Plejadilaisten agenda

Seulasten tähdistö on häkellyttävän kauniiden tähtien klusteri Härän tähtikuviossa. Teleskoopilla on mahdollista nähdä noin sata tähteä. Ilman teleskooppia on mahdollista nähdä noin kuusi tai seitsemän tähteä. Muinaisten legendojen mukaan tähdet olivat Atlaksen siskoja ja tyttäriä. Koko Pleiadeksen klusteri on Härän tähtikuvion silmän kohdalla.

Seitsemän kirkasta kreikkalaisia seiloreita navigoimaan auttanutta tähteä ovat: Alcyone, Merope, Celeno, Taygeta, Sterope, Electra ja Maia. Tähdet on tunnettu tuhansia vuosia, ja niitä ympäröi edelleen kiehtovat legendat ja tarinat.

Korkeammat Seulasten Valovoimat tuovat tämän tiedon meille ajan tuolta puolen. Tämä tieto on olennaisen tärkeää henkiselle kehityksellemme. Eräät plejadilaiset ovat valinneet tämän heidän työkseen, jalo ja tärkeä tarkoitus. He työskentelevät läpäisemällä ihmiskunnan tietoisuuden tasot tuodakseen korkeampaa viisautta sieltä missä he asuvat. He eivät ole Jumala, silti he tuovat viisautta, niinkuin monet muut ovat tuoneet viisautta korkeammista ulottuvuuksista eri aikoina.

Heidän tehtävänsä ei ole pelastaa sielujamme, vaan valaista meitä siitä voimasta ja kauneudesta jota me olemme, ja siitä jumalallisesta luomakunnasta jonka osa me olemme. Tätä tietoa levittävät ihmiset eivät millään tavalla ole erikoisia. He ovat vain omasta halustaan virittäytyneet toiseen paikkaan, toiseen aikaan ja saaneet tietoa. Monilla ihmisillä on kyky tehdä niin.

Tässä on video, joka kertoo heidän uskomattomasta agendastaan…

 

Artikkelin julkaissut Paranormics.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.