Stanton Friedman Dark Journalistin haastattelussa

Tule mukaan kuuntelemaan legendaarista UFO-tutkijaa ja ydinfyysikkoa Stanton Friedmania kun hän paljastaa UFO-salailun ja COINTELPROn joka levittää väärää informaatiota väärien debunkkaajien avulla UFO-paljastuksesta salaisten propagandaohjelmien kautta.

Yhdessä he tutkivat evidenssiä joka näyttää että maapallo saattaa olla avaruusolentojen karanteenissa ihmiskunnan sotaisuuden takia. He myös mietiskelevät että varoitukset avaruusolennoilta saattavat olla syy miksi NASA on lopettanut lähes täysin kuuhun kohdistuvat tehtävänsä ja miehitetyt avaruuslennot.

Stanton Friedman on kunnioitetuin kirjailija UFO-yhteydenottojen alalla ja hän on kirjoittanut useita vaikutusvaltaisia kirjoja aiheesta, mm. “Top Secret – Majic’”-kirjan tunnetuista Majestic Twelve tai MJ12-dokumenteista jotka paljastavat salaiset hallituksen ohjelmat joiden avulla peiteltiin avaruusolentovierailijoiden olemassaolo samalla kun takaisinmallinnettiin heidän uskomattoman edistynyttä teknologiaansa.

Salaiset kansallisen turvallisuuden pelinappulat ja korporaatiomedian hallitsijat käydään läpi tässä uudessa Dark Journalistin episodissa joka järkyttää syvällä, järjestäytyneellä suunnitelmalla piilottaa edistyneiden ja tähtienvälisten vierailijoiden olemassaolo ja sen valtava vaikutus päivittäiseen elämäämme.

Bonuksena puhutaan Donald Howard Menzelin salaisesta maailmasa, joka eli kaksoiselämää Harvardin tunnettuna astronomina ja UFO-debunkkaajana mutta joka oli myös avainjäsen salaisessa MJ12-ryhmässä. Samalla puhutaan myös Phoenixin valoista, Betty Hillistä, Jesse Marcelista, Roswellista ja muusta. Tätä et halua missata!

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.