Thomas Reedin abduktiotapaus onkin totta

Tarina menee näin: on vuosi 1966 ja 6-vuotias Thomas Reed on makuuhuoneessa vanhempiensa hevosfarmilla Berkshiressä kun kohtaamiset saivat alkunsa.

Omituisia valoja. Omituisia hahmoja käytävässä. Yhtäkkiä, hän on metsässä lähellä kotiaan katsomassa UFOa.

Sitten hän ha nuorempi veljensä Matthew ovat aluksen sisällä. Hänelle näytetään projektiokuva pajupuusta.

Seuraavana vuonna on toinen tapaus heidän kotonaan Sheffielfissä, Boardman Streetilla. Lisää omituisia valoja. Ovien pauketta. Pojat ovat takaisin aluksessa.

Seuraava asia mitä Thomas muistaa on että hän on autotiellä äitinsä kannettavana, joka on etsinyt poikia kuumeisesti hevosen selässä.

Kaksi vuotta myöhemmin, perhe ajaa 7tietä kun he näkevät omituisia valoja taivaalla. Heidän autonsa pysähtyy, ja sitten Thomas ja hänen veljensä sekä äitinsä ja isoäitinsä löytävät itsensä suuresta huoneesta.

Hänet tuodaan tapaamaan kahta suurta muurahaisen näköistä olentoa, sitten heidät sijoitetaan jonkinlaiseen häkkiin. Seuraavaksi hän on palannut takaisin autoon.

Reed on kertonut nämä tarinat monia kertoja, ja se ei aina ole mennyt kuin Strömsössä. Mutta viime aikoina hänen tarinansa ovat saaneet tunnustusta epätavallisesta paikasta.

The Great Barrington Historical Society and Museum on virallisesti perehdyttänyt UFO-tarinaan.

Mitä se tarkoittaa? ”Se tarkoittaa että me uskomme sen olevan totta”, sanoi Debbie Oppermann, yhdistyksen puheenjohtaja. Lue lisää: The BostonGlobe

On kiinnostavaa tietää että YK:n erikoisyksiköllä on ollut tapaamisia avaruusolentojen UFO-tapausten tiimoilta.

Ilmeisesti YK ajatteli Reedin tapauksen olevan tarpeeksi tärkeä jotta se voitaisiin tuoda YK:n parapsykologia-kokoontumiseen.

Valokuvatodisteita YK:n erikoisyksikölle avaruusolentotapaamisesta voi löytää Jefferey Pritchetin churchofmabusradio-verkkosivulta.

 Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.