeniä. UFOt tyypillisesti ovat muodoltaan pyöreitä, mutta raportit joskus puhuvat omituisemmistakin muodoista. UFOjen raportoidaan olevan hiljaisia, lentäen korkeilla nopeuksilla ilman minkäänlaista merkkiä moottoreista tai voimanlähteistä tai siivistä. Ne myös monesti emittoivat omituisia valoja.

Huolimatta lukuisista raporteista ja tutkimuksista, tiedeyhteisö ei ole kyennyt lopullisesti määrittämään mitä UFOt ovat tai mistä ne tulevat. Monet UFOihin uskovat sanovat, että valtio pitää informaation niistä salassa.

Näiden Obaman presidentillisen kirjaston tietojen julkaisu on mielenkiintoinen lisä kokoelmiin. Kirjasto ei ole vielä sanonut milloin se aikoo tiedot julkaista, mutta se on todella paljon odotettu tapahtuma. UFOt ovat suuren kiinnostuksen ja spekulaation kohteena, ja tiedostot aivan varmasti valaisevat ilmiötä lisää.

 

Artikkelin julkaissut Astral Citizens

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.