Ronald Reagan tiesi avaruusolentojen olevan olemassa

Puheen päivämäärä: syyskuun 16. 1983
Puheen paikka: Yhdistyneet Kansakunnat

Alla on video amerikkalaispresidentti Ronald Reaganista puhumassa kolmessa eri tilaisuudessa, ja jokaisessa hän yrittää puhua totta…. että avaruusolennot ovat olemassa. Hän yrittää tosi kovaa informoida kansaa, jopa silloin kun hän tietää sen olevan kansallista turvallisuutta vastaan.

Syyskuun 16. päivä 1983 presidentti Ronald Reagan piti ikimuistoisen puhene YK:lla. Siinä hän vihjailee, että avaruusolennot ovat olemassa ja että ihmiskunta voi olla menetetty tapaus jos ne päättävät hyökätä.

Presidentti Reagan sanoo:

Ehkäpä me tarvitsemme jonkun ulkopuolisen, universaalin uhan, joka saa meidät tunnustamaan tämän yhteisen siteen. Joskus pohdin miten nopeasti maailmanlaajuiset mielipide-eromme katoaisivat jos meillä olisi vastassamme tämän maailman ulkopuolinen uhka.

Tottakai presidentti Reaganilla oli sisäpiirin tietoa CIA:lta ja NASAlta, ja hänelle on kerrottu avaruusolentojen olevan olemassa. Mutta hän ei vain voinut astua esiin ja sanoa sitä ilman rikkomatta kansallisen turvallisuuden sääntöjä. Joten sen sijaan hän hienovaraissti vihjaili maailman muille johtajille mitä hän oli saanut kuulla CIA:lta ja NASAlta. Hän myös tietää, että pieni prosentti muista presidenteistä YK:n tapaamisessa muut tiesivät avaruusolentojen olemassaolosta. Hän jopa vihjailee toisen presidentin suuntaan… hän puhui Gobatshoville, josta myöhemmin tuli Venäjän presidentti.

Maailmanrauhan pohtiminen on kivaa…. mutta mielestäni presidentti Reagan tunsi maailman painon harteillaan. Raskaan lastin, joka tämän tiedon avaruusolennoista mukanaan kantamisesta seuraa. Muista, että kyse oli 1980-luvusta ja silloin teknologia oli paljon nykypäivän ihmeitä yksinkertaisempaa. Se on ollut varmasti pelottavaa hänen mielestä tietää avaruusolentojen olemassaolosta, mutta niin harva ihminen on voinut istua alas ja puhua tästä asiasta avoimesti.

Katso allaoleva video. Hän yrittää sanoa totuuden…. että avaruusolennot ovat olemassa.

Scott C. Waring

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.