Paljastusten vuosi 2021

Kirjoittanut Bryce Zabel

Kongressi on antanut amerikkalaisille tiedustelupalveluille kesäkuun 25. päivään asti aikaa raapia kasaan rapotti UAP:sta (tunnistamattomat ilmailmiöt).

Hyvää uutta vuotta UFO-tutkijoille ja -aktiiveille. Näyttää siltä kuin vuosi 2021 kulkisi warp-nopeudella mitä tulee merkittäviin UAP-paljastuksiin.

Nopea kertaus: Viime kesäkuussa USA:n senaatin tiedustelukomitea pyysi kansallista tiedustelujohtajaa kasaamaan raportin UAP-toiminnasta 180 päivän aikana siitä kun Intelligence Authorization Act hyväksyttäisiin laiksi. IAA oli osa lakipakettia, jonka molemmat kongressin huoneet hyväksyivät laiksi presidentin ehdotuksesta COVIDia vastaan. Laki meni läpi. Kello tikittää nyt.

Ollaan tarkempia. Lakiehdotuksen kieliasu (no. 116–233) on selkeydessään varsin täsmällinen.

Komitea tukee Unidentified Aerial Phenomenon Task Forcen pyrkimyksiä Office of Naval Intelligencessa standardoida tunnistamattomien ilmailmiöiden raportointi ja tiedonkeruu, sekä raportointi ja tiedonkeruu kaikista yhteyksistä, joita heillä on vihollisvaltoihin, sekä raportointi ja tiedonkeruu siitä uhasta, mikä niillä on Yhdysvaltain armeijan varoille ja tukikohdille.

Täten komitea ohjeistaa DNI:tä, puolustusministerin sekä muiden sellaisten tahojen johdolla, joita johtaja ja ministeri pitävät relevantteina, jättämään raportin 180 päivän aikana Lain voimaansaattamisesta kongressin tiedustelu- ja asevoimakomiteoille tunnistamattomista ilmailmiöistä (jotka myös tunnetaan ”anomaalisina ilma-aluksina”), mukaanlukien havaituista ilmaesineistä, joita ei ole tunnistettu.

Kun tämä julkaistiin ensi kertaa, osa sen shokkiarvosta oli, että se suoraan sanoo että on olemassa UAP-toimikunta (UAPTF), joka toimii laivaston puolustustiedustelun (Office of Naval Intelligencen ONI) alaisuudessa.

Se mitä senaattorit (Marco Rubion johdolla) eivät tienneet tätä puskiessaan ulos komiteasta kesäkuussa oli, että se jäisi presidentti Bidenin harteille. Ja tottakai Rubio ei enää ole uuden kongressin johdossa kun demokraatit hallitsevat senaattia. Uusi puheenjohtaja tulee olemaan Mark Warner Virginiasta.

Uutta verta kansallisen tiedustelun johdossa

Tämä tarkoittaa, että nykyinen kansallisen tiedustelun johtaja John Ratcliffe ei joudu huolehtimaan asiasta. Hän ei ollut riippumattoman ajattelun airut, ottaen huomioon Trumpin hallinnon ennätykset tiedustelussa, mutta se ei ollut pahaksikaan.

Avril Haines tulee olemaan presidentti Bidenin kansallisen tiedustelun johtaja (Director of National Intelligence).

Tuo ero osuu nyt entisen Obaman hallinnon kansallisen turvallisuuden vastuuhenkilölle ja varaneuvonantajalle Avril Hainesille, josta tulee ensimmäinen nainen kansallisen turvallisuuden johdossa, Office of the Director of National Intelligencessa.

Näin Biden sanoi kun hän teki ilmoituksen Hainesista ja muusta nimitetystä tiimistään.

