Paljastuuko avaruusolentojen läsnäolo vuonna 2016?

Dark Journalist Daniel Liszt haastattalee Coast to Coast AM:n tutkivaa reportteria Linda Mouton Howea. Ensimmäisessä osassa Linda kertoo ennustuksesta, jonka hän on vastaanottanut luotettavilta sisäpiiriläisiltä siitä, että vuonna 2016 maapallolla poliittinen johto tunnustaa virallisesti UFO-kysymyksen ja avaruusolentojen läsnäolon!

Vaaralliset salailun voimat

Hän myös varoittaa siitä, että salailevat voimat ovat suunnittelemassa status quon ylläpitämistä piilottamalla avaruusolennoilta saadut kehittyneet teknologiat ja eksoottiset energiantuotantomenetelmät kansalta. Hän näkee kaksi mahdollista kehityskulkua 21. vuosisadalle: ensimmäisessä avoimuus saavutetaan ja kansa oppii luottamaan kehitykseen joka saa alkunsa tästä paljon salaillusta UFO-tiedosta. Toisessa kehityskulussa media, tiedustelupalvelut ja varjohallitus ottavat maailman haltuunsa ja syöksevät sen kaaokseen poliisivaltiolla, false flag -tapahtumilla ja pelkoa aiheuttavilla hajoita&hallitse-taktiikoilla.

Missä UFO-salailu sai alkunsa? Cape Girardeau

Niin monet raportit klassisista havainnoista kuten Roswellin törmäystapauksesta ja vuoden 1948 Kenneth Arnoldin havainnoista ovat saaneet leiman olevansa ensimmäisiä suuria UFO-salailuja, mutta Linda on löytänyt muinaisen unohdetun usean todistajan tapauksen, joka sattui Missourin Cape Girardeaussa vuonna 1941. Silloin presidentti Harry Truman ja neljännen kauden presidentti Franklin D. Roosevelt joutuivat työskentelemään yhdessä säilyttääkseen salaisuuden avaruusolennoista, jotka löytyivät törmäyspaikalta. Olennot vietiin lopulta Washingtoniin (ennen Pentagonin luomista) ja tutkimuksen mukaan ne säilytettiin nesteessä maanalaisessa tukikohdassa ennen kuin niitä käytettiin omituisessa vapaamuurarirituaalissa jolla saatiin aikaan salailu joka tulisi jatkumaan vuosikymmeniä.

UFO-paljastuksia

Onko viimeinkin tullut aika todellisille UFO-paljastuksille jotka antavat merkityksen ihmiskunnalle 21. vuosisadalla? Vaikka se saisi aikaan lyhyellä aikavälillä kaaosta? Vai ovatko breakaway-sivilisaation voimat pitämässä kiinni suunnitelmastaan pitää salassa UFO-teknologia? Onko aika UFO-läpimurrolle?

Äärimmäisen mielenkiintoinen haastattelu jota et halua missata!

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.