UFO-tiedot julkaistaan kuukauden päästä, joko kuumottaa?

Amerikkalaisten UFO-tietoja ollaan tekemässä julkisiksi. Vaikka jotkut tiedot on jo julkaistu — pääosin laivaston havaintoja — me tulemme saamaan koko tarinan. Tai niin he sanovat.

Entinen kansallisen tiedustelun johtaja John Ratcliffe antoi lisää yksityiskohtia. Jotkut Yhdysvaltain tiedot ovat jo julkaistu, mutta amerikkalaiset ilmeisesti ovat oikeutettu tietämään totuuden. Vaikka tämä saattaa johtaa vastaukseen kuten ’muita maita saattaa myös olla olemassa’, ja Jack Nicholsonin sanoin elokuvassa A Few Good Men ’et siedä koko totuutta’, tuntuu siltä kuin me tulisimme saamaan jotain ainakin siitä.

Ratcliffe  sanoi että nämä havainnot eivät ole peräisin yhdestä ainoasta lähteestä. Monet amerikkalaishavainnot ovat useista tiedustelulähteistä tai satelliiteista. Vaikka valo saattaa temppuilla omituisesti, hänen mukaansa jotkut näistä UFOista on todella vaikeaa selittää, ja toivottavasti ne eivät ole vihollisten aluksia, mikä ei olisi kivaa.

US files on UFOs
kuva: Keith Tarrier | Bigstockphoto

Nämä havainnot ovat yleisesti sylinterimäisiä kappaleita, jotka leivailevat ja sitten kiitävät pois suurella nopeudella, vastoin huomattavia vastatuulia ja ilman minkäänlaista ääntä äänivallin murtumisesta.

Senaattori, joka on tiedotuslistalla asiasta, sanoi nyt julkaistujen tietojen olevan vain pintaraapaisu siitä mitä amerikkalaisten tiedoissa on. Tämä on omituista, sillä Edward Snowden sanoi ettei hän löytänyt yhtään mitään. Se on toki toinen tarina.

Onko meillä käsillämme portfolio samanlaisia videoita kuin nämä amerikkalaisten ovat, vai tulemmeko saamaan uskottavaa näyttöä, jota  tiedusteluihmiset tuovat eteemme julkisesti? Että avaruusolennot ovat jo täällä, mutta odottavat vain oikeaa hetkeä.

Jos se on totta, silloin me olemme historiassamme oikeassa hetkessä nyt, valmiina Suureen Paljastukseen.

Amerikkalaisten tiedot eivät ole ainoita joista puhutaan.

SETI-projekti on vastaanottanut nopeita radiopurskeita (Fast Radio Bursts) arviolta noin miljardin valovuoden päästä. Vaikka tämä ei olekaan epätavallista (ja saattaa olla mainittu myös amerikkalaisten tiedoissa), kaikkein tuorein näistä on ollut omituinen, koska se on ollut toistuva purskeiden sarja. Ja ei ainoastaan kaksi kertaa vaan jopa 72 kertaa, mikä on myös varsin vakuuttavaa näyttöä siitä, että nämä ovat jonkinlaisia signaaleja (analyytikot uskovat niiden olleen varoitusmerkkejä COVIDista, sillä ne vastaanotettiin syyskuussa 2019).

Kysymys on siis ’onko ne tarkoitettu meille?’

Ja jos ne ovat, mitä ne tarkoittavat ja miten me dekoodaamme ne.

Kuumottava dilemma on, että mikäli nämä radiopurskeet ovat viestejä, ovatko ne hyviä vai pahoja. Jotkut tieteilijät uskovat, että meille voitaisiin lähettää sellainen viesti, joka avattaessa yhtäkkiä romauttaa kaikki ihmisten tietokonejärjestelmät, jotka infektoituvat tietokoneviruksesta, joka pysäyttää koko ihmiskunnan siihen paikkaan. Kaikki vierailijat eivät ole hyväntahtoisia. Katso mitä tahansa kansakuntaa historiassamme, joka on kohdannut rikkaan alkuperäiskansojen asuttaman maan. Olemmeko me kohdelleet niitä hyvin? Ei, me tartutimme tauteja heihin, myrkytimme heidät, orjuutimme heidät. Yleisesti ottaen.

