Richard Boylanin avaruusolennoilta saamat kolme viestiä

kirjoittanut Richard Boylan, Ph.D.

Ilmoitus #1

***RAUHANSOPIMUS (LUONNOSTELMA) MAAPALLON JA TÄHTIKANSOJEN VÄLILLE on luonnosteltu, mutta sitä ei ole edistetty mitenkään. Se lepää YK:n päämajassa (allekirjoittamattomana). VAATIKAA TOIMINTAA! [Klikkaa tästä lukeaksesi sopimusehdotuksen sisältö.]  Tähtikansat, galaksimme kehittyneiden sivilisaatioiden liitto, ovat ottaneet yhteyden Maan Yhdistyneisiin Kansakuntiin pyytääkseen heitä liittymään mukaan yhteiseen rauhan ja ystävyyden sopimukseen. YK:n pääsihteeri Antonio Gutterresin tulisi välittömästi toimia ottaa yhteys tähtikansojen edustajaan Maapallolla, tohtori Richard Boylaniin, sopimuksen tiimoilta, keskustelemaan sen lopullisesta kieliasusta sekä allekirjoittamaan se. Tämä sopimus on merkkinä uuden rauhan ja ystävyyden aikakauden alusta avaruudessa!

Ilmoitus #2

PITKÄ ZETA-TÄHTIOLENTO ’EBE-3’ VAROITTAA SUURESTA GLOBAALIN YDINSODAN RISKISTÄ VUODESTA 2026 ETEENPÄIN jos amerikkalaiset valitsevat uudelleen presidenttiehdokkaan, joka on korruptoitunut, autoritaarinen ja lain ulkopuolinen demagogi, joka kärjistää rodullisia, uskonnollisia, luokkaperustaisia ja kulttuurillisia vastakkainasetteluja. Video vuodelta 1964 (alla) näyttää pitkän Zetan ’EBE-3’, jota NSA:n agentit kuulustelevat S-4:n laboratoriossa (lähellä Area 51:a). ’EBE-3’ ennustaa hälyttävän ydinsodan. NSA:n valvoja keskeyttää tilanteen ja komentaa ’EBE-3’:n kidutettavaksi, jottei tämä sanoisi enempää. Voit lukea mitä ’EBE-3’ aikoi sanoa ennen kuin hänet hiljennettiin  klikkaamalla tätä linkkiä. Katso alla oleva 3 minuutin pätkä EBE-3:n varoituksesta.

Edward Snowden, entinen NSA:n työntekijä, nykyinen ilmiantaja, salakuljetti materiaalia NSA:n tiloista ja julkaisi sen kaikille uhkaavasta ydintuhosta (ydinsota, säteily, pysyvät geneettiset vauriot), elleivät amerikkalaiset äänestä marraskuun 5. päivän 2024 vaaleissa ERITTÄIN TARKOIN ja muuta omaa tulevaisuuttaan.

Ilmoitus #3

Tähtikansat lähettävät toisen emoaluksen (nimeltään ’Epiphany’) saapuvaksi Maapallolle vuonna 2023. Tähtikansat lähettivät aiemmin ensimmäisen emoaluksen ’Oumuamua’ [partioimaan] aurinkokuntaamme vuonna 2017 herättämään meidät. Tämä toinen emoalus tuo takaisin viisi suurta henkistä opettajaa ihmiskunnan historiasta. Heidän palatessa he tekevät selväksi useita asioita:

  1. Ihmiset eivät ole yksin.
  2. Meitä kehittyneempiä toisia sivilisaatioita on olemassa.
  3. Jotkut näistä sivilisaatioista ovat niitä, jotka lähettävät takaisin luoksemme viisi suurta opettajaa.
  4. Nämä opettajat antavat meille opetuksensa jälleen kerran, puhtaina ilman korruptoituneita lisäyksiä. Tärkeimmät näistä ovat: kaikkien ihmisten rakastaminen, oikeudenmukaisuuden tärkeys, rauhan tärkeys ihmisten keskuudessa, sekä tarve rakastaa ja kunnioittaa Maata pyhänä tietoisena olentona.

Viisi opettajaa tähdistä toisella emoaluksella ovat Krishna, Buddha, Nasaretin Maria, Jesus (Jeshua ben Josef) sekä Paramahansa Yogananda. He tulevat tekemään selväksi, että he (sekä kolme muuta opettajaa tähdistä, jotka ovat jo Maapallolla) ovat tulleet tähdistä.

Nämä kolme muuta opettajaa tähdistä ovat: Dalai Lama, paavi Francis sekä mies joka ensin syntyi Muhamediksi, joka sitten reinkarnoitui Baha’u’llah’ksi, ja joka nyt on reinkarnoitunut Maan Neuvonantajaksi. Hänen Hopi-nimensä on ’Bahana’.  [klikkaa lukeaksesi lisää tähdistä tulleista opettajista.]

 

Artikkelin julkaissut drboylan.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.