Salaiset maanalaiset tukikohdat Amerikassa

Tohtori Richard Sauder lisää uskomattomaan repertuaariinsa maanalaiset tukikohdat kirjassaan UNDERGROUND BASES & TUNNELS: What is the Government Trying to Hide?. Hän puhuu salaisten maanalaisten tukikohtien paljastumisesta yllättävissä sijaintipaikoissa, joista eräs on CIA:n oma maanalainen tukikohta.

Uutta informaatiota paljastetaan myös ultranopeasta magneettilevitaatioteknologiasta (MagLev).

Paljon on kuultu huhuja salaisista maanalaisista tukikohdista, jotka ovat yhdistetty toisiinsa MagLev-junilla. Onko näiden huhujen taustalla mitään totuutta?

Underwater and Underground Bases tutkii todistusaineistoa ja päätyy hätkähdyttävään lopputulemaan! Tri. Sauder lyö pöytään vakuuttavaa todistusaineistoa ja hallinnon paperityötä massiivisten tukikohtien rakentamisesta keskelle valtamerta, syvälle merenpohjan alle!

Tukikohdat ovat niin suuria, että sinne voi telakoitua salaa sukellusvene!. Viralliset USA:n laivaston dokumentit ja muu kova todisutsaineisto herättävät paljon kysymyksiä siitä mitä todella lepää 20 tuhannen sylen syvyydessä merenpohjassa.

Monet UFOt ovat tulleet ja menneet syvälle meriin ja järviin, joka viittaisi salaisten vedenalaisten tukikohtien olemassaoloon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.