Tietovuotaja paljastaa salaisen avaruusohjelman käyttämän orjatyövoiman

Niara Terela Isley oli Yhdysvaltain ilmavoimien palveluksessa vuosina 1979-1983 ja hän oli erikoistunut juuri kehitetyn “automaattiseurantatutkan” käyttöön, joka oli suunniteltu kiinnittymään ja seuraamaan maanpinnalta ammuttavia ohjuksia laserteknologialla. Koulutuskauden jälkeen hänen palveluspaikkanaan oli Nelliksen ilmavoimien tukikohta, jossa hän oli vuorotyössä Tonopah’n koeammunta-alueella Nevadassa kolmen kuukauden ajan vuonna 1980.

Tonopah’ssa häntä pyydettiin jäljittämään kehittyneitä ilmassa lentäviä aluksia, mm. kymmentä lentävää lautasta kehittyneellä automaattitutkalla. Tämän jälkeen hänen esimiehensä siirsivät hänet Area 51:n S-4 -laitokseen, jossa häntä kohdeltiin kaltoin traumapohjaisella mielenhallinnalla, jossa hänen muistinsa pyyhittiin tyhjäksi. Myöhemmin hän muisti, että häntä oltiin käytetty orjatyövoimana erittäin salaisessa ohjelmassa, jossa mukana oli harmaita ja reptiliaaniavaruusolentoja. Tämän kolmen kuukauden aikana hän myöhemmin muisti, että hänet oltaisiin viety Kuuhun, jossa häntä ja muita hänen kaltaisiaan olisi käytetty orjatyövoimana.

Niara muistaa myös, että hän on palvellut Marsissa ”20 and Back”-ohjelmassa. Hänen kaltoinkohtelu lakkasi vasta kun eräs avaruusolento tunnisti hänen olevan tekemisissä (tähtisiemen) ihmiseltä näyttävän avaruusolentojen ryhmän kanssa, jonka kanssa ilmavoimat halusi solmia positiiviset suhteet. Niaralla on dokumentteja ja valokuvia, jotka todistavat hänen palvelleen ilmavoimissa ja Nelliksen tukikohdassa.

Niara Terela Isleyn kirja Facing the Shadow, Embracing the Light: A Journey of Spirit Retrieval and Awakening on saatavilla verkosta . Hänen Facebook-sivunsa löytyy täältä.

 

 

Artikkelin julkaissut exopolitics.org

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.