“Tarvitsen tiimin valmiiksi heti ensimmäisestä päivästä lähtien auttamaan minua saamaan Amerikan takaisin pöydän ääreen, ottamaan maailma mukaan vastaamaan suurimpiin aikamme haasteisiin ja parantamaan turvallisuuttamme, vaurauttamme ja arvojamme… Me emme voi vastata uudenlaisiin haasteisiin vanhalla ajattelulla ja muuttamattomilla tavoilla — tai ilman taustojen ja perspektiivien monimuotoisuutta.”

Tottakai hän puhui asioista kuten Venäjä, Kiina, NATO, EU, Iran, Israel, Pohjois-Korea ja niin edelleen. Silti se heijastelee Bidenin näkemystä hänen presidenttiydestään. Hän todennäköisesti tuo mukanaan samat arvot UAP-asioiden hoitoon, erityisesti ottaen huomioon, että Kamala Harris istui komiteassa, joka tuota lainsäädäntöä luonnosteli.

Haines on työskennellyt Bidenin kanssa hänen ollessa varaneuvonantaja senaatin ulkoasiainkomitealle vuosina 2007-2008, kun Biden oli itse puheenjohtaja. Haines työskenteli Valkoisessa talossa vuodesta 2010 juridisena neuvonantajana kansallisen turvallisuuden asioissa. Vuonna 2013 hänestä tuli CIA:n varajohtaja ja kaksi vuotta myöhemmin hän palasi Valkoiseen taloon kansallisen turvallisuuden varaneuvonantajaksi — ensimmäisenä naisena tuossa roolissa.

Sanotaan vain näin. Avril Hainesin täytyy jo nyt tietää hyvä määrä UFOista. Hänen täytyy myös tietää, että hänen pomonsa ja hänen oikea kätensä tietävät myös paljon asioista.

Joten hän tulee jatkamaan Bidenin puolustusministeri Lloyd Austinin hännystelyä nähdäkseen mitä tämä ajattelee vaikeasta kysymyksestä ja mitä Austin itse saattaa jo tietää. Sitten tulee olemaan vähintään neljän tahon neuvottelut, johon kuuluu Joe Biden, Kamala Harris, Lloyd Austin ja Avril Haines.

Saan jonkin verran luottamuksentunnetta tietää sen, että noissa neuvotteluissa tulee olemaan kaksi neljästä paikasta varattu koville, päteville, älykkäille naisille. Tämä on suuri päätös, jonka kanssa he kamppailevat.

 • Aikovatko he väistää koko asian, sekoittaa pakkaa, siirtää kaikki herkut salaisiin kansioihin ja yleisesti hidastaa UFO-todellisuuden paljastamista?
 • Vai aikovatko he käyttää tätä raporttia ja sen deadlinea mahdollisuutena tehdä suuria loikkia eteenpäin ja aloittaa keskustelut myöntämällä, että UFOt ovat todellisia, me emme ole luoneet niitä ja että me olemme varmoja että Venäjä tai Kiina eivät myöskään ole luoneet niitä?

Tottakai on mahdollisuuksien rajoissa, että Bidenin hallinto väittelee tästä ja päättää että ei nyt, kun ottaa huomioon että on koronavirusta ja talous on kuralla ja niin monta muutakin asiaa hoidettavana.

Lisää salailua vai askelia kohti totuutta?

Perustuen siihen mitä senaatin tiedustelukomitea (Senate Select Committee on Intelligence, SSCI) on pyytänyt, voi olla aikamoinen raportti tulossa. Tästä komitea odottaa kuulevansa kansallisen tiedustelun johtajalta viimeistään kesäkuun 25. päivä 2021.

