Onko kapitalismi avaruusolentojen yhteiskuntajärjestys?

Kysytäänpä muutama kysymys. Minkälaisessa miljöössä olisit tuottavampi, ja kumpi toimisi paremmin kaikkien osapuolten eduksi:

Huone, jossa kymmenen ihmistä tappelee keskenään, vaiko huone, jossa kymmenen ihmistä työskentelevät yhteistyössä ja yhteisymmärryksessä keskenään?

Tässä on toinen kysymys sinulle.

Kummassa miljöössä olisit tuottavampi, ja kumpi toimisi paremmin kaikkien osapuolten hyväksi:

Yhteisö joka koostuu ihmisistä jotka tappelevat keskenään laajassa konfliktin tilassa; vaiko yhteisö jonka jäsenet työskentelevät yhdessä empaattisella ja toisiaan hyödyttävällä tavalla?

Kapitalismi on selvä silmänkääntötemppu joka on suunniteltu inspiroimaan ihmiskuntaa hyväksymään idea, että toisia vastaan saalistaminen, joka johtaa ihmisoikeuksien polkemiseen, sosiaalisiin epäoikeudenmukaisuuksiin ja ympäristön tuhoon, on kaikkein rakentavin vaihtoehto ihmiskunnalle. On ilmiselvää että kapitalismi on luonteeltaan ristiriitainen.

Yhteistyö ja vastavuoroisuus ovat syvällä henkisen yhteytemme ytimessä ihmisolentoina.

Tutkijat kuten tohtori John Lash ja tohtori Michael Salla ehdottavat suoraan että kapitalismi on vieras ideologia jonka manipulatiiviset avaruusolennot ovat pakottaneet ihmistodellisuuteen. Kapitalismi on ilmiselvästi alempiulotteisten todellisuuksien ideologia joka on luonteenomaista takapajuisille avaruusolennoille. Se asettaa egokeskisen vallanhimon sosiaalisen vastuullisuuden ohi.

Kapitalismia edistämällä manipulatiiviset avaruusolennot ovat soluttautuneet ihmisten instituutioihin, ja tätä kautta he voivat pitää ihmiskunnan erillään ja tavoittelemassa suhteellisen tuottamatonta ja läpikotaisen tuhoisaa talousjärjestelmää.

Kapitalismi tekee mahdolliseksi, Lashin ja Sallan kriittisen analyysin mukaan,  ”archonien” manipuloida ja käyttää hyväksi ihmiskuntaa ja maapallon biosfääriä.

Kapitalismi sabotoi osallistavaa demokratiaa muuttamalla yhteiskunnan toimivan hallinnan olemassaolon taisteluksi ja luovuttamalla sen vauraiden ”pääoman omistajien” haltuun. Tri Lash ja David Icke ehdottavat suoraan että takapajuinen avaruusolentojen tietoisuus, joka on pyrkinyt hallitsemaan ihmiskuntaa muinaisista ajoista asi, on pyrkinyt inspiroimaan ”kapitalismia” sosiaalisen hallinnan työkaluna.

Kuntavetoiset talousjärjestelmät joita Kanadan alkuperäisasukkaiden vanhimmat, ja muutamat muut alkuperäiskansat ympäri maailman, ajavat pitää sisällään sen nimenomaisen etiikan jota manipulatiiviset avaruusolennot ovat pyrkineet tukahduttamaan kapitalismin avulla.

Tohtori Salla erityisesti väittää että manipulatiiviset avaruusolennot pitävät hallussaan poliittis-sotilaallista sotateollisuuskompleksia joka on kapitalistisen etiikan huipentuma ja väkisin pakotettu ihmiskunnan hyväksyttäväksi.

Kapitalismi ei heijasta sitä talousjärjestelmää jonka ihmiset orgaanisella tavalla loisivat keskuuteensa. Tri Salla, tri Lash ja monet muut tutkijat pitävät kapitalismin pakottamista takapajuisten avaruusolentojen väliintulona, joka edistää avaruusolentojen hallintaa ja dominointia maapallolla.

Hallintaa voimistaa ihmiskunnan keskelle keinotekoisesti luotu brutaali konflikti, kun yksilöt tavoittelevat egokeskistä valtaa.

Tunnustamalla että kapitalismi on avaruusolentojen pakottama ideologia, tohtorit Lash ja Salla esittävät, että ihmiset voivat alkaa arvostaa kapitalismin ihmiskuntaan ja planeettaamme kohdistaneita tuhoavia vaikutuksia, ja että tämä eriytyneisyys on osa takapajuisten avaruusolentojen agendaa.

Ekonomisti Milton Friedmanin mukaan, kapitalismi ja vapaus kulkevat käsi kädessä.

Ayn Rand muistetaan mantrastaan ”ahneus on hyvästä”. Mutta käytännössä vapaus ei kulje käsi kädessä kapitalismin kanssa, ja ahneus on tuhoamassa ihmiskunnan ja planeettamme.

Kapitalismia pitkitetään henkisen orjuuden tilalla, jonka nykyinen rahajärjestelmämme luo.

Massat ehdollistetaan nielemään arvojärjestelmä, joka on suhteellisen tuhoisa, ja selkeästi sitä ylläpitää takapajuiset avaruusolennot alemmista ulottuvuuksista.

Tohtori Lash on dokumentoinut että pakanagnostikot ovat viitanneet näihin takapajuisiin avaruusolentoihin ”keinotekoisina ihmisinä”. Tämä viittaisi itsetietoiseen keinoälyyn.

Selitys saattaa kuulostaa kaukaa haetulta. Avaruusolentojen inspiroima päätöksenteon ”komentojärjestelmä”, joka on hallitusten taustalla, tarjoaa kuitenkin valaisevan selityksen sille miksi maapalloa raiskaavaa talousjärjestelmää pidetään yllä.

Pakanagnostikot ovat ehdottaneet että kun me tulemme kriittisesti tietoisiksi omasta ihmisolemuksestamme, me voimme alkaa havaita takapajuisten avaruusolentojen väliintuloja maapallolla, jotka nyt toimivat järjestelmien kuten kapitalismi ja uskonto kautta.

 

Artikkelin julkaissut Bibliotheca Pleyades

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.