Paljastetaan Harry Reidin “mustan budjetin” UFO-ohjelma, CIA:n disinfo-operaatio

Kirjoittanut Kal K Korff

Vuosikymmenten ajan CIA-tiedemies tri. Ron Pandolfi on manipuloinut UFO-tutkijoita disinfokampanjalla, jonka tarkoitus on ollut vaikuttaa ja hämmentää kansaa UFOista, ja huijata sijoittajilta heidän rahansa.


Joulukuun 16. päivä 2017, maailman arvostetuin sanomalehti New York Times (NYT) julkaisi jutun otsikolla “Glowing Auras and ‘Black Money’: The Pentagon’s Mysterious U.F.O. [sic!] Program.” Kolmen journalistin kirjoittama teksti — Helene Cooper, Ralph Blumenthal ja Leslie Kean — paljasti huikean uutisen siitä, että Yhdysvaltain puolustustiedusteluvirasto DIA Pentagonin “C” renkaan sisällä Washington DC:ssä pyöritti salaista “mustan budjetin” rahoittamaa operaatiota nimeltä Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP). Sen tehtävänä oli kerätä ja tutkia raportteja UFO-kohtaamisista ja niistä kerättyjä todisteita.

“Tämä on niinkutsuttua mustaa rahaa”, entinen senaatin enemmistöjohtaja, demokraattisenaattori Harry Reid myönsi NYT:lle. Reidin tulisi tietää, sillä hän oli se joka päätti haaskata miljoonia veronmaksajien rahoja tähän sähläämiseen. Reidin idea tämän UFOihin liittyvän ohjelman avaamisesta ei ollut edes hänen omansa. Sen sijaan hän leuhkii, että hänen pitkäaikainen ystävänsä ja kampanjalahjoittajansa, miljardööri Robert Bigelow oli se, joka häntä oikeasti lähestyi tämän suunnitelman kanssa. Reid sanoo, että suostuttuaan Bigelow’n ideaan hän myöhemmin tapasi salassa “Valkoisen talon turvallisessa huoneessa” kahden senaattorituttunsa kanssa, republikaani Ted Stephens Alaskasta ja palkittu toisen maailmansodan demokraattitaistelusankari Daniel Inouye Hawaiilta. “Stevens tietää siitä, Inouye tietää siitä. Mutta niin se meni, me halusimme sen niin”, Reid selitti, yrittäen jotenkin ‘oikeuttaa’ sitä miksi hän antaisi lahjoittajalleen ja pitkäaikaiselle ystävälleen Bigelowille lähes $22 miljoonaa dollaria veronmaksajien rahoja viiden vuoden ajan 2007–2012 “UFOjen tutkimukseen”.

Avaruusolennot

Kysymys on nyt: Mitä yksikään yksityinen kansalainen, edes Robert Bigelow, mahdollisesti voisi sanoa Pentagonille “alieneista” jotka oletettavasti ovat vierailleet Maapallolla, mitä Yhdysvaltain hallitus (tai ainakin yksi sen virastoista) ei jo tietäisi? Jos “alienit” todellakin pörräävät ilmakehässämme niillä mitä populaarikulttuurissa kutsutaan “lentäviksi lautasiksi”, varmastikin ilmavoimat, CIA, NRO, NASA, NSA, Pentagon, DIA jokin muu virasto tietäisi tästä kaiken, sillä pilotit ja muu henkilökunta näkisivät niitä ja raportoisivat näkemästään; kehittynyt laitteisto kuten tutkat, satelliitit ja lentokoneet seurailisivat niitä. Selvästikään yksikään yksityishenkilö, ei edes niin rikas kuin Bigelow, ei omista sellaisia resursseja kansallisesti, globaalisti tai edes avaruudessa jolla kilpailla Yhdysvaltain hallituksen kanssa. Ainoa mitä Reid teki oli, että hän antoi eräälle lähimmälle ystävälleen miljoonia veronmaksajien rahaa ilman mitään loogisesti perusteltua syytä.

“En ole nolona tai häpeissäni tai pahoillani, että laitoin tämän käyntiin. Mielestäni se on yksi hyvistä aikaansaamistani asioista kongressikaudellani. Olen saanut jotain aikaan mitä kukaan muu ei ole saanut aiemmin”, Reid paukutteli henkseleitään.

