Ovatko paljastukset UFOista viemässä meitä eeppisen suureen kusetukseen?

Allaolevassa tekstissä on yhdistelty kahta erillistä artikkelia, jotka ovat julkaisseet Zerohedge ja Alexander Evgenievich SEMYONOV, ”Ecology of the Unknownin” johtaja.

Are The Recent UFO Disclosures Setting Us Up for A Mass Deception of Epic Proportions? https://www.zerohedge.com/political/are-recent-ufo-disclosures-setting-us-mass-deception-epic-proportions 

The Last Card comes out of the Shadow https://files.constantcontact.com/f27ad3a5201/42d65627-c805-4cb6-ab5a-c2a4102a4d45.pdf 

Oletko huomannut UFO-havaintojen määrän kasvaneen viimeaikoina? Jopa kaiken suuren häslingin keskellä mitä nyt tapahtuu, mystiset lentävät esineet taivailla jatkavat uutisotsikoissa näyttäytymistä.

Entisaikaan USA:n hallitus näkisi paljon vaivaa kieltääkseen minkä tahansa mitä taivaalla lentää. Mutta muutaman viime vuoden aikana valtion viranomaiset ovat alkaneet muuttaa ääntään kellossa ja avoimesti myöntää, että UFOt ovat olemassa.

Kaiken tämän jälkeen, miksi liittovaltion hallitus myöntäisi tämän?

Yrittävätkö he valmistella meitä johonkin?

Kyllä, näyttää siltä kuin meitä valmisteltaisiin globaaliin tapahtumaan, sillä ’Viimeisen Kortin’ aika on tulossa, nimi jonka von Braun on antanut viimeiselle, neljännelle uuden maailmanjärjestyksen tuomisen vaiheelle, jolla saadaan koko planeetta haltuun.

Neljäs vaihe on avaruusolentojen olemassaolon tunnustaminen ja taistelu niitä vastaan, jotta mahdollinen ihmiskuntaa vastaa hyökkääminen ja sen orjuuttaminen voitaisiin estää.

Neljännen vaiheen esiintuonti, jota on hiljaksiin valmisteltu jo 60 vuoden ajan — ”viimeinen kortti” — ei ole pelkkää fantasiaa. Se saatetaan tuoda varjoista jo kesään 2021 mennessä.

On todennäköistä, että siitä ilmoitetaan muodossa tai toisessa, että pitää valmistautua uuden, voimakkaan avaruudessa vaanivan uhan Maapallon valloituksen varalta.

Mutta muista, että se on kaikki valetta!

Onko mahdollista simuloida ”avaruusolentojen” uhkaa? Helposti. Feikkien tuottaminen mediaan on teknisesti mahdollista. He voivat jo nyt luoda reality-show’n käyttäen laasereita ja optisia menetelmiä (Project ”Blue Beam”) tai valikoitujen alueiden ylle erilaisia kangastuksen kaltaisia ilmiöitä, uskonnollisia tai apokalyptisiä kuvia tai simuloitujen ilmahyökkäysten heijastuksia, joissa myös ”Maassa tehdyt” lentävät lautaset ovat avuksi.

Sellainen ”avaruusolentojen” false flag -tilanne on tärkeä osa sivilisaation globaalia uudelleenjärjestelyä — uuden maailmanjärjestyksen perustamista — jolla luoda tietokoneistettu kulutusleiri, jossa useimmat ihmiset elävät tiukkojen kommunikaatio-, ajattelu- ja käyttäytymissääntöjen alaisina.

Ja toinen, kauheampi mahdollisuus voi olla avaruuteen vietyjen aseiden käyttäminen yksittäistä UFOa tai sellaisen ryhmää vastaan.

Ja vielä yksi juttu!

Mistä on peräisin idea siitä, että sivilisaatiot muilta planeetoilta ja muista tähtijärjestelmistä olisivat vihamielisiä meitä kohtaan? Kuka on osoittanut tämän todeksi?

  Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

2 vastausta artikkeliin ”Ovatko paljastukset UFOista viemässä meitä eeppisen suureen kusetukseen?”

  1. Tuosta tulee mieleen että voisi tosiaan vaikuttaa siltä kuin meitä valmisteltaisiin globaaliin tapahtumaan. Ensin täytyy siis myöntää että UFOt ovat olemassa ja sitten vasta voidaan alkaa näennäisen simuloidusti sotimaan niitä vastaan. Tuo avaruusolentojen false flag väärä lippu-tilanne voisi olla eliitille tosiaan tärkeä osa sivilisaation globaalia uudelleenjärjestelyä, tai uuden maailmanjärjestyksen perustamista, jolla luoda tietokoneistettu kulutusleiri, jossa useimmat ihmiset pistetään elämään uusien tiukkojen kommunikaatio-, ajattelu- ja käyttäytymissääntöjen alaisina.

    Tuo von Braunin viimeinen kortti vaikuttaa tosiaan eeppiseltä kertovalta kusetukselta. Tuo väite ja keksitty kytkös von Brauniin on aivan naurettava, jolla otetaan koko planeetta haltuun. Kannattaa muistaa että se on valetta.

    Totuus on kuitenkin se että avaruusolennot olisivat varmasti jo vallanneet Maaplaneetan aikoja sitten jos niin olisivat halunneet tehdä, eikä naurettavasti vähän kerrassaan näyttätyä ihmiskunnalle ja sitten vasta vallaten pikkuhiljaa Maaplaneeta kokonaan haltuun.

  2. Ihmisten pitäisi tajuta, että pelko estää heitä ajattelemasta. Tämä olisi hyvä tajuta ennen kuin on jotain pelättävää, koska ei sitä enää pelkotiloissaan saa järkeiltyä. Korona kusetuksella suurin osa yllätettiin, eikä heitä ole helppo enää painajaisestaan herättää. Sama sakki menee täysillä mukaan myös mahdollisesti tulevaan alien-pelotteluun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.