SEULASTEN PROFETIA: Suuri Muutos 2013-2027

Barbara Marciniakin kanavointi Arizonan Sedonassa, USA:ssa 17. maaliskuuta 2013 kattaa monia asioita ”Nano”-periodilta (Harmonisesta Konvergenssista 1987 vuoteen 2012) jotka edustavat tietoisuuden kiihtymistä. Aiheina mm. Anunnaki, komeetat/asteroidit, energiakentät (Lähde), herääminen, äärettömät aikalinjat, avaruussodat, Lähi-Idän portaali, pimeyden voimien loppu, Uusi Maa, reinkarnaatio, ihmislajin kehitys, geenimanipulaatio, multiversumi, Korkein Itse, sähkömagneettinen säteily, kemikaalivanat, planeetan myrkyllisyys, hedelmättömyys, Alzheimerin tauti ja paljon muuta!

Osallistuthan mukaan lopusta löytyviin ohjattuihin meditaatioihin!

Osa 1 [2:36:01]

 

Osa 2 [2:34:21]

 

Artikkelin julkaissut Church of the Cosmos.

7 vastausta artikkeliin ”SEULASTEN PROFETIA: Suuri Muutos 2013-2027”

  1. maan ihmisten aika on täyttymässä.Taivaiden vallat tulevat piinaamaan ihmisiä eri puolilla,näillä on jo tukikohtia kuussa.Näistä on kirjoitettu myös raamatussaja ihmisiä on varoitettu monia kertoja,mutta useimmat eivät ota todesta(murheellista) näitä totuuksia.SILLÄ:Taivas,Jumala jaJeesus,kuin myös helvetti ovat täyttä totta!Ihmisen toiminta ja Jumalan kieltäminen tulevat aiheuttamaan maan ihmisille suunnatonta kärsimystä!nämä ufot ovat raamatussa mainittuja taivaan avaruuden valtoja,joilla on ilmeinen yhteys paholaisiin ja sen demoneihin.Varokoon ihmiset näitä sieluttomia olentoja.

    1. Haluaisin myös tähän perustelun. Myös niin että ei pelkästään raamatusta lue testiä . Kuka kertoo mikä uskontojen kirjoista on totta ?

  2. Haluan kysyä ja mielellään saada vastauksen sähköpostiin . Elän erittäin haastavaa elämää ja pelkään että terveys pettää . Elämässä kaikki asiat ovat menneet jo viisi vuotta huonosti pelkään että en selviydy enää mitenkään koska mikään ei onnistu ja se vaikuttaa koko olemukseen. Kertokaa kun heikkona hetkinä pysähdymiettimään miksi olemme täällä. Miksi uskontoja on paljon ja jokainen pitää omaa uskontoa vääränä? Mistä tiedän onko helvetti olemassa . Kuka varmuudella sanoo olemmeko ikuisia. Mikä on oikea uskonto . Näin ihmisiltävviedään oikeus tietää mikä oikeasti on totta ? Tämä ei ole vitsi mutta toivon että viisaampi kertoo lisää.. Rakkautta kaikille

  3. Jatke . Kuka on todistanut että ufot ovat saatanasta ? Kuka on niin viisas että voi vvarmuudella kertoo että juuri kkristinuskon on oikea tai islam tai buddhalaisuus Jehova juutalaistet lestaadiolaiset mormooni uudelleen syntyminen jne….ja kaikki sotii ja väittää muita vääräuskoisiksi ? Etsin totuutta joka paikasta ja kaikilla näyttää olevan oma totuus . Voiko olla niin että olemme kaikki yhtä henkisesti ja sielulle ja haemme vaan kokemuksia jJumalalle koska olemme osa jumalaa kaikki ! Jumala on kaikki alla ilma vesi tuli ihminen eläin puu Nelli kaikki mitä näemme ihan minne ikinä katsomme. Uskonnot sanovat että kaikki on ennalta määriteltyä ? Osaatte kertoa mmiksi sitten jos kaikki on ennalta määriteltyä miksi Jumala määritteli ihmisiä tekemään väärin ? Silloin meidät on jo tuomittu. Vastauksia haluan jotka oovat totta ja perusteltuja haluan löytää totuuden.

  4. ensinnäkin raamattu on kirjoitettu ohjekirjaksi meille ihmisille.Taivas ja helvetti ovat todellisia paikkoja.Jumala,käsittääkseni loi ihmisen maailmaan,että hän ymmärtäisi erottaa hyvän ja pahan,siis elämässä on tehtävä valinta kummalle puolelle haluaa kuulua.Meillä ei ole muistia siitä,miten olemme tänne maailmaan joutuneet,mutta Jumala on antanut sevät ohjeet,ne löytyvät raamatusta.Hän on asettanut myö paljon kiusauksia maailmaan,että voittaisimme ne.Kun uskomme,että Jeesus on Jumalasta,Jumalan poika,jonka Hän uhrasi maailmaan,koska ihminen kulki tämän maallisen ja synnin teitä,eikä monikaan tiennyt,että Jumala todella on olemassa,täytyi Jeesuksen syntyä puhdistamaan ihminen synnin orjuudesta!voisin kertoa todistukseksi,kuinka Jumala paransi sydänvikani hetkessä rukouksella,sekä vastaavasti,demoni,jonka näin eräässä läheisessä,joka oli harrastanut okkultismia,tämän näkivät myös kaksi muutakin henkilöä. Tämä on todistanut minulle saatanan olemassa olon,-siis myös taivas on olemassa,sillä jos on paha,niin on myöskin hyvämaailma olemassa! Joka uskoo Jeesukseen,ei koskaan kuole,kuin vain tämän ruumiin kuoleman!

  5. Muista siis:ihmisen lyhyt elämä maan päällä on,tee valinta kumalle puolelle haluat kuulua.Miksi epäilet kristin uskoa,kun sinulta ei viedä mitään pois,vaan Jumala tarjoaa sinulle rakkautta,armoa ja anteekisiantoa poikansa Jeesuksen kautta! (tahtoisimpa tietää,miten jotkut ateistit voisivat tämänkin totuuden kaataa) Ufoista vielä:raamatussa kerrotaan taivaanavaruuden henkivalloista,siis mitä muuta ne voisivat olla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.