Project Camelot haastattelee Dan Shermania

Dan Sherman sai ilmavoimilta ”Intuitiivisen viestijän”  — korkeaa teknologiaa käyttävä telepaatti — koulutuksen ja hän päätyi kommunikoimaan kahden avaruusolennon kanssa osana hänen valmistelujaan ”tulevaa aikaa varten, jolloin kaikista sähkölaitteista tulee turhia”.

Tässä haastattelussa Dan sanoo: ”Jos olisin keksinyt tarinan, se olisi paljon yksityiskohtaisempi kuin tämä on. Haluan pysyä siinä mitä minulle tapahtui, ja haluan antaa muille mahdollisuuden spekuloida sen päälle. Jos alan spekuloimaan, sitten uskottavuuteni menee. Minun pitää pysyä faktoissa.

Dan kertoo tarinansa ja pidättäytyy spekulaatioista. Hänen maanläheinen esityksensä voimaannuttaa alaa jota monesti kaikenlaiset tarinat turhaan dramatisoivat. Dan ei tee niin, eikä hän tee niin myöskään kirjassaan ABOVE BLACK, saatavilla osoitteesta http://aboveblack.com.

Project Camelot keskittyy kovasti vuoteen 2012 ja siihen liittyviin tapahtumiin. Me olemme kuulleet usealta riippumattomalta ja uskottavalta taholta, että pian tulee aika jolloin sähköverkot menevät kaikki matalaksi. On huikean paljon näyttöä siitä, että Yhdysvaltain armeija on ollut tästä tietoinen jo parikymmentä vuotta… ja vakavaa tilannetta varten on kehitelty suunnitelmia joista kansa pidetään edelleen mitään tietämättä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.