Totuus UFOista ja avaruusolennoista voi olla VIIKKOJEN päässä

IHMISKUNTA voi olla vain muutaman viikon päässä siitä että sille selkenee totuus UFOista ja mahdollisista avaruusolennoista, UFO-paljastuksen puolesta kampanjoiva väittää.

Steve Bassett, joka on väsymättä työskennellyt 74-vuotisen UFO-totuuden salaamisen lopettamiseksi, kertoi Sun Onlinelle uskovansa tiedustelupalvelujen valmistelevan paljastavansa totuuden kohtaamisista avaruusolentojen kanssa.

Steve Bassett believes the world could be about to get disclosure on UFOs
Steve Bassett uskoo maailman saavan tietää totuuden UFOista
The Senate Intelligence Committee has voted to require U.S. intelligence agencies and the Defense Department to compile a detailed public analysis of all data collected on 'unidentified aerial phenomenon,'
Senaatin tiedustelukomitea on äänestänyt sen puolesta, että tiedustelupalvelut ja puolustusministeriö velvoitetaan koostamaan raportti kaikesta datasta, joita ne ovat keränneet ’tunnistamattomista ilmailmiöistä’, kuva: Instagram @jeremycorbell
This includes crafts that have been buzzing US Navy ships
Niihin kuuluu alukset, jotka ovat pörränneet USA:n laivaston laivojen yllä, kuva: US Department of Defense

Yhdysvaltain senaatin tiedustelukomitea on pyytänyt kansallisen tiedustelun johtajaa työskentelemään puolustusminsteriön kanssa ja esittämään raportin 25. kesäkuuta mennessä armeijan tekemistä selittämättömistä havainnoista.

Pyyntö seurasi vuoden 2017 paljastuksia, joiden mukaan Pentagon tutki sarjaa selittämättömiä tunkeutumisia armeijan ilmatilaan, mm. mystisiä kappaleita joita laivojen yllä on videoitu lentävän.

Siitä lähtien puolustusvoimain upseerit ovat vahvistaneet useita UFO-havaintoja — ja jopa julkaisseet videokuvaa jossa näkyy tunnistamaton kohtaaminen taivaalla, jota nyt nimitetään tunnistamattomaksi ilmailmiöksi (Unidentified Aerial Phenomena, UAP).

Ja kaikkein tuorein vahvistettu havainto on viime kuulta — mukana on video ja useita kuvia, joissa näkyy mystinen ilmiö kohtaamassa amerikkalaisten sotalaivoja ja hävittäjiä.

Bassett, Paradigm Research Groupin johtaja ja UFO-lobbaaja, sanoo hänen uskovansa amerikkalaisten tiedustelun lopettavan 74 vuotta kestäneen salailun.

Hän sanoi Sun Onlinelle, että sellainen paljastus olisi ”kaikkein perustavanlaatuisin” hetki ihmiskunnan historiassa. ”Me saatamme sittenkin saada vahvistuksen avaruusolentojen läsnäolosta, jota olemme odottaneet [lähes] 75 vuoden ajan. Se mitä nyt on käynnissä on huikeaa. Tämä on tosi iso juttu. Me saatamme elää viimeisiä salailun päiviä.”

Termi ”paljastus” (disclosure) on usein mainittu kun puhutaan valtioiden täydestä ja lopullisesta myöntämisestä siitä, että avaruusolennot sekä vierailevat Maapallolla että tämä totuus on valtioiden salaama kansalta.

Väitetään, että tämä salailu alkoi vuonna 1947 kun Roswellin armeijan ilmakenttä (Roswell Army Air Field, RAAF) levitti lehdistötiedotetta, jossa väitettiin heidän noutaneen talteen aavikolle syöksyneen “lentävän lautasen” jäänteet.

Ei yllättävästi uutisotsikot ympäri Amerikkaa kirjoittivat aiheesta, mutta heti seuraavana päivänä USA:n armeija yhtäkkiä otti takapakkia ja julkaisi toisen tiedotteen, missä väitettiin että talteen saatu kappale oli itse asiassa vain säähavaintopallo.

Aivan viimeaikoihin asti Yhdysvaltain hallitus on kieltänyt avaruusolentojen mukanaolon ja heittänyt roskiin monia UFO-raportteja, ja Bassetin kaltaiset kampanjoijat ovat lobanneet “totuuskieltoa” vastaan.

Hän sanoo, että vuodesta 2015 eteenpäin on ollut tiedusteluammattilaisten ryhmä, joka haluaa kertoa totuuden.

Vuoden 2016 Amerikan presidentinvaaleissa demokraattiehdokas Hillary Clinton sai “E.T. kandidaatin” tittelin.

Ja sinä vuonna hän vannoi avaavansa valtion kansiot avaruusolennoista, Area 51:sta ja UFOista.

Donald Trump voitti ja tämä kaikki pantiin jäähylle.

