Pentagonin UFO-video: ’Minulla ei ole selitystä’

Ilmoituspäivämäärä: 26. toukokuuta 2022
Ilmoituspaikka: US Pentagon
UFO-videon päivämäärä: tammikuu 2021

Olen raportoinut sivuillani monesti näistä metallisista palloista. Arvioisin, että arviolta 400 raporttia sellaisista havainnoista on tehty, joista yhdessä tuoreehkossa Kalifornian Google-kartalla oli puolisenkymmentä metallista palloa. Lehdistö kuitenkin on sivuuttanut nämä havainnot iloisesti. Joka kerta kun raportoin UFO-orbista, huolimatta lähteestä, videon tai todisteiden laadusta, maailman uutismediat sivuuttavat havainnot. Jostain tuntemattomasta syystä pallomainen UFO ei vetoa lehdistöön. Se on ookoo. Minä olen jopa seissyt parin metrin päässä pallo-UFOsta Taipein asuintaloni 8. kerroksessa muutama vuosi sitten.

Vaikka lehdistö jättääkin asiasta puhumatta, minä en todellakaan jätä ja kansakin ottaa ne vakavasti. Pallo-UFOt ovat olleet Yhdysvaltain parlamentin alakomiteankin käsittelyssä ja siksi meillä on 100-prosenttista näyttöä siitä, että tällaiset UFOt ovat olemassa, mutta sen lisäksi myös niitä pidetään uhkana kansalliselle turvallisuudelle. Laitan videon samanlaisista UFOista, joita olen löytänyt Google Earthista.

Nyt Pentagonia painostetaan kertomaan UFOjen olemassaolosta ja älykkäistä avaruusolennoista. Tätä ei tule tapahtumaan. Miksei? On olemassa sääntöjä, jotka suojelevat valtiota sellaisilta vuodoilta. Pieninkin uhka kansalliselle turvallisuudelle… pidetään salassa! Niinpä Pentagon yrittää luovia aloitteista esittäen, että he ovat läpinäkyviä, vaikka he eivät ole. He vain heittelevät muruja pöydältä, kansa uskoo ja kiinnostuu… niin että voisi kuvitella että jotain suurta tapahtuu, mutta se on vain muruja piirakasta jota he piilottelevat.

Scott C. Waring,  Taiwan

Uutiset kertovat:

’Minulla ei ole selitystä’: Pentagonin viranomainen näyttää videota tunnistamattomasta kohteesta

Laivastotiedustelun varajohtaja Scott Bray näyttää julkiseksi tehdyn videon tunnistamattomasta kohteesta parlamentin alakomitean kuulemisessa ”tunnistamattomista ilmailmiöistä”, eli UFOista.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.