Onko Obama se presidentti joka paljastaa totuuden UFOista?

Jos ne ihmiset, jotka haluavat edistää paljastusta UFOista, ovat oikeassa, totuus saattaa olla tulossa lähelläsi olevaan mediaan tuota pikaa. UFO-piireissä on vauhkottu jo vuosia kuinka totuus UFOista olisi pian tuotu julki kun Obaman presidenttikausi lähestyy loppuaan. Sisäpiiriläiset sanovat Obaman haluavan olevan ”UFO-paljastuksen presidentti”.  Paljastaako hän mitään oikeasti on jokaisen arvailtavissa.

Astuvatko nimettömät ihmiset viimeinkin varjoista ja paljastavat tietonsa maailmalle? Ketkä ovat UFO-paljastuksen hyvät, pahat ja rumat? Eikö totuus siitä olemmeko yksin universumissa ole tärkeä asia? Tottakai se on! Se, että meillä on yksi maailman suurista johtajista kertomassa meille että maapallolla on käynyt muita avaruusmatkailuun kykeneviä rotuja, on historiallinen tapahtuma. Joten se on tärkeää että puhumme tämän seurauksista.

UFO-paljastuksen suhteen meidän tulisi olettaa seurausten olevan samanlaisia kuin Britannian erolla EU:sta. Lähtevätkö rahamarkkinat heilumaan joka suuntaan totuuden paljastuessa avaruusolennoista? Rehellinen totuus finanssimarkkinoista, erityisesti Wall Streetista, on että niitä ajaa emotionaalinen vaste uutisiin. Jotkut sijoittajat saattavat pelätä totuutta avaruusolentojen olemassaolosta, toiset taas herkuttelevat idealla kasvavista tähtienvälisistä markkinoista.

Kolikon positiivisella puolella on ne jotka ajattelevat, että totuuden saaminen selville tähtienvälisistä tovereistamme on positiivinen asia, ja he väittävät että se tulee olemaan henkisesti ylentävää ja valaisevaa. Valaistuminen ei tosin koskaan tapahdu silmänräpäyksessä. Se on kovaa henkilökohtaista ja henkistä työtä. Tässä kontekstissa on lohduttavaa että universumi ei mene haaskuun ihmisten ollessa ainoa älyllinen eliölaji maailmankaikkeudessa.

Puhutaanpa sitten UFO-paljastuksen negatiivisista puolista. Kun ollaan henkisistä asioista puhumassa, on niitä jotka pitävät galaktisia veljiämme demoneina tai jonkinlaisena höpöhöpönä. Ottaen huomioon paljastuksen majestisen luonteen, kaikkien maailman puhdasoppineiden tulisi säästää vieraamme taivaalta tuomitsemisesta ainakin siihen asti kunnes me saamme tilaisuuden oppia tuntemaan heidät.

Sitten on paljastuksen ruma puoli. Meillä tuntuu lajina olevan vakava ongelma ihmisperheen diversiteetin kanssa. Jos tähän soppaan laittaa lusikkansa tuntematon määrä avaruusolentorotuja maapallon ulkopuolelta, tilanne muuttuu hetkessä monimutkaisemmaksi. Ensijännityksen laantuessa meille tulee laji-identiteettikriisi. Brasilian sademetsien alkuasukkaat ovat käyneet läp tämänkaltaisen vaiheen heidän assimiloituessaan 2000-luvun brasilialaiseen kulttuuriin. Se ei ole kaunista. Joten maailmamme ihmiset joutuvat totuttelemaan ideaan että planeettamme ei ole maailmankaikkeuden keskipiste. Globaali pop-kulttuurimme joutuu katkolle ja kasvamaan ajatukseen että olemme märkäkorvia galaksin elämän mittakaavassa. Ehkäpä UFO-paljastus saa meidät lopettamaan keskenämme kinaamisen ja sotimisen.  Ehkäpä kulttuurimme tulee harkitsemaan sitä, että sillä on tärkeämpiäkin aiheita mistä huolehtia kuin transseksuaalit vessassa.

 

Artikkelin julkaissut  Syracuse New Times

2 vastausta artikkeliin ”Onko Obama se presidentti joka paljastaa totuuden UFOista?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.