Presidentin päiväkäsky: Maailmanlopun avaruussäätapahtumat

USA:n presidentti on antanut ”päiväkäskyn” (Executive Order) tulevista ”Apokalyptisista avaruuden sääilmiöistä”.

Päiväkäsky

Koordinoidut ponnistelut valmistella kansakunta avaruuden sääilmiöitä varten

Minulle annettujen perustuslaissa ja Amerikan Yhdysvaltojen laeissa nimettyjen valtuuksien perusteella, jotta valmistelisimme kansakuntaa avaruuden sääilmiöitä varten, täten annetaan käsky:

Kohta 1. Käytännöt. Avaruuden sääilmiöt, auringonpurkausten, korkeaenergisten aurinkohiukkasten ja geomagneettisten häiriöiden muodossa esiintyvät säännöllisesti, joillain on mitattavia vaikutuksia kriittisiin infrastruktuurijärjestelmiin ja teknologioihin, kuten globaaliin paikannusjärjestelmään (GPS), satelliittitoimintoihin ja kommunikaatioon, lentoliikenteeseen ja sähköverkkoihin.

Äärimmäiset avaruuden sääilmiöt — ne jotka voivat merkittävästi vahingoittaa kriittistä infrastruktuuria — saattavat vaurioittaa suuria osia sähköverkosta, joka johtaa kasaantuviin vikoihin jotka saattavat vaikuttaa olennaisiin palveluihin kuten veden tarjontaan, terveydenhuoltoon ja liikenteeseen. Avaruussäällä on potentiaalia samaan aikaan vaikuttaa ja järkyttää terveyttä ja turvallisuutta kokonaisten mantereiden tasolla.

Lue koko päiväkäsky osoitteessa https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2016/10/13/executive-order-coordinating-efforts-prepare-nation-space-weather-events

Ehkä ”avaruussäää” kuulostaa paremmalta kuin ”lähestyvät kappaleet”?

Osuuko maapallolle pian asteroideja tai meteoreja vai liittyykö tämä jotenkin Nibirun järjestelmään?

Vai ehkä tällä päiväkäskyllä ei ole mitään tekemistä äärimmäisten avaruuden sääilmiöiden kanssa, vaan se onkin peite sille että valmistellaan ihmisiä tulevaan avaruusolioiden paljastumiseen?

USA:n ja Venäjän väliset suhteet ovat kiristyneet viime aikoina. Sen sijaan että odotettaisiin avaruuden sään olevan äärimmäistä, voimme vain kuvitella osuuko maapallolle EMP tai jotain muita avaruudesta tulevia iskuja mikäli tilanne eskaloituu.

On selkeää että hallitus valmistautuu johonkin suureen, mutta he eivät kerro mihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.