UFO-fanaatikko lennätti dronea Area 51:n yllä

Onko totuus tuolla jossain sittenkin?

Hans Faulkner uskoo näin. Hän päätti testata teoriaansa lentämällä dronen Area 51:n yli. Area 51 on salainen ilmatukikohta Nevadan autopmaassa joka on pitkään ollut avaruusolentohuhujen kohteena.

Se on paikka jossa USA:n armeija on kehittänyt stealth-teknologiaa ja vakoilukoneita, ja sen olemassaolo tunnustettiin vasta vuonna 2013 virallisesti.

Mutta tukikohta on ollut avaruusolentohuhuihin kytköksissä siitä lähtien kun fyysikko Bob Knapp väitti 1980-luvulla että avaruusolentojen aluksia säilötään vuoren sisällä olevassa hangaarissa.

Siitä lähtien se on ollut UFO-fanaatikkojen vaelluskohteena, vaikka lähin yleisölle sallittu sijainti on 26 mailin päässä vuoriston juurella Tikaboo Peakissa.

Tästä kohdasta Hans Faulkner kykeni suorittamaan kokeensa, vaikka meille ei siitä kokeesta käteen jäänytkään avaruusolentoja. Hans päätti kuvata vuoristomaisemaa.

Faulkner väittää joutuneensa ”valkoisten autojen” seuraamaksi. Lisää vettä salaliittoilijoiden myllyyn.

Viime joulukuussa USA:n presidenttikandidaatti Hillary Clinton lupasi ”mennä UFOjen juurille” jos hänestä tulee presidentti vuoden 2016 joulukuussa.

Totuus voi sittenkin olla siellä jossain.

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.