Reid on ollut kiinnostunut UFOista ainakin vuodesta 1989 lähtien, sanoo lasvegasilainen toimittaja George Knapp, jonka keskustelut Reidin kanssa ovat olleet käynnissä lähes 30 vuoden ajan. “Jos Kiina, Venäjä, Japani tai jokin muu maa tekisi tätä [UFO-raporttien tutkimusta] ja me emme, silloin jokin olisi pielessä jos tuo teknologia, niinkuin ihmiset kuvaavat niiden [kappaleiden] liikkeitä nähneensä, olisi meille saatavilla, silloin se tappaisi kaikki. He eivät kykenisi kestämään G-voimia.”, Reid sanoi Knappille kameran edessä haastattelussa joulukuun 19. päivä 2017.

“Oletko iloinen että tarina on nyt tuotu julki?”, Knapp kysyi Reidiltä.

Reid: “Olen iloinen, koska nyt meillä on tieteellistä näyttöä.”

Harry Reid

“Tieteellistä näyttöä”

NYT:n artikkelin mukaan, “Bigelow’n alaisuudessa yhtiö [Bigelow Aerospace] muokkasi Las Vegasin rakennuksia säilömään metallilejeerinkejä ja muita materiaaleja, joita [Luis] Elizondo ja ohjelman alihankkijat sanoivat, että on saatu talteen tunnistamattomista ilmailmiöistä. Tutkijat myös tutkivat ihmisiä, jotka sanoivat että he olivat kokeneet fyysisiä vaikutuksia kappaleita kohdatessaan, ja he etsivät kohtaajista merkkejä fysiologisista muutoksista. Lisäksi tutkijat puhuivat asepalveluksessa olijoiden kanssa, jotka olivat raportoineet nähneensä omituisia aluksia.”

Knapp myös kirjoittaa, että “Huippuaikoinaan tutkimusohjelmassa oli 46 tieteentekijää työskentelemässä Nevadan laitoksella, kirjoittamassa raportteja ja analysoimassa dataa, joka oli tullut armeijalta. Nopean toiminnan joukot lähetettiin UFO-havaintopaikoille. Viiden vuoden aikana projekti maksoi yhteensä  $22 miljoonaa. Se ei tehnyt Bigelowille paljoakaan rahaa.

“Olen varma, että todellinen syy miksi se auttoi oli, kun hän [Bigelow] teki sen parhaalla hinnalla. Hän oli valmis rakentamaan infrastruktuurin ja rakentamaan kaiken itse koska hän piti aihepiiristä”, Reid sanoo.

Nyt alkaa toinen vuosi siitä kun Harry Reid on tehnyt  ‘UFO-paljastuksensa’ kansalle. Joten missä kaikki tämä “tieteellinen näyttö” on, josta hän puhuu niin ylentävästi, jota kansa ja media voivat riippumattomasti tarkastella? Todellisuudessa, sitä tuskin on olemassa. Keitä ovat nämä väitetyt “46 tieteentekijää”, ja mitkä ovat heidän nimensä? Missä heidän raporttinsa ovat? Kaikkein tärkeimpänä, jos Reid ja hänen kaltaisensa todella “haluaisivat tietää UFOista”, mikseivät he vain pyytäneet relevanteilta valtion tahoilta vastauksia? Selvästikin Pentagon on avoimesti kerännyt UFO-raportteja piloteilta ja muulta armeijan henkilöstöltä. Ei ole näyttöä siitä, että Reid olisi vaivautunut sitä tekemään, veronmaksajien rahaa ei olisi tarvinnut tuhlata. Reidin teot vaativat lain mukaan tutkimusta ja tilivelvollisuutta.

“Lähes koko seuraavan vuosikymmenen minulla oli käynnissä arkaluonteinen ilmailutunnistusohjelma, joka keskittyi tunnistamattomaan ilmailuteknologiaan, tässä asemassa sain tietää että nuo ilmiöt [avaruusolentojen vierailu Maapallolla] on kuin onkin totta”, väittää Luis Elizondo, tiedustelu-upseeri joka johti Pentagonin UFO-ohjelmaa. Elizondo on sen jälkeen eronnut pestistään, mutta väittää että hänelle nimitettiin seuraaja. Jos tämä pitää paikkansa, se tarkoittaa että UFO-raporttien tutkimus virallisessa (veronmaksajien rahoittaman) ohjelmassa jatkuu.

