UFO-silminnäkijöiden julistus

FAKTA: Vuosina 1982-1985, yli 7000 uskottavaa silminnäkijää on raportoinut nähneensä bumerangin muotoisia UFOja Hudson Valleyn yllä. Näiden silminnäkijöiden joukossa oli poliiseja ja Indian Pointin ydinvoimalan työntekijöitä.

FAKTA: Vuosina 1989 ja 1990, yli 2000 silminnäkijää on raportoinut nähneensä Belgian yllä suuret kolmion ja neliön muotoiset lentävät esineet, joista yksi oli lentotukialuksen kokoinen. Silminnäkijöiden joukossa oli poliiseja ja armeijan kantahenkilökuntaa.

FAKTA: Vuonna 1997, yli 10000 silminnäkijää on raportoinut tehneensä useita eri havaintoja yli mailin mittaisesta UFOsta Arizonan osavaltiossa. Silminnäkijöiden joukossa oli poliiseja, armeijan kantahenkilökuntaa ja republikaanikuvernööri Fife Symington.

Me emme esitä mitään väitteitä näiden UFOjen luonteesta. Kuitenkin ne, jotka ovat nähneet vaivaa tehdäkseen vakavaa, syväluotaavaa tutkimusta näiden raporttien sisällöstä, tietävät näiden havaintojen olleen todellisia, fyysisiä aluksia, ja että ne ovat kiistämättömiä FAKTOJA.

Tuhansia tällaisia havaintoja fyysisistä aluksista, joiden alkuperä on tuntematon, on raportoitu ympäri maailman. Silminnäkijät ovat olleet hyvämaineisia, ja kuitenkin suurinta osaa ihmisistä, jotka tällaisista havainnoista raportoivat, kohdellaan huonosti, heidät saatetaan naurunalaisiksi, heitä pilkataan, ja jopa uhkaillaan.

Näiden faktojen valossa me, jotka olemme nähneet omin silmin tällaisia selittämättömiä aluksia, emme enää hyväksy tätä kyynistä asennetta, emmekä pidä sitä realistisena tai uskottavana.

Ne meistä, jotka ovat omin silmin havainneet UFO-ilmiöitä, tietävät niiden olevan kiistämättömästi olemassa. Kyse ei tällaisten silminnäkijöiden osalta ole spekulaatiosta. Kuitenkaan me emme esitä, että niiden, jotka tällaisia asioita eivät itse ole nähneet, tulisi uskoa niiden olemassaoloon, ainoastaan että näitä silminnäkijöitä kohdeltaisiin kunnioituksella ja että he ansaitsevat saman oikeudenmukaisuuden ja huomaavaisuuden, jota on annettu kenelle tahansa henkilölle tai ihmisryhmälle, joka rehellisesti ilmaisee näkökantansa, ilman pelkoa naurunalaiseksi joutumisesta, rangaistuksesta tai vainoamisesta.

Tuoreet gallupit näyttävät selvästi, että yli 50% amerikkalaisista uskoo, että UFOt ovat todellinen ilmiö, joka ansaitsee legitiimin tunnustuksen ja vakavan tutkinnan avomielisiltä, asiansa osaavilta tieteentekijöiltä. Tätä ilmiötä ei haluta summanmutikassa sivuuttaa väärinkäsityksenä, fantasiana, väärennöksenä tai hallusinaationa kyynisten, asiasta mitään tietämättömien debunkkaajien kädenheilautuksella. Yli 36 miljoonaa amerikkalaista on nähnyt UFOn.

Tämän tilaston ilmaisemiseksi poliittisin termein, nämä silminnäkijät ovat myös äänestäjiä.

Siksi me kannustamme jokaista, joka on samaa mieltä tämän julistuksen hengessä, lähettämään kopioita tästä kirjeestä kansanedustajilleen, julkishallinnon virkamiehille, medialle, poliiseille, armeijalle, lentoviranomaisille, NASAlle ja kaikille eduskuntaan pyrkiville, jotta heidät vakuutettaisiin siitä, että meidän äänemme menevät sellaisille ehdokkaille, jotka ovat halukkaita hyväksymään UFO-ilmiön todelliseksi ja sellaiseksi, jota tulisi vakavasti tieteen parissa tutkia, ja jotka julkisesti kannustavat reiluuteen ja kunnioittamaan niitä, jotka ovat kertoneet omasta UFO-havainnostaan.

 

Artikkelin julkaissut bashar.org

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.