Professori: Avaruusolennot ’100% varmuudella’ Maassa, Amerikka ’takaisinmallintaa alas tulleita UFOja’

Stanfordin professori, joka on tutkinut tunnistamattomia ilmailmiöitä USA:n valtiolle, sanoo uskovansa Maan ulkopuolisen älyn sekä vierailleen Maapallolla että sen olleen ”täällä koko ajan ja on edelleenkin täällä”.

Tohtori Garry Nolan myös väitti, että tietovuotajat, jotka ovat työskennelleeet ”takaisinmallintaakseen maahansyöksyneitä aluksia”, ovat antaneet turvaluokitellun todistuksen kongressille, mikä sai aikaan ”herhiläispesän Washingtonissa”.

Tri Nolan, patologian professori Stanfordin yliopiston lääketieteellisessä, joka on julkaissut yli 300 tutkimusartikkelia ja jolla on nimissään 40 patenttia, antoi järisyttäviä lausuntoja puhuessaan Salt iConnections -konferenssissa New Yorkissa otsikolla “Pentagon, Maan ulkopuolinen äly ja maahansyöksyneet UFOt”.

Kunnianarvoisa tutkija on yksi menestyneimmistä tieteentekijöistä ilmiön parissa, mm. analysoituaan UFO-ilmiöitä kohdanneiden ihmisten aivoja.

Puhetilaisuudessa puheen pitäjä Alex Klokus, Salt Fundin perustaja ja johtaja, kysyi Nolanilta, “uskotko Maan ulkopuolisen älyn vierailleen Maapallolla?”

“Voisin mennä askeleen pidemmällekin — se ei ole ainoastaan vieraillut, se on ollut täällä pitkään ja se on edelleen täällä”, tri Nolan  vastasi.

“Tiedätkö, ihmiset puhuvat Maan ulkopuolisen älyn ’Vau! signaali”:sta sitä etsittäessä. ‘Vau! signaali’ on sitä mitä ihmiset näkevät toistuvasti, se on viestintää joka on jo täällä.”

Garry Nolan
Garry Nolan

‘Vau! signaali’ on 72 sekunnin pituinen kapeakaistainen signaali, jonka Ohion osavaltion yliopiston Big Ear -radioteleskooppi vastaanotti vuonna 1977. Sitä ei ole havaittu sen jälkeen, ja se on pitkään ollut spekulaatioiden kohteena taivaalle tähyilijöiden keskuudessa.

Klokus sanoi tri Nolanille, että hänen lausuntonsa olisi “vaikeaa uskoa” monille, ja hän kysyikin “minkä todennäköisyyden” professori lausunnolleen antaisi.

“Sata prosenttia” tri Nolan vastasi.

“Ja tämä ei ole vain minun mielipiteeni — National Defense [Authorization] Act meni läpi viime vuonna, jonka Biden allekirjoitti joulukuussa, 30 sivua siitä on UAP-viraston perustamislakitekstiä.”

Tri Nolan sanoi, että All-domain Anomaly Resolution Office (AARO), jonka leivissä työskentelee 25 ihmistä, on saanut tehtäväkseen “kerätä informaatiota Yhdysvaltain puolustusministeriöltä, tiedustelupalveluilta ja koostaa se yhtenäiseen formaattiin ensimmäistä kertaa, ja luovuttaa se sen jälkeen kongressille”.

“12 amerikkalaissenaattoria ovat allekirjoittaneet dokumentin, joka periaatteesa sanoo, että me haluamme tietoa” hän sanoi.

“Tietovuotajaohjelman perustaminen, joka erityisesti sallii ihmisten, jotka ovat työskennelleet takaisinmallinnusohjelmissa, UFOjen takaisinmallinnuksen parissa, astua esiin ja rikkoa valansa ja puhua kongressille ja antaa informaatiota turvaluokitellussa ympäristössä.”

Hän lisää, “ja kaikkein tuorein tapaus, joka sattui juuri viime viikonloppuna, sai aikaan aikamoisen herhiläispesän Washingtonissa.”

Klokus kysyi mikä oli “kaikkein uskottavinta todistusaineistoa” hänen väitteille, ja tri Nolan sanoi “sinun tarvitsee vain katsoa mitä valtio tekee juuri nyt tälle asialle”.

“Mene ja katso miten monta poliitikkoa kummaltakin laidalta on tullut yhteen ja allekirjoittanut tämän lausunnon”, hän sanoi.

“Mille he perustavat mielipiteensä? He perustavat mielipiteensä kymmenien ihmisten todistuksiin, jotka tavalla tai toisella ovat astuneet esiin ja puhuneet heille turvaluokitellussa ympäristössä.”

Tri Nolan sanoi lisäksi, ettää hänellä oli “henkilökohtainen kokemus” ihmisten kanssa, “jotka suoraan sanottuna minä tunnen ja jotka ovat työskennelleet takaisinmallinnusohjelmissa”.

“Maahansyöksyneiden alusten parissa”, hän painotti.

“Nyt ensimmäinen kysymys, jonka ihmiset kysyvät on, no jos ne ovat niin kehittyneitä, miksi ne syöksyvät maahan? Koska se mitä sieltä tulee alas maahan ei ole oikeita eläviä olentoja. Käytän tätä esimerkkiä paljon — jos haluat tutkia kannibaaliheimoa Amazonin keskellä, aiotko mennä itse sinne ja näyttäytyä heimolle ja toivoa ette tule syödyksi? Jos olet kehittynyt äly, et aio vaarantaa henkeäsi tulemalla tänne.”

