Stephen Bassett puhuu UFO-paljastuksen vuoden 2021 tilanteesta

Tutkija ja aktivisti Stephen Bassett antaa päivityksen hänen toimistaan lopettaa valtion pakottama salailu avaruusolentoihin liittyvistä ilmiöistä.

”Paljastusjuna on erittäin lähellä lähteä asemalta”, hän julistaa. Vuoden 2017 tapahtumat (Pentagonin UFO-paljastukset) ovat päässeet framille ja asiat liikkuvat eteenpäin. Hän työskentelee kongressin kuulemistilaisuuden aikaansaamiseksi, jossa useat armeijan silminnäkijät todistaisivat.

”Niin paljon näyttöä on annettu valaehtoisina todistuksina”, hän sanoo. Valtio ei enää kykene piilottelemaan totuutta. ”Kuulemiset avaruusolentokysymyksessä antaisivat koko maailmalle…. jotain innostavaa ja jutun mihin uppoutua”, Bassett sanoo The Disclosure Wire -podcastin jaksossa.

Stephen Bassett on Paradigm Research Groupin (PRG) johtaja, joka on perustettu vuonna 1996 lopettamaan valtion pakottama totuuden salaaminen avaruusolentoihin liittyvissä asioissa. Hän on puhunut yleisöille ympäri maailman ”UFO-paljastuksen” vaikutuksista — että valtionjohtajat muodollisesti myöntäisivät, että avaruusolennot ovat meidän kanssamme ja tekemisissä ihmisrodun kanssa. Hän on antanut yli 1200 radio- ja TV-haastattelua ja laajasti käsitellyt aihetta mediassa, mm. CNN, Fox News, MSNBC, Washington Post, ja New York Times.

Vuonna 2013 PRG järjesti ”Citizen Hearing on Disclosure” -konferenssin National Press Clubilla Washingtonissa. Marraskuussa 2014 PRG käynnisti kaksivuotisen poliittisen aloitteen Washingtonista, joka toi avaruusolentokysymyksen mukaan presidentinvaaleihin. PRG on tuoreeltaan aloittanut uuden podcastin Washington DC:sta nimeltään DisclosureWire, jota tehdään National Press Buildingista kahden korttelin päästä Valkoista taloa.

https://www.facebook.com/DisclosureWire

 

Katso myös MUFONin virallinen podcast paria päivää aiemmin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.