Kysymys kuuluukin nyt: Miksi NYT ei vaatinut nähdä “fyysistä näyttöä” näistä oletetuista “avaruusolentojen artifakteista” joita väitetään “saadun haltuun” UFOsta,  sekä niitä “erikoislaitoksia” jotka oli rakennettu niitä säilömään ja niiden tutkimuksia varten? Kuinka montaa näistä  “46 tieteentekijästä” NYT vaivautui haastattelemaan? Edes vaikutusvaltainen NYT ei saa päästä kuin koira veräjästä sanoen, että avaruusolennot ovat todellisia ja vierailevat Maapallolla, että on jopa erikoislaitoksia joissa näitä artifakteja pidetään, ja että tämä kaikki on amerikkalaisten  veronmaksajien “mustan budjetin” rahalla maksamaa — ei hyvää päivää! Miten NYT ja muu media voisivat suoraan sivuuttaa kaikkein ilmiselvimmän pointin, että mitä tahansa “todisteita avaruusolennoista” joko Reidin porukalla, Pentagonilla, valtion millä tahansa laitoksella tai edes Bigelowilla onkaan varastoissaan, jos se on peräisin armeijalta niinkuin Reid väittää, silloin tämä kaikki kuuluu Yhdysvaltain kansalaisille. Sama pätee virallisiin ruumiinavaustietoihin ja valokuviin J.F. Kennedyn salamurhatapauksessa. Yhdysvaltain hallitus maksoi heille, ergo Amerikan kansa. Missä kaikki tämä  “UFO-evidenssi” on, joka aivan oikeutetusti kuuluu jokaiselle amerikkalaiselle, sillä heidän verorahansa maksoivat siitä?

“Aviary”

Yksi kaikkein laajimmalle levinneistä myyteistä nykypäivän populaarikulttuurissa liittyy kuvitteelliseen “salaisten toimijoiden” ryhmään, jotka liittyvät niihin eri tapoihin joilla Yhdysvaltain hallitus on toteuttanut pitkään “UFO-salailua ja/tai paljastusdisinfon levittämistä”.  Alunperin Roswell Incidentin kirjoittaja William L. Moore sekä hänen partnerinsa Jamie Shanderan kirjoittivat aiheesta, Moore henkilökohtaisesti kertoi kirjoittajalleen salaisesta “Aviary”-ryhmästä helmikuussa 1982, kun hän tuli käymään luonani salaisesti informoimaan minua sen olemassaolosta ja pyytämään minua liittymään siihe! Moore selitti, että idea antaa “koodinimiä” eri “operatiiveille” tässä salaisessa ryhmässä oli perua elokuvasta Haukka ja Lumimies. En koskaan nähnyt elokuvaa, mutta ymmärsin yhteyden. Shandera väittää, “Me halusimme informaation, mutta emme halunneet paljastaa sitä mistä saimme vihjeemme. Anonyymiuden säilyttämiseksi annoin Billille lähdenimen ‘Haukka’ (Falcon), seuraavalle lähteelle annoimme nimen ‘Kondori’ (Condor) ja niin edelleen kunnes meillä oli 24 kontaktia kaikilta valtionhallinnon eri tasoilta. Minun ideani oli käyttää lintujen nimiä.”

Linnuista puhuttaessa “Haukka” tai “Varpunen” (riippuen siitä ketä uskot, kun puhutaan ilmavoimien erikoistutkimuslaitoksen eli AFOSIn Richard Dotysta) lähetti Mooren (hänen mukaansa) yrittämään saada minut luovuttamaan väitetyn filmin “UFOsta”, jonka silminnäkijä oli kuvannut, jonka nimi paljastui myöhemmin Dorothy Izaatiksi, joka väitti nähneensä (ja kuvanneensa) “UFOja” toistuvasti. Hänen kuvamateriaansa analysoituani, en koskaan pitänyt häntä uskottavana.

Kirjoittaessani paljastuskirjaani vuonna 1997, The Roswell UFO Crash: What They Don’t Want You To Know (Prometheus Books/Bantam/Dell Books 1997/2000), mikäli Moore työskenteli valtion agenttien leipiin, olivatko he saaneet valtiolta virallisen toimeksiannon vai olivatko he sitten ryhtyneet karkureiksi, en halua liittyä siihen mitenkään. En puhuisi Moorelle enää ikinä mikäli se olisi totta, en edes vaikka siitä “palkittaisiin” totuuden jyvillä.

