hybridikeskus

Tuleeko NSA:n vuoto saamaan aikaan UFO-paljastuksen ilman virallista tunnustusta?

Kirjoittanut Michael Salla

Se, että NSA on käyttänyt väärennettyä Facebook-palvelinta haittaohjelmien levittämiseen, on uusin paljastus Edward Snowdenin NSA-tiedostoista löytyneistä vuodoista, jotka ovat johtaneet siihen, että korkea-arvoiset tiedustelupalvelun virkamiehet etsivät keinoja huolestuttavan paljastuksen leviämisen estämiseksi. Kun dokumentteja edelleen tulee yhä lisää ilmi tasaiseen tahtiin, kaava alkaa näyttää selvemmältä. Vaikka kansa ja kansainvälinen media hyväksyvätkin vuodettujen dokumenttien aitouden, NSA:n viranomaiset ja heidän kansalliset tiedustelukumppaninsa kieltäytyvät suoraan tunnustamasta dokumenttien aitoutta.

Ryan Gallagherin, eräs Snowdenin NSA-tiedostojen parissa työskennellyt journalisti, artikkeli The Interceptissa puhuu siitä miten viranomaiset jälleen ovat koittaneet luistaa kuin koira veräjästä väärin teoistaan. Helmikuun 24. päivänä 2014 The Intercept julkaisi dokumentin NSA:n Brittivastineelta, joka sisälsi slaideja UFOista, ja dokumenttia on kyätetty salaisten verkko-operatiivien koulutuksessa. Mitään selitystä ei ole annettu sille miksi tai miten UFO-kuvia on käytetty. Oliko tämä selvää näyttöä siitä, että UFOjen tiedetään olevan todellisia planeettainvälisiä kohteita, vai yksinkertaisesti kätevä tapa sekoittaa muita ongelmia mukaan verkkokeskusteluun? Tämä viittaa siihen, että NSA-tietojen joukossa on vielä edelleen paljastamattomia tietoja, jotka voivat liittyä UFOihin. Tämä herättää mahdollisuuden siitä, että NSA:n tietovuodot tulevat tekemään tunnetuiksi sen, että viranomaiset tietävät elämää olevan muuallakin universumissa, sekä korkeiden tiedustelu-upseerien tämän tiedon salaamisen Amerikassa ja muualla. Tämä johtaisi aikakauteen, jossa tieto Maan ulkopuolisesta älykkäästä elämästä leviäisi kansan tietoon, kun korkeat upseerit antavat asiaa vältteleviä vastauksia, joissa he eivät kiistä eivätkä myönnä kyseessä olevien dokumenttien autenttisuutta.

Näin Gallagher tiivisti NSA:n vastauksen viimeisimpään vuotoon:

Vastauksena NSA on yrittänyt hiljentää mekkalaa julkaisemalla tiedotteen, joka vähättelee heidän “epätarkoiksi” kutsumiaan mediaraportteja. Virasto kielsi että se olisi “imitoinut amerikkalaisia sosiaalisen median ja muita verkkosivuja” ja sanoi, että se ei ollut “levittänyt miljooniin tietokoneisiin ympäri maailmaa haittaohjelmia”. Lausunto mukailee trendiä joka suurten ongelmien paljastumisen yhteydessä on esiintynyt, kun NSA-tietovuotaja Edward Snowden vuosi  dokumentteja, joissa NSA tai jokin sen liittolaisista on huolellisesti sanaillut ei-kieltävän kieltämisen, joka pintapuolisesti näyttää kumoavan kaikki väitteet mutta lähemmällä tarkastelulla ei kumoa niistä yhtäkään.

NSA:n ja sen kumppanien strategia näiden vuotojen tapauksissa, joissa identifioidaan sen politiikkaa ja käytänteitä, on vastata “huolellisesti sanaillulla ei-kieltävällä kieltämisellä”. NSA:n tai sen kumppanien vastauksissa — tiedustelumaailman kaksoiskieltä — ei ilmaista vuodettujen dokumenttien aitouden suoraa tunnustusta tai kiistämistä. Päättely ja omat johtopäätökset ja analyysit näiden dokumenttien pohjalta jätetään kansalle ja medialle.

Vuodettujen tietojen aitouden tunnustamatta jättämisen käytänne ei ole yllättävä. Korkeat tiedusteluviranomaiset Amerikassa yleensä ottavat kannan ,että ennen kuin dokumentit on virallisesti julkistettu, minkään viranomaisen niiden tarkastelu tai niistä puhuminen on standarditurvaprotokollien rike, joka voi johtaa turvaluokituksen kumoamiseen ja jopa rikossyytteisiin. Tämä luo ongelmia tiedusteluyhteisön työntekijöille, jotka virallisesti eivät saa lukea turvaluokiteltua materiaalia, joihin heille ei ole annettu pääsyä, vaikka se olisi painettu massamedian julkaisuihin.

Mitä tulee avaruusolentojen olemassaoloon, on muita syitä uskoa miksi viranomaiset ovat pidättyväisiä tunnustamaan julkisesti vuodettujen NSA-tietojen aitouden. Jos valtion viranomainen tai korporaatio julkisesti tunnustaisi olevansa osa vuosikymmenien pituista Maan ulkopuolisen elämän totuuden salailua, silloin he avaisivat portit oikeusjutuille niille ihmisille, jotka ovat kärsineet vahinkoa tästä salailusta. Erityisesti henkilöt, jotka ovat olleet mukana UFO-sieppausilmiössä — sadat tuhannet joidenkin arvioiden mukaan — voisivat nyt haastaa tällaisessa toiminnassa mukana olleet tiedustelupalvelut ja korporaatiot ja viranomaiset oikeuteen. Megaluokan ryhmäkanteiden uhka on Damokleen miekka, joka roittuu avaruusolentotietoja panttaavien viranomaisten pään päällä. Tämä on mahdollisesti suurin syy sille miksi viranomaiset eivät halua virallisesti paljastaa UFOja ainakaan vähään aikaan. Kuitenkin “julkinen paljastus” on edelleen mahdollinen “ei-kieltävän kieltämisen” muodossa kuten Gallagher kuvaa NSA:n ja sen kumppaneiden vastausta Snowdenin dokumenttivuotoihin.

Tämän seurauksena me saatamme piakkoin nähdä seuraavanlaisen skenaarion. Tulevat dokumenttivuodot Snowdenin NSA-tietojen varannoista tai jonkun muun tietovuotajan lähteistä voivat paljastaa kiistämättömästi että Maan ulkopuolinen elämä on olemassa ja että viranomaiset ovat tehneet yhteistyötä tämän salaamiseksi. NSA ja sen kumppanuusvirastot antavat nyt samanlaisia vastauksia vuotoihin, jotka eivä kiistä mutta eivät myöskään myönnä dokumenttien autenttisuutta. Meillä olisi julkinen paljastus avaruusolentojen olemassaolosta vuodettujen virallisten dokumenttien kautta, ja kuitenkaan ei tapahtuisi mitään ”virallista paljastusta” joka tämän tunnustaisi. Kiinnostava mahdollisuus kaikin puolin, mutta varmasti jotain mikä saattaa tapahtua, ja se voi kestää määrittelemättömän pitkän ajan.

 

Artikkelin julkaissut examiner.com

 

Muita vuodettuja NSA-dokumentteja:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.