Me emme ole niin kilttejä ja rehellisiä. Joten miksi toinen laji olisi sitä sen enempää? Koska ajatusta siitä, että me joutuisimme orjiksi tai tuhoutuisimme, joukolla, on mahdollisesti liian vaikeaa käsitellä.

Jotkut tieteilijät ovat vakavasti käyneet debattia siitä mitä me tekisimme mikäli me saisimme sähköpostia avaruudesta. Jotkut sanoivat, että haudataan se betoniin, jotkut sanovat että meidän tulisi avata se (se voi pelastaa maailmamme) ja toiset sanovat, että meidän tulisi viedä se Kuuhun lukittavaksi. Jotkut disruptiivisten julkaisujen julkaisijat sanovat, että jos avaruusolennot voivat lähettää meille viestin, silloin ne voivat myös klikata nappia jossa lukee ’avautuu automaattisesti vastaanotettaessa’, joten sellaiset keskustelut ovat todennäköisesti turhia.

Mikä se onkin sitten mitä Yhdysvallat meille aikoo kertoa, se on varmasti mahdollista että me olemme hiljalleen kulkemassa kohti uudenlaista aikakautta, mahdollisesti globaalin pandemian alkuunsaattamana.

Katso seuraava video kohdasta 2:45 eteenpäin:

 

Artikkelin julkaissut disruptive.asia

 

Yksi vastaus artikkeliin ”UFO-tiedot julkaistaan kuukauden päästä, joko kuumottaa?”

 1. ”Kaikki vierailijat eivät ole hyväntahtoisia. Katso mitä tahansa kansakuntaa historiassamme, joka on kohdannut rikkaan alkuperäiskansojen asuttaman maan. Olemmeko me kohdelleet niitä hyvin? Ei, me tartutimme tauteja heihin, myrkytimme heidät, orjuutimme heidät.”

  ”Me emme ole niin kilttejä ja rehellisiä. Joten miksi toinen laji olisi sitä sen enempää? Koska ajatusta siitä, että me joutuisimme orjiksi tai tuhoutuisimme, joukolla, on mahdollisesti liian vaikeaa käsitellä.”

  Sivistyneempi laji jolla on pitempiaikaista kokemusta, tietoa ja viisautta historiasta voisi kyllä olla kiltimpi kuin me ihmiset olemme olleet vastaavassa tilanteessa. Ymmärtävät kunnioittaa ihmiskunnan vapaata tahtoa, sotkeutumatta liiaksi asioihimme. Kaikki vierailijat eivät ole hyväntahtoisia, mutta eivät ole kuitenkaan sotkeutuneet asioihimme ratkaisevalla tavalla väärin tähänkään asti, vaikka Allien elokuva teollisuus niin yrittää meitä jatkuvasti koko ajan aivopestä, että pahantahtoinen vaara tulee avaruudesta.

  ”SETI-projekti on vastaanottanut nopeita radiopurskeita (Fast Radio Bursts) arviolta noin miljardin valovuoden päästä.”

  Tuo tarkoittaa mielestäni sitä että viesti signaalit on siis jo lähetetty noin miljardi vuotta sitten, jos kerran radiopurskeet ovat tulleet miljardin valovuoden päästä. Tässä tapauksessa tuskin sillä voisi olla mitään tekemistä varoitusmerkkeihin COVIDista.

  Kuumottavaa dilema ongelmaa ei ole olemassa kuin ehkä puolustusministeriössä, jossa kaikki epämääräiset tuntemattomat havainnot joita koko ajan pohditaan, tulevat ne miltä suunnalta hyvänsä voivat olla uhkatekijöitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.