Tri Nolan sanoi “se mitä suuremmaksi osaksi näen täällä on joko droneja tai jonkin sortin kehittynyt tekoäly tai mikä se sitten onkaan”.

“Me jo joudumme sietämään MAan ulkopuolista älyä omissa sähköposteissamme, ChatGPT:a ja muuta, me emme tiedä mitä se tekee, joten kuvittele jos olisit miljoonia vuosia meitä edelle — miten keskustelisit jonkin sellaisen kanssa?”, hän sanoi.

Tri Nolan myös käsitteli väitettyä UAP-materiaalien analyysityötään.

“Mitä se on mitä toivot löytäväsi materiaalista?”, hän sanoi.

“Piin palanen 50- tai 60-luvuilla muutti kulttuuriamme ja maailmaamme. Jotain niinkin pientä, sen tajuaminen mitä voisit saada aikaan pienellä palasella germaniumia, joka on seostettu oikeilla alkuaineilla muutti koko ymmärryksemme.”

Viitaten kuuluisaan vuoden 2004 USS Nimitzin tapaukseen San Diegon rannikolla, tri Nolan mainitsi, että “meillä on useita sensorijärjestelmiä, jotka ovat havainneet näitä kohteita kulkemassa parinkymmenen metrin korkeudesta vedenpinnan yläpuolelta 14 mailin korkeuteen, ja sitten sieltä takaisin alle sekunnissa”.

“Se tekee asioita joita me emme osaa, me tiedämme että Venäjällä tai Kiinalla ei ole tämmöistä… mikä on sellaista fysiikkaa joka tuohon pystyy?”, hän sanoi.

“Se kertoo meille, että meidän pitää miettiä fysiikkamme uusiksi, ensinnäkin. Me näimme lintujen lentävän, meiltä kesti 3000 vuotta ja sitten keksimme miten lentää. Mutta nyt me näemme kaiken tämän, joten mitä se antaa meidän tehdä?”

Tri Nolan sanoi, että hän tuntee “joitain sisäpiirin fyysikoita, jotka työskentelevät näille suurille asefirmoille, jotka periaatteessa sanoivat että tällä tavoin voit säätää yleistä suhteellisuusteoriaa jotta saat tuon aikaan”.

“Mutta miten paljon energiaa siihen vaaditaan? Enemmän kuin koko planeettamme ydinvoimaloiden päivittäinen tuotanto”, hän sanoi.

“Kuka siihen pystyy? Me emme. Kykenemmekö me tekemään sen tuhannen vuoden päästä? Mutta jos meillä olisi tuota teknologiaa, sanotaanko tuhat vuotta meitä edellä olevaa, miljoona vuotta meitä edellä olevaa, edes pieni palanen tietoa siitä voisi mullistaa sen minne mitä me teemme.”

Klokus kysyi oliko tri Nolan varma, että ihmisillä oli hallussaan “konkreettista fyysistä materiaalia, jota analysoida”.

“Kyllä, sataprosenttisen varmasti”, hän sanoi.

“Sitä on olemassa. Työskentelin ryhmän kanssa arviolta 7-8 vuotta sitten, ja pääsin muutamaksi viikoksi käsiksi yhteen kohteeseen. Ja kun ne ihmiset, jotka eivät halunneet meidän saavan sitä haltuumme, saivat tietää, he tekivät byrokraattisia temppuja ja veivät meiltä sen pois.”

Klokus kommentoi, “onneksi meillä on joitain ihmisiä täällä kuulemassa näitä lausuntoja — mielestäni nämä ovat merkittäviä.”

Aiempia puhujia Salt-konferenssissa, jota on kutsuttu “globaaliksi johtajuuden ja politiikan foorumiksi”, on ollut mm. presidentti Joe Biden, Virginin perustaja sir Richard Branson ja Googlen entinen toimitusjohtaja Eric Schmidt.

Tri Nolanin kommentit annettiin sen jälkeen kun Pentagonin uuden UFO-viraston johtaja oli kertonut kongressille viime kuussa, että sillä ei ollut uskottavaa todistusaineistoa avaruusolennoista.

Harvinaisessa avoimessa kuulemisessa AAROn johtaja tri Sean Kirkpatrick sanoi, että hänen tiiminsä kävi läpi yli 650:a potentiaalista UFO-tapausta.

Huolimatta selittämättömistä havainnoista, tri Kirkpatrick sanoi, että avaruusolennoista ei ollut mitään viitteitä.

“AARO ei ole tähän mennessä löytänyt uskottavia todisteita maan ulkopuolisesta toiminnasta, maan ulkopuolisesta teknologiasta tai esineistä, jotka uhmaavat tunnettuja fysiikan lakeja.,” hän sanoi kuulemisessa.

Suurin osa UFOista on osoittautunut “ilmapalloiksi, roskaksi, luonnonilmiöiksi ja muiksi selitettäviksi asioiksi”, tri Kirkpatrick lisäsi.

 

Artikkelin julkaissut news.com.au

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.