Ja kuitenkin virastot kuten CIA ja DIA ovat käyttäneet UFO-aihetta sekä salaisten operaatioiden peitetarinana että viekkaasti manipuloimaan kansan mielipidettä. Yksi aktiivisimmista henkilöistä, joka on ‘pelannut’ UFO-tutkijoita ja kansaa kebabkioskille vuosikymmenten ajan on tri. Ron Pandolfi, (Aviaryn koodinimi “Pelikaani” tarinan mukaan) joka työskenteli CIA:n “Weird Deskillä” vuosien ajan, ja joka nyt on täysin paljastettu tutkimuksissa keskeiseksi syylliseksi monimutkaisen vehkeilyn taustalla, jolla ei vain manipuloida julkista mielipidettä, vaan myös huijataan sijoittajilta rahaa. Pandolfi on liitetty CIA:n tiede- ja teknologiajohtoon, joka valvoo metodologioita, osaamista ja koulutusta.

Selvästikin Pandolfi joko operoi virallisten käskyjen alaisena, tai omillaan, tai molempia. Nyt on aika selvittää ja paljastaa totuus. Kaikesta huolimatta Pandolfilla ei ole oikeutta rikkoa lakia.

Kiviat vs Pandolfi

Robert Kiviat on veteraani TV-tuottaja, joka on tehnyt uraa useilla huippu TV-kanavilla Amerikassa, kuten NBC ja FOX. Tämän artikkelin kirjoittaja on tuntenut Kiviatin 1990-luvulta lähtien, itse asiassa ensimmäinen TV-esiintymiseni oli FOXilla pätkässä, jonka hän oli tuottanut [e]ncounters-sarjaan, jossa debatoin Jim Dilettoson kanssa Billy Meierin UFO-kultista ja paljastin sen. Ironista kyllä, Bill Moore oli se joka välitti Kiviatin viestin minulle siitä, että hän halusi keskustella kanssani. Muutama vuosi tämän jälkeen työskentelin Kiviatin kanssa hälleen kerran hänen erittäin arvostetun tunnin mittaisen FOX TV:n erikoisohjelman, World’s Greatest Hoaxes: Secrets Finally Revealed, parissa jossa niinkutsuttuja “paranormaaleja” ilmiöitä paljastettiin huijauksiksi: Bigfoot, Loch Nessin hirviä, “avaruusolennon ruumiinavausfilmi” ja Meierin UFO-kultti. Ei koskaan aiemmin missään suurella TV-kanavalla oltu käsitelty näitä ylihypetettyjä “mysteerejä” ja paljastettu niitä.

“Kun NYT julkaisi joulukuussa 2017 jutun siitä, että valtion videoilla näkyy mahdollisesti tunnistamaton ilma-alus, joka päihittää armeijan parhaat hävittäjät, välittömästi mietin voisiko tämä olla jonkinlainen valtion operaatio tai disinformaatiota”, Kiviat selitti haastattelussa.

“Olin saanut kuulla niinkutsutusta ‘rajoitetusta hangoutista’, jossa CIA erityisesti puskisi ulos informaatiota UFOista, joka voisi olla totta, ja toista informaatiota joka oli aivan ilmiselvästi valetta. Sellaista informaatiota tuli ulos Ronald Pandolfilta, ja johtuen hänen kytköksestään CIA:n ‘Weird Deskiin’, mietin olisiko hän ollut mukana näiden videoiden ja muiden väitettyjen ‘alien’-todisteiden julkaisussa.

“Mutta lähinnä, koska olin tutkinut viimeisimpiä antigravitaatiotutkimuksen saavutuksia, hämmästyin sitä miten Pandolfi selvästikin tuki ristiriitaisen UFO-tutkija ja “kontaktihenkilö” Joe Firmagen sanomisia. Otettuani yhteyttä Firmageen hän tarjosi lopulta minulle pestiä, joka olisi sekä antanut mahdollisuuden dokumentoida Pandolfin tukemaa oletettua antigravitaatioläpimurtoa että olisin ollut myös hyvässä paikassa määrittämässä sen totuudenmukaisuutta.”