Mutta huolimatta tästä ja pandemiasta, Bassett sanoo ettei vanhaan ole enää paluuta ja ihmiset ovat valmiita todistamaan kongressin edessä tänä kesänä.

The Roswell Daily Record's front page after the incident
Roswell Daily Recordin etusivu tapauksen jälkeen, kuva: Alamy
Pieces of debris from the scene were examined at the Roswell base
Romun palasia tutkittiin Roswellin tukikohdassa, kuva: PA

Bassett kertoi Sun Onlinelle: ”Tämän lopetuksen ajoitus riippuu jonkin verran rokoteaikataulusta

”Suunnitelma oli pitää kongressin kuuleminen, jota me olemme myös yrittäneet saada aikaan.

”Nyt me yritämme saada sitä aikaan. Miksi? Koska armeijan tiedusteluyhteisön ja poliitikkojen näkökulmasta katsottuna on ainoastaan yksi tapa, jolla paljastus voidaan saada aikaan.”

Siinä armeijan henkilöstö todistaisi ilmiöstä usean päivän ajan usealle komitealle, hän sanoo, ja sitä katselisivat sadat miljoonat ihmiset.

Hän sanoo: ”Se antaisi kongressin jäsenille mahdollisuuden kerätä varoja kuulemistilaisuutta varten.

”Se poistaisi riskiä, ja mielestäni se ei enää ole liian suuri.”

In the 2004 encounter, pilots USS Nimitz reported seeing tic-tac like object in the sky
Vuoden 2004 kohtaamisessa USS Nimitzin pilotit raportoivat nähneensä pastillin muotoisen kappaleen taivaalla
It was filmed travelling over the sea near San Diego and resembled a tic-tac
Se kuvattiin lentämässä meren yllä San Diegon lähettyvillä ja se muistutti pastillia, kuva: US Department of Defense

Lainsäätäjät tiedustelukomiteassa viime vuonna äänestivät UAP-toimikunnan perustamisen puolesta — ja joulukuussa he saivat 180 päivää aikaa koostaa raportin omituisista ilmailmiöistä, joita sotilaat ovat nähneet kamerassa.

Ja laivaston paljastaessa korkean profiilin videopätkiä, kuten kuuluisa ”Tic Tac”-video, upseerit ovat ottaneet huikean askeleen vahvistaakseen näiden omituisten kohtaamisten tapahtuneen Amerikan taivailla.

Kilpailevia teorioita videoista esitetään edelleen — joista osa väittää videossa olevan ennennäkemättömiä armeijan sotilaskoneita tai droneja, kun taas toiset väittävät niiden olevan muualta tulleita aluksia, joita avaruusolennot mahdollisesti ohjailevat.

Toiset ovat skeptisempiä ja joskus jopa vähätteleviä, ja sanovat että omituiset videot ovat vain kameran temppuja, luonnonilmiöitä tai jopa suoria huijauksia.

Dokumentaristi Jeremy Corbell julkaisi viimeisimmät videot, jotka laivaston pilotit ovat kuvanneet, joista mahdollisesti hämmentävin on ”pyramidinmuotoinen” kappale, joka lentää USS Russellin yllä.

Viimeisin omituinen kuvamateriaali vuodettiin sen jälkeen kun se oli luovutettu UAP-toimikunnalle.

Pentagonin viranomaiset vahvistivat kuvamateriaalin aidoksi, ja Nick Pope, joka on tutkinut UFOja Britannian valtion leivissä, kertoi Sun Onlinelle, että kappaleet voivat olla yliäänennopeudella liikkuvia droneja Kiinasta tai Venäjältä.

Mutta hän uskoo, että jopa USA:n hallitus ei välttämättä tiedä mitä nämä ilmiöt ovat.

Sillä aikaa Luis Elizondo, joka on vetänyt salamyhkäistä Advanced Aerospace Threat Identification Programia (AATIP) Pentagonissa, kertoi Sun Onlinelle että UAP:t voivat olla syyskuun 11:n päivän kaltainen tiedustelun epäonnistuminen.

Footage taken by FA-18 pilots on March 4, 2019
FA-18 pilottien kuvaa maaliskuun 4:n päivältä 2019
An FA-18 pilot and a Weapons Systems Officer spotted mysterious objects in the sk
FA-18 pilotti ja aseita käyttävä siipimies kuvasivat omituisen kappaleen taivaalla
The filmmaker received information about a third sighting which happened on March 4, 2019
Filmintekijä sai infoa kolmannesta havainnosta, joka sattui maaliskuun 4. päivänä 2019
Footage captured by a US Navy destroyer shows several mysterious flashing objects
Kuvamateriaalia Amerikan laivaston sotalaivalta, jossa näkyy useita mystisiä, välkkyviä kappaleita
The clip was captured with night vision cameras
Yökamerakuvaa

 

Artikkelin julkaissut The Sun

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.