UFOt ja tähtiportit, kaukokatselu ja salailu

Tässä Dark Journalistin haastattelussa kirjailija Jim Marrs (tunnettu kirjastaan Alien Agenda: Investigating the Extraterrestrial Presence Among Us) kertoo kiinnostavia tietoja viimeisimmista UFOihin, kaukokatseluun, tähtiportteihin ja genetiikkaan liittyvistä tutkimuksistaan.

UFOjen kaukokatselu

Marrs paljastaa 20-vuotisen tutkimustensa aikana pimeiden projektien psyykkiset vakoilijat, kaukokatselijat, UFO-kohtaamiset ja hallituksen kehittyneen teknologian salailun, jonka he ovat saaneet avaruusolentojen aluksesta.

Keskustelua herättäneet kaukokatselijat Ingo Swann ja Pat Price paljastavat, että avaruusolentojen hallitsemat UFO-tukikohdat maapallolla sijaitsevat neljässä kaukaisessa paikassa, eri maanosissa ympäri planeettaa.

Jim näkee myös massiivisen operaation jonka tehtävä on pitää salassa avaruusolentojen mukanaolo maapallolla, johon liittyvät presidentit JFK:sta eteenpäin, joskus fataalein tuloksin, jolla pyritään pitämään breakaway-sivilisaation kehittynyt UFO-teknologia visusti piilossa kansallisen turvallisuuden nimissä.

Armeijan sisäpiiriläinen Richard Theilmann

Jim paljastaa myös yhteyrensä sisäpiiriläiseen nimeltä Richard Theilmann, armeijan komentajakapteeniin ja mustien projektien veteraaniin joka palveli salaisessa avaruusohjelmassa tiedustellen avaruuskohteita ja joka on toiminut syväavaruuden tehtävissä.

Salailun kultti

Kansan tietoisuudella leikitään kun puhutaan UFOista, massamedia on suurimmaksi osaksi kontrolloitua ja todellinen tietoisuus asian tilasta on vain muutamilla jotka ovat osa suurempaa näkymätöntä hierarkiaa joka on keskittynyt salaamaan totuuden avaruusolennoista säilyttääkseen etunsa heiltä saamastaan teknologiasta.

Massiiviset mustat budjetit on rahoitettu rahaa printtaamalla ja näillä on rahoitettu UFOjen törmäyksistä talteen saatujen jäännösten tutkimusta. Tämä on paljastumassa kansalle kun valtion budjetista puuttuu yhä enemmän ja enemmän miljardeja dollareita.

Marrs puhuu myös kokemuksistaan ja tutkimuksistaan SRI:n kaukokatseluohjelmissa, NASAn fyysikoista Russell Targ ja Hal Puthoff, Harvardin professorista John Mack, eversti Philllip Corsosta, astronautti Gordon Cooperista, armeijan salailusta ja monesta muusta asiasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.