Komitea lisäksi ohjeistaa raporttiin otettavan mukaan:

 1. Yksityiskohtainen analyysi tunnistamattomia ilmailmiöitä käsittävästä datasta ja tiedusteluraporteista, jotka on kerätty tai joita Office of Naval Intelligence säilyttää, mukaanlukien data ja tiedusteluraportit, joita Unidentified Aerial Phenomena Task Force säilyttää.
 2. Yksityiskohtainen analyysi tunnistamattomia ilmiöitä käsittelevästä datasta, jota on kerätty:
  • geospatiaalisella tiedustelulla;
  • signaalitiedustelulla;
  • ihmistiedustelulla, ja
  • mitta- ja signaalitiedustelulla.
 3. Yksityiskohtainen analyysi FBI:ltä saadusta datasta, joka oli johdettu tunnistamattomien ilmailmiöiden tunkeiludatasta suljettujen ilmatilojen yllä USA:ssa.
 4. Yksityiskohtainen kuvaus integraatioprosessista, jolla varmistetaan oikea-aikainen datankeruu ja keskitetty analyysi kaikista tunnistamattomista ilmailmiöistä, joita liittovaltion hallitus on raportoinut, huolimatta minkä palvelun tai viraston alaisuudessa tieto on saatu.
 5. Virallisen vastuuhenkilön identifiointi prosessille, joka on kuvattu kappaleessa 4.
 6. Potentiaalisen ilmatilan tai muun uhan identifiointi, joka tunnistamattomista ilmailmiöistä aiheutuu kansalliselle turvallisuudelle, ja arvio siitä ovatko nämä tunnistamattomien ilmailmiöiden aktiviteetti liitettävissä yhteen tai useampaan ulkomaiseen vihollisvaltaan.
 7. Minkä tahansa tapaturman tai kuvion identifiointi, joka viittaa siihen, että potentiaalinen vihollinen voi olla saavuttanut läpimurron ilmailukyvykkyydessä, mikä voisi saattaa Yhdysvaltain strategiset tai tavanomaiset voimat vaaraan; ja
 8. Suosituksia koskien kasvanutta datankeruuta, ehostettua tutkimus- ja kehitystyötä, sekä lisärahoitusta ja muita resursseja.

Laki jatkaa ja pyytää suosituksia lisääntyneestä datankeruusta, parantuneesta tuotekehityksestä jne.

Vieläkin tärkeämpänä raportti tulee jättää julkisena, mutta siihen voi kuulua salaisia liitteitä.

Tiedän, tiedän. On vaikeaa uskoa, että tämä voisi olla totta. Se pitää nähdä omin silmin. Tässä on direktiivi niinkuin senaatti sen määräsi. Kun sen näkee virallisesti mustaa valkoisella joutuu muutaman kerran räpsyttelemään silmiä.

Jos sun tartteee kysyä…

The War Zone on aina kirjoittanut selkeästi ja asiallisesti tästä aiheesta. He tekevät seuraavan hienon huomion:

Ehkä kaikkein kiinnostavin, ja huolestuttavin osio tässä on myöntö siitä, että senaattorit jotka ovat Amerikan tiedustelutietojen keräämistoimien johdossa eivät edelleenkään ymmärrä kunnolla liittovaltiollisten virastojen välistä keskitetyn UFO-tiedonkeruun prosessia, tai sitä kuka saattaisi olla kaikkein korkein vastuuhenkilö tuosta prosessista, jos sellainen on olemassa. On vaikeaa ymmärtää miten asian laita voi olla näin kaiken sen ajan jälkeen, joka on annettu sille mahdollisuudelle, että nämä kohtaamiset voivat olla uhka Yhdysvaltain kansalliselle turvallisuudelle, mahdollisuus johon kuuluu Amerikan mahdolliset viholliset.

Mitä nyt?

Tiivistäen, senaatin tiedustelukomitean jäsenet haluavat julkisen läpikäynnin UAP-todellisuudesta, joka on tarkoitus tehdä julkiseksi amerikkalaisille.

Tuleeko se olemaan taas yksi valkopesuprojekti niinkuin ilmavoimien Project Blue Book ennen sen lakkauttamista vuonna 1969?

Vai tuleeko se olemaan jotain mutua? Jotain mikä laittaisi prosessin oikeasti käyntiin ja muuttaisi historiaa?

Minun mielipiteeni on, että mahdollisuus on kummalle tahansa.

Perästä kuuluu….

Artikkelin julkaissut medium.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.