Oletko valmis hyväksymään UFO-paljastuksen?

Miten se onkin aina niin, että ihmisillä joilla ei koskaan ole ollut mitään tekemistä avaruusolentojen kanssa alkavat yhtäkkiä kysymään kysymyksiä?

Kysymykset kuten ”Olemmeko valmiit hyväksymään ne ystävinämme vai vapahtajinamme?”

Monille tilanne avaruusolentojen kanssa on äärimmäisen sekava. On liian vaikeaa kuvitella että älykkäät elämänmuodot olisivat olemassa lukemattomilla toisilla planeetoilla.

Nykyään, jos havaitset UFOn, suuri kysymys on katseletko ihmisen tuottamaa esinettä vaiko avaruusolentojen ohjaamaa alusta?

Sitten palataan takaisin Wernher von Braunin varoitukseen, jonka hän antoi hieman ennen kuolemaansa, että ihmisten suurin uhka omalle itselleen tulisi avaruudesta ja että tämä uhka tulee lopulta yhdistämään ihmiskunnan.

Noin kolme vuotta ennen kuolemaansa hän oli yhteydessä tohtori Carol Rosiniin, ja kertoi tälle että avaruusaseiden ja salaisen avaruuslaivaston suurten kustannusten oikeuttamiseksi luotaisiin keinotekoinen maan ulkopuolinen uhka.

Ensin terroristit, sitten Venäjä ja nyt jälleen terroristit ja ISIS ja lopulta: uhka maapallon ulkopuolelta. Tässä ei ole mitään uutta, mutta ihmiset joilla ei aiemmin ole ollut mitään tekemistä avaruusolentojen kanssa ovat yhtäkkiä tietoisia tästä ilmiöstä.

Kuten The Economic Collapse Blogin ja The End of the American Dreamin Michael Snyder, joka kirjoittaa kaikenlaisista asioista, pääosin taloudellisista, mutta ei todellakaan avaruusolennoista, ennenkuin nyt.

Viimeisimmässä artikkelissaan Michael sanoo, ”missä päin maailmaa tahansa näet artikkeleja brittiläisistä tiedemiehistä, jotka ovat ehdottaneet että maapallon elämä on peräisin maaallon ulkopuolelta toisilta planeetoilta ja että planeettamme on menneinä aikoina ollut yhteydessä avaruusolentoihin, ja että tämä tulee tapahtumaan pian uudestaan.”

Lisäksi hän kysyy olemmeko valmiit hyväksymään että elämä maapallolla on saanut alkunsa toisilta planeetoilta ja että Jeesus oli avaruusolento.

Michael Snyderille tämä artikkeli tulee hieman shokkina ja se on selvästi luettavissa mikäli luet artikkelin, että hän ei usko asian olevan näin, että pysyisimme siinä totuudessa mitä koulussa ja kirkossa opetetaan.

Hän kirjoittaa verkkosivullaan:

Jokaisena kuluvana vuonna, yhä useampi ihminen katsoo tähtiin ja etsii sieltä vastauksia elämän tärkeimpiin kysymyksiin.

Kiitos kirjojen, videopelien, elokuvien ja televisio-ohjelmien  säälimättömän pommituksen, maailmassa on nyt satoja miljoonia ihmisiä jotka odottavat sitä että avaruusolennot ottaisivat yhteyttä meihin lähiaikoina.

Valmistellaanko meitä uskomaan että avaruusolennot ovat luoneet elämän tälle planeetalle?

Valmistellaanko meitä hyväksymään heidät ystävinä vai mahdollisesti jopa ”pelastajinamme”?

Järkevät ihmiset, kuten asianajaja Michael Snyder joka normaalisti elää finanssimaailmassa, ovat jo niin uutisten ehdollistamia, että heidän ei ole vaikea uskoa hallituksen huomenna ilmoittavan että avaruusolennot ovat oikea olemassaoleva ilmiö, että he ovat pelastajiamme ja että he auttavat meitä yhdistämään maailman.

Kun jotain tällaista tapahtuu, suuri kysymys onkin olemmeko tekemisissä oikean avaruusolentojen väliintulon kanssa, vaiko feikatun avaruusolentohyökkäyksen kanssa, sellaisen jota Carol Rosin kuvaa allaolevassa videossa.

Kun maailma on päivä päivältä epävakaampi ja yksi kriisi ei vielä ole ratkaistu toisen jo kolkuttaessa ovelle, ajoitus ei voisi olla täydellisempi.

 Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.