Salainen avaruusohjelma ja ”Allianssi UFO-paljastuksen puolesta”

Kaikkein ristiriitaisimmat esiintyjät Contact in the Desert 2016 -tapahtumassa tänä vuonna Kaliforniassa täytyy olla David Wilcock ja Corey Goode.

Tässä julkisessa esiintymisessä Wilcock ja Goode paljastavat tarinoita liittyen salaiseen aravuusohjelmaan ja ”Allianssiin UFO-paljastuksen puolesta”.

Istuen yleisössä kameran takana, pieni osallistujaryhmä yrittää saada vihiä joistain teemoista joista Wilcock ja Goode puhuvat. Eräs henkilö kysyy kovaan ääneen vieressä istuvalta ystävältään: ”Viittaisiko salainen avaruusohjelma itseensä ’salaisena avaruusohjelmana'”?

Vaikka terve skeptisismi on tervetullutta liittyen avaruusolentoihin, mustan budjetin projekteihin ja kaikkeen muuhunkin mitä hallitus tekee, ei ole epäilystäkään siitä etteikö tuhannet ihmiset ottaisi Wilcockin ja Gooden viestiä vastaan.

Monet ihmiset ovat viime aikoina julkisesti kertoneet samanlaisista kokemuksista kuin Corey Goode. Kollektiivisesti nämä kertomukset olisi typerää sivuttaa. Yksilötasolla tarinat saattavat olla erittäin valaisevia, toiset uskottavampia kuin toiset, mutta silti kertomuksiin kaivataan enemmän todisteita. Sisäpiiriläiset yleisesti tarjoavat perspektiivejä jotka saattavat olla vaikeita hyväksyä alussa, mutta ajan kanssa ne yleensä osoittautuvat totuudeksi.

Mitä useampi ihminen ”tulee kaapista” jakamaan suoria kokemuksia kontaktista, sitä useampi pala totuutta paljastuu.

Corey Goodesta ja salaisesta avaruusohjelmasta lisää GAIAssa.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.