Pian Kiviatin eroamisen jälkeen Firmagen leivistä, Firmage odotti Kiviatin suunnittelevan kuuden kuukauden lanseerausta laitteelle jota Firmage oletetusti oli ollut suunnittelemassa. Lisäksi Kiviatin odotettiin myös kehittävän ja myyvän televisio-ohjelmaa, joka kertoisi Joe Firmagen antigravitaatiotarinan sekä Aviaryn UFO-historian Pandolfin näkökulmasta. Mutta tarina paranee vielä! Pandolfi, lähimmän operatiivinsa avulla, halusi Kiviatin kertovan äärimmäisen omituisen tarinan siitä miten hänen pakistanilaisen vaimonsa, jonka väitetään olevan kotoisin Kashmirista, väitetään tulleen Maapallolle “interdimensionaalisen  portaalin” kautta, sekä muita sekavia juttuja joita edes Hollywood ei keksisi.

“Tein presiksiä suurten TV-kanavien johtajille, joissa oli sekä viihde- että uutispuoli, ja se johti jonkinlaiseen kiinnostukseen”, Kiviat paljasti. “Mutta väitteiden törkeä luonne oli liikaa, jotta niiden ympärille oltaisiin voitu rakentaa yhtään mitään, erityisesti koska Pandolfi ei ollut halukas puhumaan niistä julkisesti.”

Kiviat sai selville, että Pandolfi paisutteli väitettyjä “valtion intressejä” Firmagen InterNASA-antigravitaatioyhtiössä, hänellä on viralliset oikeustuomioistuimen paperit laitettu vireille Firmagea, Pandolfia ja yhtiön näkyvintä rahoittajaa vastaan, entistä kongressiedustajaa Daniel Marriottia. Marriott oli teeskennellyt, että hän sijoittaisi “seitsennumeroisen summan” [omien sanojensa mukaan] sekä kattamaan Kiviatin palkat, jotka olivat nyt rästissä, että uhkasi olla tekemättä koskaan niin mikäli Firmage aikoisi hankkia pääomaa muualta. Osana Kiviatin oikeusjuttua tuntuu olevan, että Marriott, joka maksoi Kiviatille $5,000 vuonna 2018 sovitellakseen asiaa summalla, joka oli murto-osa velan suuruudesta, kestettyään tätä lähes vuoden sopimuksen loppuun asti, Kiviat lopulta otti yhteyttä lakimieheensä joulukuussa 2017. Tapaus on menossa oikeuteen ellei sitä sovitella.

Kun tämä tapahtuu, laillinen oikeus tutustumiseen ja ristikuulusteluun. Ei ole uskottavaa tapaa, valan vannoneena tai väärän valan rangaistuksen uhalla,  että Pandolfi ja mikä tahansa valtion virasto johon hän on kytkeytynyt, voisi “puolustaa” vuosikymmeniä kestänyttä temppuiluaan.

Kiviat painotti, että “Tavoittelen sekä sitä että minulle maksetaan se mitä muut ovat minulle velkaa sopimuksen ja tekemäni työn perusteella että jutussa on myös lisäarvona se, että paljastetaan se tapa millä tiedustelupalvelut ovat ilmeisesti manipuloineet UFO-yhteisöä ja kansaa kokonaisuudessaan.”

Ylitarkastajan valitus

Kiistämättä on paljon salaisuuksia, joita ei kansalle ole paljastettu. Jos Harry Reid on oikeassa, on “tieteellistä näyttöä” avaruusolentojen vierailusta luonamme. Yrittääkseen määrittää totuuden sen suhteen mitä oikeasti on tapahtunut, tämän tekstin kirjoittaja on nyt jättänyt satsin virallisia valituksia ylitarkastajille ja muille valvoville tahoille, myös CIA:lla ja Pentagonissa On tullut aika lakkauttaa “Aviary” paljastamalla se, sekä sen ympärillä oleva suuri määrä disinfoa. Vaikka “totuus” on tuolla jossain, se ei ole sitä mitä luulet.

PÄIVITYS: Tämän artikkelin alkuperäisen tammikuun 12. päivän 2018 julkaisemisen jälkeen kansa on viimein saanut tietää nimet ja tittelit näiden oletettujen “tieteellisten paperien” kirjoittajista. Tämä lista dokumenteista on annettu Yhdysvaltain hallituksen jäsenille yli vuosi sitten.

Tutkimus jatkuu…

 

Artikkelin julkaissut medium.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.