Onko salaisessa mustan projektin avaruusohjelmassa avaruusolennoilta saatua teknologiaa?

Kyllä, on olemassa edelleen monia jotka ajattelevat että olet täysi sekopää jos edes mietit otsikon kysymystä, mutta se johtuu vain tietämättömyydestä. On helppoa sivuuttaa jotain ilman itse tehtyä kunnon tutkimusta aiheesta, ja ajatus tällaisesta ideasta joka edelleen on ”hörhö”-kategoriassa on huolestuttava. Suuri määrä jää massoilta edelleen sivuun, joka osoittaa kaikki siihen seikkaan ettemme ole yksin universumissa, ja että planeetallamme on vierailtu.

”Lue kirjat, lue tarinat ja ala ymmärtää sitä mitä oikeasti on tapahtumassa täällä, sillä epäilemättä meidän luonamme on vierailtu”.  — Dr. Edgar Mitchell (Apollo 14)

Miksi tämä on tärkeää? No, silä on valtavia vaikutuksia kaikille aloille, historiasta tieteeseen, energiaan ja paljon muihin. Valitettavasti meitä on pommitettu idealla avaruusolentojen vierailusta, pienistä vihreistä miehistä ja propagandasta, joka on todennäköisesti iso syy sille miksi niin monilla ihmisillä on vaikeaa edes harkita sellaista mahdollisuutena.

Näyttämön takahuoneessa ilmavoimien upseerit ovat selvästi huolestuneita UFOista. Mutta vaikka viranomaiset salailevat ja pilkkaavat, monet kansalaiset silti saadaan uskomaan siihen että UFOt ovat hölynpölyä.

Theodor C. Loder III, PhD, emeritusprofessori New Hampshiren yliopistosta kirjoittaa vuonna 2011 julkaistussa paperissaan:

”Älykkäät olennot toisista tähtijärjestelmistä ovat vierailleet ja vierailevat maapallollamme. Niihin viitataan usein Vierailijoina, Toisina, Tähtikansalaisina jne… Ne vierailevat maapallolla nyt; kysymys ei ole olettamasta tai toiveajattelusta”

2011 on noin samaan aikaan kun yhä useampi tunnettu akateemikko alkoi puhua asiasta. Dr. Brian O’leary, entinen Princetonin fysiikan professori on hyvä esimerkki.

Näitä ihmisiä on satoja, akateemikoista poliitikkoihin ja ihmisiin joilla on armeijan taustat, astronautteihin jotka ovat puhuneet asioista jo pitkän aikaa. Tieteelliset julkaisut (useita) ovat myös kuvanneet omituisia ja tutkan varmentamia havaintoja joita sotilaslentäjät ovat tehneet.

Herma Oberthin, erään rakettitieteen ja avaruuslentojen kantaisistä, mukaan ”lentävät lautaset ovat todellisia… mahdollisesti ne ovat älykkäiden havaitsijoiden miehittämiä jotka ovat meidän luona satoja vuosia vierailleen rodun jäseniä.” (Oberth, Hermann: “Flying Saucers Come from a Distant World,” The American Weekly, October 24, 1954)

Jotkut ohjelmista ovat tunnettuja kuten SAP:t (Special Access Programs). Nämä ohjelmat eivät ole olemassa virallisesti, mutta ne ovat kyllä olemassa. Ne tunnetaan paremmin nimellä ”mustat projektit”. Vuoden 1997 senaatin raportti kuvasi niitä ”niin arkaluonteiseksi, että ne ovat erikoisoikeudella jätetty pois kongressin raportointivaatimuksista.”

Viimeisenä muttei vähäisimpänä, meillä on virallisesti julkaistuja UFO-dokumentteja jotka ovat aiemmin olleet salaisia. Näissä kuvataan erilaisia kohtaamisia UFOjen kanssa. Tässä on yksi monista esimerkeistä joita on käsitelty aiemminkin.

Tässä hieman taustatietoa ”salaiselle avaruusohjelmalle” ja mitä sellaisessa saattaisi olla käynnissä. Mikäli kiinnostaa kuulla lisää, alla on tutkija Richard Dolanin loistava luento aiheesta.

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

3 vastausta artikkeliin ”Onko salaisessa mustan projektin avaruusohjelmassa avaruusolennoilta saatua teknologiaa?”

  1. Kaverini väsäsi likipitäen neljä vuotta kirjaa USA:n mustista projekteista… joskus puhui paljon Roswellista, ja sen jälkeen kehitellyistä lentokoneista… viimeisimmän tiedon mukaan kirja ilmestyisi marraskuun 2017 lopulla.

    1. Joo-o… luin kyseisen kirjan. Melko mielenkiintoista tekstiä. Aika jännä ”hyppy” tietokirjailija Käyhköltä. Ensin kaksitoista kirjaa raskaista työ-, metsä- ja kaivoskoneista, laivoista ja vetureista, ja sitten tämä. No en ollut pettynyt ostokseeni. Jännää kannesta kanteen. Lähdeluettelokin kirjan lopussa liki parikymmen sivuinen, pääosa tiedoista näytti olleen CIA:n avautuneista arkistoista (jotka tietysti englanniksi). Mut… kyllä voin suositella Mustat projektit -kirjaa jokaiselle jota kiinnostaa se mitä kaikkea jenkit on puuhastelleet toisen maailmansodan ja nykypäivän välillä. Tietty kirjahan on vain pintaraapaisu siitä mitä kaikkea jenkit oikeasti on duunailleet. Pointsit Käyhkölle siitä että on iuskaltanut tuoda tavallisten ihmisten tietoisuuteen asioita joista Suomen media ei ole kirjoitellut liiemmin!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.