EU for UAP

Toimittaja kysyy Bideniltä UFOista, Biden kävelee pois

Haastattelun päivämäärä: toukokuu 21, 2021

Yhdysvaltain presidentti Biden sai vastattavakseen kysymyksen Etelä-Korean presidentin vierailua käsittelevän lehdistötilaisuuden lopuksi. Amerikkalaistoimittaja nosti kätensä ja kysyi, ”Jos teillä olisi vielä minuutti aikaa vastata kysymykseen hra presidentti?” Biden vastaa, ”Jos ette kysy pahaa kysymystä niinkuin normaalisti teette.” Toimittaja nousee seisomaan ja vastaa, ”Se on jotain kiinnostavaa.” Sitten hän jatkaa, ”Presidentti Obama sanoo, että on olemassa kuvamateriaalia ja dokumentteja esineistä taivaalla ja hän sanoo että me emme tiedä mitä ne ovat. Mitä te ajattelette?”

Biden yllättyy tästä… kurtistaa otsaansa ja avaa silmänsä yllättyneenä. Hänen oikeasta ohimostaan pullottava verisuoni kertoo, että hän ei halua puhua tästä asiasta. Biden vetää syvää henkeä ja vastaa, ”Kysyisin häneltä uudestaan, kiitos.” Sitten hän poistuu nopeasti välttääkseen vastaamasta enempää UFO-kysymyksiin.

On selvää, että presidentti Biden tietää UFOista, mutta että hänellä on hänen korvanappinsa sanomassa hänelle että välttele aihetta, että se on kansallisen turvallisuuden asia eikä presidentti saa puhua siitä. Siksi hän poistui niin hätäisesti. Jos hän olisi ollut asiasta mitään tietämätön ja olisi seissyt puhujanpöntössä, hän olisi voinut vastata seuraavaankin kysymykseen. Mutta hän pelkäsi… pelkäsi liian paljon paljastaakseen mitään sellaista mitä ei vielä saa paljastaa. Tämä haastattelu kertoo minulle, että Biden tietää UFOista ja avaruusolennoista ja että tieto painaa hänen omallatunnollaan ja se näkyy selvästi hänen naamastaan.

Scott C. Waring,  Taiwan

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Yksi vastaus artikkeliin ”Toimittaja kysyy Bideniltä UFOista, Biden kävelee pois”

  1. ”On selvää, että presidentti Biden tietää UFOista, mutta että hänellä on hänen korvanappinsa sanomassa hänelle että välttele aihetta, että se on kansallisen turvallisuuden asia eikä presidentti saa puhua siitä. Siksi hän poistui niin hätäisesti.”

    Entinen Presidentti Barack Obama varmasti oikeassa ja rehellinen tunnustaessaan, että on olemassa kuvamateriaalia ja dokumentteja esineistä taivaalla, joista me emme tiedä mitä ne ovat.

    Nykyinen Yhdysvaltain presidentti Joe Biden kokee tilanteen ahdistavana saadessaan ohjeistusta korvanapeista ja käskee toimittajaa kysymään Obamalta uudestaan UFO-kysymyksen. Tämä saattaa liittyä myös protokolla (diplomatian) käytössäännöstöön, eli menettelytapasääntöihin liityen Etelä-Korean presidentin vierailuun, eikä UFOhin.

    Korvanapista on saattanut tosiaan tulla tiukkaa ohjeistusta, että taas tulee ehkä UFO-kysymys tuolta hankalalta toimittajalta, mutta älä vastaa siihen suoraan, vaan vastatkoon Obama itse siihen uudestaan. Kysyköön Obamalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.