Steven Greerin väliaikatietoja UFO-paljastuksesta

Tohtori Steven Greer näyttäytyi Carol Rosin Showssa toukokuun 13. päivä 2016 ja puhui uudesta kriittisestä informaatiosta koskien UFO-paljastusliikettä.

Valheellisen tiedon leirissä on tapahtunut suuri kytkimen nosto julkisessa mediassa. Greerin mukaan on tapahtumassa suuren mittakaavan huijaus.

USA:ssa ja muualla maailmassa on levitetty disinformaatiota, mukaanlukien ufologien yhteisöissä.

Greer ja Rosin puhuvat aikamme suurimmasta valheesta ja he haluavat sinun tietävän siitä.

He puhuvat myös joistain hyvistä uutisista ja kehityssuunnista, asioista joita voimme tehdä, ja hänen kutsunsa kaikille sisäpiiriläisille ja ihmisille joilla on vapaan energian laitteita julkaistiin. Lisäksi hän ilmoittaa tulevasta uudesta elokuvasta, kirjasta ja konsertista sekä monesta muusta asiasta.

Alla muutamia pointteja haastattelusta:

UFO-hype, joka alkoi 1950-luvulla, on luotu sumuverhoksi salaisille armeijan aluksille jotka näyttävät UFOilta.

Armeija on mukana abduktoinneissa ja karjansilpomisissa. Erityiset abduktio- ja silpomisryhmät toteuttavat näitä käyttämällä korkean tason teknologiaa.

False flag -tapahtuman suunnittelussa mukana olevat senaattorit yrittävät vakuutella toiset senaattorit tarpeesta luoda false flag -tapahtuma jotta massoja voitaisiin kontrolloida.

Vuonna 1996 julkaistu elokuva ”Independence Day” on käsikirjoitettu jotta nähtäisiin kuinka ihmiset reagoivat avaruusolentojen uhkaan.

Toisen Independence Day -elokuvan tarkoitus on rekrytoida ihmisiä armeijaan (lavastetun) avaruusolentouhan varjolla.

Blink-182:n perustaja Tom DeLonge on rekrytoitu Pentahonin sisäpiiriläisten kautta levittämään valheellista tietoa UFOista ja avaruusolennoista. Tarkoitus on saada nuorempi sukupolvi uskomaan että maapallon ulkopuolella jokin uhkaisi meitä.

Lopuksi, kosminen false flag -operaatio on täyttä häkää käynnissä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.