Toinen tukikohta kuussa?

Viitaten aiempaan artikkeliin rakennuksista kuussa, tässä tulee jatkoa.

Viimeisimmät innokkaiden UFO-harrastajien havainnot väittävät että tumma muoto Google Moon –palvelussa, joka on kuvakartta kuusta, on todiste avaruusolentojen tukikohdasta kuussa.

Scott Waring, täysipäiväinen UFO-harrastaja, julkaisi kuvan verkossa, jossa näkyy tumma muoto, joka Waringin mukaan on ”aika ällistyttävä rakenne” — avaruusolentojen tukikohta kuussa — ja sen koordinaatit ovat: 19°43’02.81″ N 20°30’52.97″ E.

Waring sanoo: ”pelkästään takapuolella on seitsemästä kahdeksaan suoraa kulmaa. Reunoja ympäröivä pimeys kertoo suuresta onkalosta rakenteen alla ja maan alla. Reunoja pitkin vallitettu alue kertoo onkalosta sillä valli estää romahtamisen.”

UFO kuussa

Aiemmin tänä vuonna verkossa julkaistiin videokuvaa joka esitti toisen kuuesineen joka sai aikaan spekulaatiota siitä että avaruusolennot ovat tehneet kuusta kotinsa. Kuvamateriaalissa näkyy selkeä kiilanmuotoinen alus jolla on kraaterin sisällä kirkkaita valoja V-muodossa kuun pinnalla. Sijainti on 2 astetta ja 34 minuuttia itäistä ja 22 astetta 42 minuuttia pohjoista Mare Moscoviensen reunalla.

Lunar Reconnaissance Orbiter Camera:a pyörittävät asiantuntijat sanovat, että havainnot ovat todennäköisesti digitaalikuvien artifakteja.

Korkearesoluutioiset kuvat on filtteröity jotta ne näyttäisivät tarkemmilta. Nämä tarkennusfiltterit voivat luoda vääristymiä jossa valo ja varjo kohtaavat — ja voivat luoda vaikutelman valoista tai esineistä jotka voivat näyttää tukikohdalta.

Tämä ei silti ole lannistanut kiinnostusta näitä kuvia tai spekulaatioita kohtaan mahdollisesta tukikohdasta. Video V-muotoisesta ilmiöstä on saanut jo 1,4 miljoonaa katselukertaa. Sitä on myös käsitelty uutisissa.

Avaruusolentointoilijoiden unelmasta on totisesti tullut totta.

 

 

Artikkelin julkaissut UFO Mania.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.